София МЛАДОСТ (16)

• 60 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Привет на всички майчета! Simple Smile
Исках да попитам дали знаете в колко часа започват учебните занятия сутрин за учениците от 1 до 4 кл. в 81 СОУ.

# 421
  • София/Сливен
Доколкото знам втори клас са втора смяна, първи са винаги първа. Други подробности не знам.

# 422
Много ти благодаря, Меги!   bouquet
Надявам се да започват часовете по-късно. Иначе за 2 клас е ужасно да са цяла година само втора смяна. Дано поне свършват навреме.

# 423
Здравейте и от мен,
бих искала да се присъединя към групичката.
Живеем в Малдост 1, бл.69, казвам се Кристина с бебе Филип роден на 04.04.2011

# 424
  • София-Младост
Привет на всички майчета! Simple Smile
Исках да попитам дали знаете в колко часа започват учебните занятия сутрин за учениците от 1 до 4 кл. в 81 СОУ.

8,30 ако не бъркам

# 425
Колко плащате за детско постригване? На повечето места ми искаха между 10-13лв днес и ме уведомиха, че се плаща като за мъжко. Какво мъжко?! Главата на Мите е колкото кокос!!! Thinking

# 426
  • София-Младост
Колко плащате за детско постригване? На повечето места ми искаха между 10-13лв днес и ме уведомиха, че се плаща като за мъжко. Какво мъжко?! Главата на Мите е колкото кокос!!! Thinking
Веднъж съм го водила на фризьор и платих 6лв, .10 няма да дам. После си го постригваме сами вкъщи с машинката. Иначе с/у нашия блок направиха фр.салон и там май е 4 или 6.

# 427
Иначе с/у нашия блок направиха фр.салон и там май е 4 или 6.

Къде е това, за да знам следващия път?

# 428
  • Страната на чудесата

Абе предупреждавайте, окъпах монитора с газирана вода Joy
Аз плащам за мен 15лв, за Цвети 8 лв.

# 429
  • София
5 лв. Доволна съм от момичето....то, тя подстригва всички в нашата секта Laughing
Бо, беше на годинка и малко, когато го заведох за сефте - чуха ни и на Попа сигурно Laughing Момичето го изтрая, сега сме редовни клиенти. С кеф и оставям 7-8лв Peace

# 430
  • sofia
Часовете на 1-ви и 2-ри клас започват обикновено в 8,20ч. Тази година въвеждат целодневно обучение и за втори клас така, че не се знае дали щу се учи втора смяна. Всяко училище ще решава за себе си.
Аз подстригвам синчето за 5 лв. във фризьорския салон до Европа-та в Младост - 4. Много съм доволна. Там работят две сестри, ние ходим при Миленка.

# 431
  • Germany
Здравейте, момичета,
Някой да знае телефони на паспортната служба в Младост? Искам да сменя документите на мен и децата заедно с адресната регистрация и исках да попитам какво трябва да нося, но не намирам в нета техни телефони...

# 432

Абе предупреждавайте, окъпах монитора с газирана вода Joy
Аз плащам за мен 15лв, за Цвети 8 лв.

Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha
Оххххххххххххххххххххх не Октииии, залях си проверките с кафеееее маймуна такава!
Аз се спасявам като ги постригвам с машинката  Embarassed - ми така де - кокос, пъпеш - все 10-тина минути  Flutter Crazy Mr. Green, ако решиш елате ни на гости - безплатно ще го ошмуля Мите, ама предупреждавам, че знам само една прическа - справка албумчетата във ФБ  Mr. Green Laughing

8,30 ако не бъркам
Май беше 8,00, ама не помня вече  Embarassed Rolling Eyes

Moni , принципно ти трябват Актовете за раждане на децата - оригинал и по едно копие, актове за брак (развод) - ако имаш и твоите документи. Аз за смяна на адрес попълвах някаква декларация - просто се записах на новия адрес и се плащаше такса - нещо от порядъка на 5 лв на човек - имай предвид, че ще трябва да попълниш и на децата и на тях да платиш такса.
Но ако ще подаваш документи за детски паспорти трябва да сте и двамата родители там. Twisted Evil - супер досадно.

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 12:08 от Lennyh

# 433
Лени, благодаря за предложението, но вече го постригаха неподходящо срещу 7лв. Трябва да го обличам по-цветно в следващите дни, че прилича на нещо средно между пинчер и концлагерист.

# 434
Лени, благодаря за предложението, но вече го постригаха неподходящо срещу 7лв. Трябва да го обличам по-цветно в следващите дни, че прилича на нещо средно между пинчер и концлагерист.

Joy hahaha Joy hahaha Joy охххххххххххххххххххх разбиваш ме с лафове днес  Hug Hug Hug аз затова предлагам помощ - то и аз сигурно така ще го пострижа, но поне ще е напълно безплатно и добронамерено  Peace Mr. Green
И такова хубавко дете не може да прилича на пинчер - недей сега да говориш така  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт