София МЛАДОСТ (16)

• 60 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, днес прозрях, че задграничния ми паспорт е изтекъл още през 2010 Blush
Подменяли ли сте скоро документи, опашка има ли?
И, ще подлежа ли на санкция, поради изтичането  на валидност на задграничния Rolling Eyes

# 451
Момичета, днес прозрях, че задграничния ми паспорт е изтекъл още през 2010 Blush
И, ще подлежа ли на санкция, поради изтичането  на валидност на задграничния Rolling Eyes
Има санкция, ако не го върнеш до 3 месеца след изтичането, но често зависи от благосклонността на приемащия документите - поне преди беше така. Успех!

# 452
  • София
Има санкция, ако не го върнеш до 3 месеца след изтичането, но често зависи от благосклонността на приемащия документите - поне преди беше така. Успех!
Благодаря Hug Как пък изпуснах година и половина.....не знам Crazy Знам де, обраха ме и сменях лична карта и книжка, паспорта го пропуснах Whistling Сега ще си плащам явно ooooh!

# 453
  • София/Сливен
И не е задължително да си правиш нов, ако няма да го ползваш. Само връщаш стария. Аз така си бях направила и паспорт през 2001 заедно с личната карта. Изобщо не ми трябваше. После го върнах, нали на тях срока им е 5 години, а не 10. Със закъснение естествено, защото не знаех, че трябва да се връща. И не си направих нов. Сега ще си сменям само личната карта. Ако някога ми притрябва паспорт, тогава ще си направя.

# 454
Благодаря Hug Как пък изпуснах година и половина.....не знам Crazy Знам де, обраха ме и сменях лична карта и книжка, паспорта го пропуснах Whistling Сега ще си плащам явно ooooh!

Аз сменях паспорт и карта през април. Паспортът беше с изтекъл срок от преди 3 години, но никой дори и не погледна. Пише, че подлежиш на глоба, но не знам някой до сега да го спазва.

# 455
И на моят мъж паспорта му беше изтекъл поне преди 4 години и нямаше проблем с връщането, явно зависи от служителите  Peace
А, да попитам : Шивачка някъде в Младост 4, в района на Европата, Фантастикото?

# 456
  • София/Сливен
Точно между Европата и Фантастико.  Simple Smile Бл. 421 - старата част на блока - входа който е най-на изток. Като застанеш между малкия блок 420 и 421, този вход е насреща ти. Когато ми трябва шивачка, винаги там ходя (аз живея в 419, и ми е много удобно).

# 457
  • София
Момичета, трябва ми паспорт....трябва и да се разбързам даже Laughing
Шивачки много добри- точно блока до Фантастико/в ляво/ Намират се отзад, в гараж.От много време при тях ходя, изпипват нещата Peace

# 458
  • София/Сливен
Ето едно мое издирване на шивачки преди няколко години, с помощта на форума естествено.
Въпрос за шивачка
Резултати от кръстосването на квартала. Условията и цените най-веротно са други, но точно в този блок 325 Б не ми направиха хич добро впечатление. Може пък да не са искали да се занимават с моя цип и така да са ми отказали индиректно. Този блок ми е точно толкова близо, колкото и 421, който споменах по-горе (единия е от едната страна, а другия от другата страна на нашия блок), но там не ходя, заради първото лошо впечатление.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 01:27 от М_е_г_и

# 459
Много Благодаря!
Супер сте !
Ето и една почерпка с пожелание за хубав ден

# 460
  • София
Момичета ,здравейте !
По темата с шивачките ,препоръчайте ми къде мога да занеса бански ,да ми го стеснят  Praynig .

# 461
  • Germany

В понеделник ходихме за смяна на моите документи и на децата. Имаше 2ма души пред нас и то в края на деня. Предполагам, че ако отидеш по рано ще е още по спокойно. За глобата - много зависи от служителите.

# 462
Момичета ,здравейте !
По темата с шивачките ,препоръчайте ми къде мога да занеса бански ,да ми го стеснят  Praynig .

Супер съм доволна от едно момиче, което направи много готино ателие в блок 218А - точно до ресторант Мармо. Слизаш на спирката за РУМ-а и пред теб има градинка, веднага ще видиш новото блокче, а ателието е отстрани.
Много добре работи момичето и не взима скъпо, точно сега се наложи да направи няколко шева на един бански на сина ми - просто беше изпуснал шева и поради спецификата на материята не посмях аз да го шия- стана като нов.

Moni добре си направила, че си ходила следобяд - сутрин рано особено има повече хора, всички бързат да идат сутринта.  Peace

# 463
  • София
Момичета ,здравейте !
По темата с шивачките ,препоръчайте ми къде мога да занеса бански ,да ми го стеснят  Praynig .

Супер съм доволна от едно момиче, което направи много готино ателие в блок 218А - точно до ресторант Мармо. Слизаш на спирката за РУМ-а и пред теб има градинка, веднага ще видиш новото блокче, а ателието е отстрани.
Много добре работи момичето и не взима скъпо, точно сега се наложи да направи няколко шева на един бански на сина ми - просто беше изпуснал шева и поради спецификата на материята не посмях аз да го шия- стана като нов.

Мерси ! Ще го занеса там Simple Smile !

# 464
  • София

В понеделник ходихме за смяна на моите документи и на децата. Имаше 2ма души пред нас и то в края на деня. Предполагам, че ако отидеш по рано ще е още по спокойно. За глобата - много зависи от служителите.
Много нахално, но да питам Blush Искат ли още лични данни на роднини/майка, баща,брат/ или си ги пазят в архива.....че, да знам, да ги искам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт