София МЛАДОСТ (16)

• 60 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Между другото, днес като минавах през градинката, кръста го нямаше, имаше само две бутилки, които бяха там и вчера, захвърлени до кръста. Дали е някой вандал, или свещениците са си го отнесли?

# 301
  • София
Между другото, днес като минавах през градинката, кръста го нямаше, имаше само две бутилки, които бяха там и вчера, захвърлени до кръста. Дали е някой вандал, или свещениците са си го отнесли?

Да, няма го Peace Днес минахме през мястото, погледнах- хванала го е липсата Rolling Eyes
Агал, благодаря ви за полезните линкове, но,  инфото ми е ясно от година Peace

# 302
  • София
Ех, agal, не се хвърляй сега пък в другата посока. Всеки трябва да има шанс да порасне... със собствената си скорост... пък и трябва да се признае, че да си малък и страстно вярващ в каузите си - дори и когато не си прав - е далеч по- забавно от това да си мъдър и уравновесен, но... ами, бавен, муден... скучен.

Пък и готовността да признаеш грешка е първата и най- важна стъпка към това да правиш по- малко грешки.

Най- сърдечни поздрави - не спирай да пишеш, просто... ами, прави го по- бавно.  Hug Един вид с ума, не толкова със сърцето...

Кати, agal не е малка. Темпераментна е - да, но това не винаги е мерило  Laughing. Мисля че беше "кандидат баба". Не в буквалния смисъл на думата, но предполагам че има голямо дете.

Agal, пиша по спомени. Ти кажи дали съм запомнила правилно.  Кати е права, не се хвърляй в крайности. Във форумите си е така. С някой си в опозиция, друг не си разбрал, с трети сте абсолютно на едно мнение. Както дойде.

Аз имам едни спомени, в които с Кати бяхме в завидна конфронтация  Sunglasses, но за някои неща просто си трябва време, за да се опознаят хората поне виртуално. И да се разберат кой какво казал и защо го казал. В повечето случаи не е лично отношение.

Не се сещам... отдавна ще да е било. Старост - нерадост...

# 303
  • София
Момичета ,малко извън последните дискутирани теми ,искам да попитам от коя частна кухня сте доволни.До нас има пункт на Ози ,Ян Бибиян ,Хер Бебе и Беборани и се чудя коя от тях да избера.Какви са ви впечатленията от Беборани?

# 304
Момичета ,малко извън последните дискутирани теми ,искам да попитам от коя частна кухня сте доволни.До нас има пункт на Ози ,Ян Бибиян ,Хер Бебе и Беборани и се чудя коя от тях да избера.Какви са ви впечатленията от Беборани?

Пробвай всичките.
Аз съм най-доволна от Хер Бебе. И детето най-много нея харесва.
Ози десертите им са отвратителни.

Кръста си е там, вчера бяхме в парка.
Дали ще започнат да копаят преди да са събрали парите?

# 305
Би било ужасно недомислено. Доколкото разбрах, събраната сума е много малка и крайно недостатъчна, разчита се основно на дарения. Според мен те са много изненадани от протеста, очаквали са хората да припаднат от кеф.

# 306
Би било ужасно недомислено. Доколкото разбрах, събраната сума е много малка и крайно недостатъчна, разчита се основно на дарения. Според мен те са много изненадани от протеста, очаквали са хората да припаднат от кеф.

Да но БПЦ ще искат да си "заплюят" обекта, т.е. предполагам че ще направят всичко възможно да почнат, за да не размисли някой следващ кмет. А това че вероятно парите няма да стигнат - почти съм сигурна. Но е на ключово място, близо до училища и детска площадка. От доста време БПЦ се опитва да стигне до децата, прескачайки родителите, защото е по-лесно и едва ли биха изпуснали такъв шанс.

И да. Хората не припадат от кеф и това показва колко един районен кмет е наясно с настроението на хората, за които би следвало да се грижи.

# 307
  • София
Така.
Той кмета първата копка с кръста няма как да я откопае.
За да си върне указите, които е подписал, май трябва някой да заведе дело срещу него, което става много сложно.
Може би просто трябва да следим да не разкопаят до изборите.
Или да разберем точно кога ще се копае и дали ще правят нещо.

Не мисля, че е нужно да я откопава. Достатъчно би било, струва ми се, да трансформира отново собствеността в публична общинска..

Впрочем, МО започва разпродаването на всичко "неприсъщо".
Бих предположила, че ако БПЦ направи оферта към МО за парцела на отсрещната страна едва ли ще получи отказ...

# 308
  • София
Така.
За да си върне указите, които е подписал, май трябва някой да заведе дело срещу него, което става много сложно.

Не мисля, че е нужно да я откопава. Достатъчно би било, струва ми се, да трансформира отново собствеността в публична общинска..

Бих предположила, че ако БПЦ направи оферта към МО за парцела на отсрещната страна едва ли ще получи отказ...

Има ли кой да им подскаже?

# 309
  • София

Да но БПЦ ще искат да си "заплюят" обекта, т.е. предполагам че ще направят всичко възможно да почнат, за да не размисли някой следващ кмет. А това че вероятно парите няма да стигнат - почти съм сигурна. Но е на ключово място, близо до училища и детска площадка. От доста време БПЦ се опитва да стигне до децата, прескачайки родителите, защото е по-лесно и едва ли биха изпуснали такъв шанс.

И да. Хората не припадат от кеф и това показва колко един районен кмет е наясно с настроението на хората, за които би следвало да се грижи.

Н, да - в тази връзка аз наистина ужасно се затруднявам с всички Коледи и Великдени, витаещи из детската градина... Бях меко казано шокирана, когато ми каза, че яйца се ядяли на великият ден!?  Shocked... и други подобни. Е, оправям се, както мога, справям се с тези неща, както и с приказките, че който не слушал нямало да го вземат - просто му казвам, че възпитателките му говорят глупости, но... не би трябвало да е така, нали? Не би трябвало да съм принудена целенасочено да подронвам и авторитета на хора, които би следвало да му помагат със сигурност, да разклащам доверието в хора, които би следвало да го снабдяват с познания...

# 310
  • София
Така.

Има ли кой да им подскаже?

По- точно кое - че е по- добре да си закупят земя, която никой за нищо не използва, отколкото да се възползват от безвъзмездно предоставената такава, открадната от децата и родителите ни?

# 311

Н, да - в тази връзка аз наистина ужасно се затруднявам с всички Коледи и Великдени, витаещи из детската градина... Бях меко казано шокирана, когато ми каза, че яйца се ядяли на великият ден!?  Shocked... и други подобни.

Защо, кое точно те шокира?

# 312
  • София

Н, да - в тази връзка аз наистина ужасно се затруднявам с всички Коледи и Великдени, витаещи из детската градина... Бях меко казано шокирана, когато ми каза, че яйца се ядяли на великият ден!?  Shocked... и други подобни.

Че се ядат яйцата само тогава Mr. Green

# 313
  • София-Младост

Дане  е било боядисване, а не ядене... Embarassed

# 314
  • София

Н, да - в тази връзка аз наистина ужасно се затруднявам с всички Коледи и Великдени, витаещи из детската градина... Бях меко казано шокирана, когато ми каза, че яйца се ядяли на великият ден!?  Shocked... и други подобни.

Или защото евреите не празнуват Коледа и Великден?

Аз също винаги съм се затруднявала с тези празници, особено когато се налага да давам допълнителни разяснения на безумните обяснения на учителките и допълнително да обяснявам, защо това са глупости, и да се затруднявам допълнително да обяснявам, че въпреки че това са глупости, учителките пак трябва да се слушат и уважават, както като личности, така и като вярвания. Тези неща много трудно се обясняват на едно дете, на което отвсякъде се опитват да му промият мозъка, без да го настроиш срещу тези, които го правят.

Общи условия

Активация на акаунт