София МЛАДОСТ (16)

• 60 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Germany

Moni , принципно ти трябват Актовете за раждане на децата - оригинал и по едно копие, актове за брак (развод) - ако имаш и твоите документи. Аз за смяна на адрес попълвах някаква декларация - просто се записах на новия адрес и се плащаше такса - нещо от порядъка на 5 лв на човек - имай предвид, че ще трябва да попълниш и на децата и на тях да платиш такса.
Но ако ще подаваш документи за детски паспорти трябва да сте и двамата родители там. Twisted Evil - супер досадно.

Благодаря! Simple Smile

# 436
  • София-Младост
Иначе с/у нашия блок направиха фр.салон и там май е 4 или 6.

Къде е това, за да знам следващия път?
С/у бл.414 в ляво от площадката има фр.салон. До блок 412 се пада, нищо особено не, но постригва добре, фризьорката е майка на дете от нашата група и я познавам.

# 437
  • Страната на чудесата
Лени, благодаря за предложението, но вече го постригаха неподходящо срещу 7лв. Трябва да го обличам по-цветно в следващите дни, че прилича на нещо средно между пинчер и концлагерист.

Joy hahaha Joy hahaha Joy охххххххххххххххххххх разбиваш ме с лафове днес  Hug Hug Hug аз затова предлагам помощ - то и аз сигурно така ще го пострижа, но поне ще е напълно безплатно и добронамерено  Peace Mr. Green
И такова хубавко дете не може да прилича на пинчер - недей сега да говориш така  Mr. Green Heart Eyes

Дами, аз намирам пинчерите просто за очарователни, така че отнасяйте се подобаващо newsm66
Какво не му харесвате newsm78
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167406_1872004779 … 795_2198878_n.jpg -моята пинчерка Sunglasses

# 438
Дами, аз намирам пинчерите просто за очарователни, така че отнасяйте се подобаващо newsm66
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167406_1872004779 … 795_2198878_n.jpg -моята пинчерка Sunglasses

Пламче, дума да няма - очарователна е!  Hug

# 439
  • София
Лени, благодаря за предложението, но вече го постригаха неподходящо срещу 7лв. Трябва да го обличам по-цветно в следващите дни, че прилича на нещо средно между пинчер и концлагерист.

Joy hahaha Joy hahaha Joy охххххххххххххххххххх разбиваш ме с лафове днес  Hug Hug Hug аз затова предлагам помощ - то и аз сигурно така ще го пострижа, но поне ще е напълно безплатно и добронамерено  Peace Mr. Green
И такова хубавко дете не може да прилича на пинчер - недей сега да говориш така  Mr. Green Heart Eyes

# 440
  • Страната на чудесата
Кати, к'ви са тез жУвотни?

# 441
С прически  Mr. Green Heart Eyes hahaha Joy hahaha

# 442
Това на първата снимка прилича на парцала, с който мия пода когато е нов. Laughing

# 443
  • Страната на чудесата
Това на първата снимка прилича на парцала, с който мия пода когато е нов. Laughing
Ох, октоподке, жива да си-отвори ми очите, загледах се и открих муцуна в първата снимка.Преди това се чудех защо кучешките снимки почват с нек'ви храсти без листа Embarassed

# 444
Здравейте, момичета,
имам една малко необичайна молба - снощи около 22 ч. на кооперативния пазар в Младост 1 пред офиса на Райфайзен банк непознат мъж в тъмно синьо BMW е счупил челюстта на мъжа ми (без да е бил предизвикан с действия). Ицо е бил сам в колата и няма точни спомени за външност или номер на другата кола. Моля, ако някой е бил свидетел или е чул нещо (и няма нищо против да помогне), да се свърже с мен на лични. Благодаря за всяка информация!

# 445
  • София
Здравейте, момичета,
имам една малко необичайна молба - снощи около 22 ч. на кооперативния пазар в Младост 1 пред офиса на Райфайзен банк непознат мъж в тъмно синьо BMW е счупил челюстта на мъжа ми (без да е бил предизвикан с действия). Ицо е бил сам в колата и няма точни спомени за външност или номер на другата кола. Моля, ако някой е бил свидетел или е чул нещо (и няма нищо против да помогне), да се свърже с мен на лични. Благодаря за всяка информация!
Ох, много неприятно Confused Много съжалявам за случилото се spoko
Подадохте ли жалба в полицията? При всички положения има видеонаблюдение пред банката! Изискайте записите!/то, полицията трябва да ги иска/ Confused

# 446
  • Страната на чудесата
ТаняТ, аз живея съвсем близо, просто не мога да повярвам ShockedРайона е оживен, аа се оказва опасен.Ако нещо чуя, ще споделя, а когато се разбере кой е бил, моля те-сподели тук или на лични. Да имам едно наум, че...детето като си е тук и ние стоим до към 22 часа на площадката

# 447
Подадохте ли жалба в полицията? При всички положения има видеонаблюдение пред банката! Изискайте записите!/то, полицията трябва да ги иска/ Confused
Да, в 7 РПУ и след като се уточни мястото (че много трудно му разбирам със счупена челюст), се обадихме да им кажем да изискат записите, но е добре, ако се намерят и свидетели.

Lucky Plam, и на мен ми беше трудно да повярвам, а и 22 не е толкова късно, за да няма хора, но... Белите стават за секунди.

# 448
  • София
Ох, октоподке, жива да си-отвори ми очите, загледах се и открих муцуна в първата снимка.Преди това се чудех защо кучешките снимки почват с нек'ви храсти без листа Embarassed

Хахаха, първите са комодор, последните 2 - пули.

Танче, това е ужасно... не съм била там; ако бях щеше да го знаеш...

# 449
  • София
Моля мамчето, което събираше подписката за градинката в Младост 3, да ми пише на ЛС!

Общи условия

Активация на акаунт