София МЛАДОСТ (16)

• 60 434
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  В 70то ОДЗ децата сами се качват до групите, сами си слизат, учителка мога да не видя и чуя с дни, освен ако изрично не я потърся. Следобед домофонната уредба се вдига от хлапетата и децата си слизат сами. За никакво предаване не може да става въпрос. Бях шокирана в началото, но понеже моето е вече голямо, реших че няма да го правя на въпрос... Като изразих съмнение дали детето ще си намери само стаята, те ми се смяха...
   Може да ми се смеете и вие, обаче сме се разбрали с детето, като стигне до стаята си, излиза на прозореца, маха ми, аз махам отвън и чак тогава тръгвам за работа. Embarassed

# 406
  • София
  В 70то ОДЗ децата сами се качват до групите, сами си слизат, учителка мога да не видя и чуя с дни, освен ако изрично не я потърся. Следобед домофонната уредба се вдига от хлапетата и децата си слизат сами. За никакво предаване не може да става въпрос. Бях шокирана в началото, но понеже моето е вече голямо, реших че няма да го правя на въпрос... Като изразих съмнение дали детето ще си намери само стаята, те ми се смяха...
   Може да ми се смеете и вие, обаче сме се разбрали с детето, като стигне до стаята си, излиза на прозореца, маха ми, аз махам отвън и чак тогава тръгвам за работа. Embarassed
Е, какво да ти се смеем...
Аз, ако искам да говоря с Госпожа, връщам детето да я извика. Неговата група е на вторият етаж и общуването става по домофона ooooh!
В групата на дъщеря ми, деца го вдигат.....там е още по-зле Mr. Green
Първите 2 години си беше супер контрол, но, не знам, сега на "наученото" от децата ли разчитат...

# 407
.....но всички деца седяха на килима, без играчки и просто гледаха към вратата в очакване на родителите, а беше едва 16:30ч. ...... От нея разбрах че Мите е започнал да плаче през деня, пак да се крие по ъглите, да се усамотява и да не се храни. Аз това поведение го знам от първата ясла и взех веднага мерки защото стреса не влияе добре на проблемите му с очите.

Ми отвратително е! Как може такова отношение към децата! Не знам, аз вече съм доста нетолерантна и в подобна ситуация бих вдигнала скандал!

Е, какво да ти се смеем...
Аз, ако искам да говоря с Госпожа, връщам детето да я извика. Неговата група е на вторият етаж и общуването става по домофона ooooh!
В групата на дъщеря ми, деца го вдигат.....там е още по-зле Mr. Green
Първите 2 години си беше супер контрол, но, не знам, сега на "наученото" от децата ли разчитат...

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Даааааа това беше въпросното ОДЗ от което синът ми си беше тръгнал с една жена, която казала, че му е баба и която дори не можаха да ми опишат!
Но явно времето лекува и тяхната памет е поизлиняла - не бих оставила нещата така!
Детето трябва да се предава от учител и той да каже поне 2 думи как е било - яло, спало, играло и т.н. - особено за малките. Това е недопустимо! ОПЛАЧЕТЕ СЕ!!!!

Девойки и като избистрихме темата с ДГ да поискам един съвет - тряБва ми спешно добър треньор по пилатес по възможност в квартала!?

# 408
  • София
Лени, виж тук http://www.--reklamen-spam--/
Не знам, дали ти е удобно обаче. Бяха раздали брошури из квартала, много ме примамиха Blush
Позната е ходила, каза, че е чудесно Peace/преди месец/
Аз съм подмамена от оферта/така пишеше на флаера/ пилатес за мама+ балет за вашата дъщеря.
Малката ще се размаже от кеф, аз от умора де Laughing
Ще ги пробвам септември.

Дам, форума ми го прихваща като рекламен спам Thinking
Лолита студио са казва Близо е до Бизнес Парка.

# 409
  • София
Какво е пилатес?

# 410
  • София-Младост

Девойки и като избистрихме темата с ДГ да поискам един съвет - тряБва ми спешно добър треньор по пилатес по възможност в квартала!?
Аз съм много доволна от Руми в Атлетик фитнес в Младост 1А.

http://tq-jenata.com/index.php?option=com_content&view=artic … nus&Itemid=11

# 411
 Hug Hug Hug
Кати, пилатес е вид гимнастика. За жалост след хилядите ми травми, се оказва една от много малкото възможности да спортувам, и пак заради травмите се налага инструктора да е много добър.

nanu4e   вчера ходих точно в Лолита - много ми хареса като обстановка и ми е супер удобно, но за сега нямат удобен за мен час за тренировка. Момичето на рецепцията беше много любезно и каза, че ще видят дали могат да съберат дневна група. Дано! Ако някой е навит - да идва да се групираме  Hug Peace

Ала-Бала    Hug благодаря за инфото, ще отида да разгледам какво имат в Атлетик - дали имат актуален график на страницата си?

# 412
  • София-Младост
Hug Hug Hug
Кати, пилатес е вид гимнастика. За жалост след хилядите ми травми, се оказва една от много малкото възможности да спортувам, и пак заради травмите се налага инструктора да е много добър.

nanu4e   вчера ходих точно в Лолита - много ми хареса като обстановка и ми е супер удобно, но за сега нямат удобен за мен час за тренировка. Момичето на рецепцията беше много любезно и каза, че ще видят дали могат да съберат дневна група. Дано! Ако някой е навит - да идва да се групираме  Hug Peace

Ала-Бала    Hug благодаря за инфото, ще отида да разгледам какво имат в Атлетик - дали имат актуален график на страницата си?
Да, но не пречи да им звъннеш все пак е отпускарски сезон.
http://www.athletic-bg.com/index.php?option=com_k2&view=item … id=52&lang=bg

# 413

Да, но не пречи да им звъннеш все пак е отпускарски сезон.
http://www.athletic-bg.com/index.php?option=com_k2&view=item … id=52&lang=bg

Златна си   bouquet Hug  bouquet , тъкмо рових в сайта, ама това не го открих!
Ще звънна естествено! Peace

# 414
  • Страната на чудесата
Да ви похваля един съвсем нов дамски фитнес в квартала-на гърба на KFC на Сахаров се намира, има си фейсбук профил:
http://www.facebook.com/perfection.fitness
Имат безплатна първа тренировка и на кръговата тренировка, и на този революционен уред-мен и двете ме изпотиха и натовариха повече от очакваното, и при двете инструкторки се чувствах страхотно комфортно. И си имам карта от утре LaughingКато ме изваят, ще ви покажа снимки преди/след.
А в замяна на тази информация ще съм ви много благодарна, ако ме насочите към обущарски услуги, по възможност в района на пазара. Този обущар който ползвам в бл.74А е отпуск до 29.07, а чехлите ми не могат да чакат дотогава.

# 415
Пламче, обущарите, които знам са в Младост 4, до 76-то ОДЗ и в Младост 1 отстрани на 125-то училище, до високите блокове - там нали има нещо като минипазарче - магазин за колела, рибарски магазин и откъм блоковете и страната на училището е обущарското павилионче ( ooooh!-как го обясних само ) дано си ме разбрала.
А какъв е този уред - да не е чинията ( едно голямо кръгло, на което стъпваш и то вибрира). Имат ли и друга страница освен във ФБ, че през деня няма как да видя там. От колко работят сутрин и до колко са вечер. Иначе аз миналата седмица ходих във фитнеса до Хепи - където беше компютърния клуб навремето. Финтеса е много готин - просторен, светъл, уредите са добри, на обяд не беше претъпкато с народ и климатика беше супер яко пуснат, да не говорим че работното им веме е страхотно от 7 до 24 часа - изобщо доста ми допаднаха и ако не намеря нещо по-близо ще ходя там. Но не мога да правя повече от 2 силови тренировки седмично, а имам да топя бая сланини  Embarassed Rolling Eyes
Ето им цените , но не намерих тяхна страница.

# 416
  • София-Младост
Лени, а ползвала ли си ги тези обущари, че и аз има едни сандали за работа. Но преди това бяха при едни "майстори" дето нямам думи просто...

# 417
  • Страната на чудесата
Уреда е Power Plate, аз за първи път го виждам. Ако пуснеш на търсачка, ще ти излезе доста информация.Подходящ за стягане и изглаждане на тялото-при целулит и при отслабване е много добро. Тренировката на него варира, но е до 30-40 минути общо.
Кръговите тренировки са на уреди без тежести, хидравлични са и се редува уред-аеробно упражнение. От тях се свалят килограми, но и те са за около 30 минути на тренировка-защото аз повече не издържах, въпреки, че ходя редовно на стандартен фитнес 2 пъти седмично. Работят от 9 до 21 от Понеделник до Петък, а Събота от 10 до 18 часа. Неделя почиват.Не знам да имат друга страница, те са съвсем пресни-отклито е на 5.07, двама младежи и една девойка мисля са собственици.  Инструкторките също са млади, но са много добри. На всяка тренировка имаш инструктор с теб, на уреда-задължително, а на кръговите тренировки-първоначално, ако искаш и постоянно.Карта за месеца за кръгови неограничени тренировки-48 лв, препоръчват на седмица да има 2 кръгови поне и ако можеш да включиш и уреда поне веднъж седмично, пакет неограничени кръгови + 4 пъти за месеца с уреда е на цена 78 лв.Аз се взех такава карта, но е хубаво да опиташ първо лезплатната тренировка и кръговата, и другата и тогава да преценяваш. Става със записване на час:0899162660.
Благодаря за обущаря, удобен  ми е и се сетих къде е до 125 СОУ Hug

# 418
Ала-Бала този дето е в Младост 4 до 76-то го ползвам и аз и доста от колежките тук - доволна съм, справя се човека. А там до 125-то една жена работеше и ми оправи ципа на една чанта, която на други места ми казаха да забравя ( чантата беше нова, но трябваше ципа да се смени, защото се оказа с дефект), та само тя се нае и го оправи.
Пламче, знам го този вълшебен уред - ама не става за мен  Sad - определено е ефективен, ако нямаш проблем с мускулно-ставни или други двигателни травми. Добре ми звучи това с инструкторите, но работното им време не ми е много удобно - искам да ходя или сутрин преди работа ( трябва да е бая рано, или ако е близо до БП в обедната почивка, която ми е 1 час и е перфектно), след работа обаче съм в плен на звяра и имам кръгови тренировки всеки ден, но засега без особен ефект за обиколката на поясчето  Sick Embarassed Twisted Evil ooooh! Twisted Evil

# 419
Да кажа само, че днес ходих на Пилатеса в Атлетик и много ми допадна. Иструкторката е много готина и си е доста натоварващо, нищо че всичко се прави бавно.
Благодаря за координатите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт