Имат много добър кетъринг, персонала е прекрасен - изобщо е перфектно място за детско парти. Впечатленията са ми и лични - правих там новогодишно парти и затова съм сигурна, че комуникацията с хората е перфектна, както и самото парти. И после 2 пъти бях гост на детско парти и също останах доволна.
Обещах на Самсара да споделя за Коколино - за сега мога да кажа само хубави неща. Вярно, че моя симпатяга е вече привикнал на ясленския ред, но ми направиха много добро впечатление. Чистичко е, какичките явно добре се занимават с децата, защото само първия ден като го заведох малкия беше леко неспокоен ( нормално - оставям го на непознато място с непознати хора). Още вечерта беше веселичък и от втория ден ходи усмихнат. Спокоен е, винаги е чистичък като го взимам, докато в държавната ясла редовно си го взимам с подарък в памперса и с омазана муцуна. Няколко пъти като отида да го взимам са навън на площадката и играят на въздух. Засега това - на финала пак ще кажа.

Подходи чудесно, останах очарована. 0888 284 528 - това е мобилния й, ако искаш питай, дали ще погледне малката