София МЛАДОСТ (16)

• 59 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, кажете някоя педиатърка в 25-та поликлиника при която да не се чака по 1 час и да не изписва антибиотици при всяко кихане. От седмица се ровя , намерих много положителни мнения за  Катя Иванова и Ваня Китова, но пише че се чака супер много при тях, а малкия едва ли ще издържа да чакаме по час пред кабинета.
Добър педиатър, без да чакаш-няма да намериш ooooh! 25-та поликлиника е районна на 1/3 София(влючая селата)

Лени, разбирам ти притесненията Peace Все пак и аз в Младост живея.
Спомних си просто бунта и тогава(бях ученичка), ходихме целият клас, барабар с квартала Peace
П.П Просяците ме притесняват всяка сутрин, докато си пия кафето ooooh! А, все пак е на 1км от въпросното място....проблема си е глобален Laughing

# 136
  • София
Не искам детето да ми минава покрай църлвата с просяци и др. Без това всичко е толкова застроено. Ако искат църквата да я направят на полето зад блок 356, тамън да няма кучета!

Не искам да се заяждам, но точно това поле е определено като официално място за разходка на кучетата със заповед на кмета. Не разбирам, вместо да поощрявате кучкарите да си разхождат кучетата където трябва, вие предпочитате и от единственото приемливо за всички, отдалечено от детски площадки място да ги изгоните.

# 137
  • София

А какво ще кажете за идеята просто от 11 до 13 да се постараем всички възможни хлапета - с други думи всички, които успеем да закараме там - да се озоват не просто в парка или градинката, но ТОЧНО на това петно? С топки, камиончета, хвърчила, лопатки... кой за каквото се сети... не на детската площадка, а там, където искат да ровят. Пред всички медии, та да видят "на живо" какво искат да съсипят.

Не е нужно да се организира организиран протест.
Детските игри не са сред мероприятията, подлежащи на някакъв специален разрешителен режим от страна на Общината, регламент за тях няма.
И до колкото към момента това петно Е обществен парк присъствието им там би било съвсем логично и уместно.

# 138
  • София-Младост
katiABV все си мисля, че за мероприятието първа копка мястото може би ще е заградено, но не пречи да се пробва.

# 139
  • София
Добре де, с риск да ме изядете с парцалите, ще си кажа и моето мнение.
Църквичката ще е с площ 210кв.м. Ясно е,че ще изградят инфраструктура около нея...
Майка ми живее в Дружба 2, там има параклисче със същите параметри.Това е най-хубавото място за игра на децата.Оградено е, има пейки, детски съоръжения за игра......много често ходим там с децата, пък не ни е близо.Мога да кажа,че се стопанисва много добре, това е малък оазис в бетонната джунгла Peace Да се съгласим ,че 210кв не са целият парк Peace, за мен е много приемливо, стига да стане бързо и хубаво Hug
Не искам да провокирам никой, изказвам мнение Peace

Мястото там Е облагородено и в момента.
С нашите пари.
За разлика от околността на манастира, който, подчертавам дебело, е прекрасно място - само дето за да се достигне трябва да се премине едва ли не през бунище.
А този манастир си има и действаща църква, и традиции, и история, само дето хората, които имат желание да ходят на служби там се притесняват от пътя до и от мястото.
Вместо в съсипване на нещо направено би следвало да вложат парите в облагородяване на мястото край манастира. Така, че там да стане един истински, хубав парк - голям, който е така необходим на квартала ни.

ПП
Какво означава "заградено"?
Обществен парк е.
Едва ли някой ще си позволи пред телевизионните камери да прати полиция да арестува деца, които си играят в обществен парк и гонят топки и хвърчила там.

# 140
  • София
Говорих с доста хора.
За официален протест закъсняхме!

# 141
  • София
Ако искат църквата да я направят на полето зад блок 356, тамън да няма кучета!

Не искам да се заяждам, но точно това поле е определено като официално място за разходка на кучетата със заповед на кмета. Не разбирам, вместо да поощрявате кучкарите да си разхождат кучетата където трябва, вие предпочитате и от единственото приемливо за всички, отдалечено от детски площадки място да ги изгоните.

Можем да направим нещо, ако сме поне 40-50 човека просто няма да
пуснем хората да минат за да направят копката!

И вариант с играта на децата точно на това място - също е супер.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:11 от luss

# 142
Говорих с доста хора.
За официален протест закъсняхме!

Да!
Но парка е обществено място и като такова никой не може да спре майки да разхождат децата си в градинката! И да играят с топки, камиончета, федербал и хвърчила!

# 143
  • София

Предпочитам кучетата (нямам лично) пред просяци, нечисти попове, да ми минава детето на училище и аз да треперя някой "просяк" да му вземе телефона, пари, а и за други по-лоши неща не искам и да говоря. Аз съм против!!!

Много.....силно казано Laughing Stop
Говорим за църква, не за наркокомуна.

# 144
  • Germany
Ако успеем и ние ще дойдем с децата да поиграят на мястото на 1вата копка...

# 145
  • София

Айде, да не драматизираме...

Изключително е неподходящо място - до увеселителен парк да има църквата, децата ще играят, а по край тях ще минават ковчези, да правят опелото.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:12 от luss

# 146
  • София

Предпочитам кучетата (нямам лично) пред просяци, нечисти попове, да ми минава детето на училище и аз да треперя някой "просяк" да му вземе телефона, пари, а и за други по-лоши неща не искам и да говоря. Аз съм против!!!

Нищо против нямам срещу църквата, но толкова ми ще бъде неприятно да те проклина изведнъж станала набожна лелка, заради късата ми поличка (не, че нося), когато пуша (аз не пуша) минавайки с детето...., мани.

Айде, да не драматизираме...

Изключително е неподходящо място - до увеселителен парк да има църквата, децата ще играят, а по край тях ще минават ковчези, да правят опелото.
Опяват в гробищните паркове Peace

# 147
  • София
Не само в гробищните паркове, в църквите също, и от там вече откарват телата на гробищата.

luss, подкрепям мнението ти, но моля те, недей да пожелаваш същото и на хората с кучетата  Wink

# 148
  • София
Не само в гробищните паркове, в църквите също, и от там вече откарват телата на гробищата.

luss, подкрепям мнението ти, но моля те, недей да пожелаваш същото и на хората с кучетата  Wink

Няма, обичам животните, обаче съм против бездомните - опасни глутници!

# 149
  • София
Бездомните не само ще останат, но и ще се увеличат, защото около църквите винаги има храна.

Общи условия

Активация на акаунт