София МЛАДОСТ (16)

• 60 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Шани, цехът е точно до нашият блок. Пада се на гърба/края на 436, в трафопост е.
Тортите са хубави, вкусни и наистина на прилични цени. Аз 3 години  взимам за празници , доволна съм Peace Цените са на парче и спрямо украсата/нея си я заплащаш/.
Препоръчвам еклерова и с шоколадов мус Flutter
Въобще, предлагат хубави неща- тарталети,еклери,сладки, соленки, баници, погачи, козунаци....за всеки повод взимам Peace
Малко са мудни, ама, не е болка за умиране Laughing До сега, всичко поръчано ми е било приготвено в срок и страшно вкусно при това!

# 571
  • с/у ОколоМръсТното
В рамките на 5 дни требе да купя 3 торти за РД-та. И гледам да не забогатеят сладкарите на мой гръб  Joy
Кой е Мармо?

Ms.Gorgeous   bouquet

# 572
Шанова - МАРМО - уникално заведение според мен, като цяло кухнята е божествена  Flutter Crazy, обслужването е невероятно, а за сладкаря мога да кажа едни неща .....  Crazy Flutter Crazy - абе .... иди виж нищо няма да ти казвам. Ориентир ти давам РУМ-а в Младост 2 - съвсем наблизо е.

# 573
  • София
Напълно подкрепям Лени Peace Ама, за 3 торти...подминавай Laughing Hug

# 574
На мен пък кухнята в Мармо не ми харесва. Приятелките ми ходят там на суши, но на мен ми беше гадно. Peace

От Романса купувам за р.д. на детето бяла медена торта (цедено кис. мляко, мед, блат, орехи). С картинка отгоре струва 22-25лв.

# 575
Шани, цехът е точно до нашият блок. Пада се на гърба/края на 436, в трафопост е.
Тортите са хубави, вкусни и наистина на прилични цени. Аз 3 години  взимам за празници , доволна съм Peace Цените са на парче и спрямо украсата/нея си я заплащаш/.
Препоръчвам еклерова и с шоколадов мус Flutter

Да кажа и за този цех - много добре се справят - торта не съм купувала, но соленки и сладки по поводи редовно взимам от там и винаги са пресни и много вкусни. Също разни сиропирани десерти - толумби и прочие и те са им нечестно вкусни  Twisted Evil, за тортите имам резерва само защото веднъж взех едни петифури и бяха просто ужасно сладки - ама ужасно ( а това да го кажа аз е просто ..... невероятно), та затова досега не съм взимала от там торта, но пък винаги има пръв път.
Окти, Романса много го обичам, ама не нас ни е далече - виж не знаех, че имат доставка - тенкс за инфото  Peace

# 576
Бялата медена от Романса е най-вкусната торта, която съм опитвала в живота си  Laughing
И сватбената ни беше от там - Фин млечен романс. Но е много тежка. Не става за рожден ден.

# 577
Бялата медена от Романса е най-вкусната торта, която съм опитвала в живота си  Laughing

Нали?! Mr. Green

# 578
  • София
Шани, днес бяхме на детски РД и останах приятно изненадана от тортата, която беше поръчана в сладкарницата на супермаркет Дар в Мл.3.  Peace Майката каза, че еклерова се водела, цена около 30 лв. тортата беше огромна - да речем около 40х50 см. и вкусна, без да е претенциозна обаче - два реда кафяви блатове, между тях приятен жълт крем и отгоре със сметана и принтирана картинка по избор на майката. Тортите с нормален размер /демек 16 парчета/ били около 20 лв.

# 579
  • с/у ОколоМръсТното
Уф, този Романс...
Има ли он-лайн поръчка?

И ще се разходя до бл. 436  Grinning  Айде сега и ДАР се включва...
Мерсиииии  Heart Eyes

П.П: Ника, в кой клуб беше днешният детски РД?

# 580
  • София
Не беше в клуб, нещо като градинско парти един вид имаше.  Crazy

# 581
Уф, този Романс...
Има ли он-лайн поръчка?

Има, да. Ето я тортата - http://www.romance.bg/index.php?rom_m=21&once=1&lbr=6&am … cat=34&page=3

Аз поръчвам по телефона, без много претенции съм и накрая изглеждаше така - http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298599_2740548992 … 034_1882820_n.jpg

Тази също съм я поръчвала, но определено вече не искам с толкова тесто за дете - http://www.romance.bg/index.php?rom_m=21&once=1&lbr=6&am … cat=36&page=2

# 582
Не беше в клуб, нещо като градинско парти един вид имаше.  Crazy
А къде? Или в собствена къща? Че ми е актуална темата  Laughing

# 583
Здравейте! Аз успешно намерих бюрото по труда и подадох документи за Аз мога повече. Сега ми предстои да избера къде да уча, ако ме удобрят затова да ви питам - за Младост имате ли добри впечатления - лични или от познати, за обучение по английски език за възрастни?

# 584
Здравейте момичета , ще ми препоръчате ли добър педиатър в Младост, аз съм в Младост 2 и мисля , че ми е наи-удобна поликлиниката в Младост 3 до общината..
Декември очаквам бебчето и мисля че от сега е време да почна да избирам... искам лекар , който да дойде на домашна визитация след раждането и да си и дава телефона да му се звъни при нужда.

Много ще съм ви благодарна ако ми споделите при кой ходите и от кой сте доволни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт