София МЛАДОСТ (16)

• 60 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Ние сме при Симеонова от 25-та поликлиника. Доста е умерена, не сме имали бурни разногласия. Много отговорен човек, вдига си телефона.
Не мога да преценя дали е добра, понеже нямам кой знае колко впечатления, не се е налагало да ни лекува особено. Поне е разбрана.

# 586
Добър ден!   Grinning
Заповядайте на тортата, аз черпя за ден рожден. Simple Smile Да не забравите и по коктейлче Wink

# 587
  • Страната на чудесата
tini-mini , Честит Празник! Живи, здрави и щастливи да сте всички и много хубав празник Hug

# 588
  • София
Да се включа с мнение за Мармо и аз.На мен и съпругът ми също не ни допада завадението.Бих казала ,че имат големи претенции ,но без да са напълно покрити.

# 589
  • София-Младост
Здравейте! Аз успешно намерих бюрото по труда и подадох документи за Аз мога повече. Сега ми предстои да избера къде да уча, ако ме удобрят затова да ви питам - за Младост имате ли добри впечатления - лични или от познати, за обучение по английски език за възрастни?
Те и да те одобрят не всяка езикова школа работи по тази програма. Дано не бъркам, но мисля, че можеш да се запишеш там където ще ти приемат съответните ваучери за езиково обучение, а пък впоследствие те си превеждат на школата парите.

tani4ka111 ние сме при д-р Янкова, не мога да се оплача, но и да я прехваля също. Вдига си телефона, независимо кога съм звъняла, дори и когато е била отпуск. Веднъж ми се случи да "ползвам" колежката и в същият кабинет д-р Ячева, останах с добри впечатления, но беше за веднъж и то за кратко.

tini-mini Честит рожден ден!

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 17:44 от Ала-Бала

# 590
tini-mini, честит рожден ден! Много вкусна торта си ни приготвила!  Mr. Green

# 591
  • софия
Добро утро!
За тортите на Мармо,съгласна съм-страхотни са,но цените са си соленички,около 4-5-6лв.на парче.
Аз лично харесвам на Лагуна тортите.Поръчки приемат в една мини сладкарничка точно до РУМ-а.

# 592
  • с/у ОколоМръсТното
Намерих цеха до бл.436. Обаче все още не съм поръчала... Нямаха каталог за обикновени торти, а само за детски.
Днес пак ще ходя.
Мисля, че се водят торти "Рицка".  Thinking

# 593
  • София
Намерих цеха до бл.436. Обаче все още не съм поръчала... Нямаха каталог за обикновени торти, а само за детски.
Днес пак ще ходя.
Мен също ме интересува този цех.Дали имат каталог в интернет ?

# 594
  • София
Днес пак ще ходя.
Мен също ме интересува този цех.Дали имат каталог в интернет ?
Не, фирмата е Валас Peace Взимала съм торта и за големи, хубави са на външен вид Peace...на вкус също.
Каталозите са им за украсата само, взимат я от друго място/ не са техни снимани торти/
Иначе, правят и по желанието на клиента Peace

# 595
А дали някъде в квартала се намират букети от бонбони.. Flowers Bouquet

# 596
  • с/у ОколоМръсТното
Ms.Gorgeous, много ти благодаря. Точно Валас са  Hug

# 597
  • Страната на чудесата
Да, в Кауфланд, щанда с ядките и сладките на килограм имат и бонбони.

# 598
  • София-Младост
Да, в Кауфланд, щанда с ядките и сладките на килограм имат и бонбони.
За букети е питането, но аз не съм виждала, виж он-лайн има много:
http://podaraci.us/contact_us.php?osCsid=5e3465da9af055a69eaca94e4da5ff91
http://webpodaraci.com/show_cat.php?catid=11

# 599
Здравейте!

Искам да попитам дали някои от вас е чувал за частна детска градина Макс енд Мони в Младост 1, колебаем се дали да си дадем там детенцето!
ако въпроса ми не е за тази тема, се извинявам и моля кажете ми къде да го задам, Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт