София МЛАДОСТ (16)

• 60 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
И нашите съседе са ги обирали докато са си били вкъщи...толкова ли са тихи, че никой да не ги чуе?

Аз спя доста леко, ама и да чуя какво ще направя, ще ме хване страх за детето да не направят нещо, ако разберат че си ги усетил...въобще ужасно е  Sad

# 631
Детският кът в Арена затвори  на 17. 07 и казаха, че няма да го подновяват (поне не същите собственици). Водих Митко за първи път там в последния им работен ден...

# 632
Детският кът в Арена затвори  на 17. 07 и казаха, че няма да го подновяват (поне не същите собственици).

Колко аргументиран отказ ще му дам защо не може да празнува там! Mr. Green

# 633
  • София, България
Някой дали е получил вече прословутите каталози на Икеа, щото у нас още ги нЕма  newsm78

# 634
радос, ние вчера го получихме. Беше закачен на дръжката на вратата. Имам два, ако не ви донесат на вас - ще ти дам единия.  Wink

# 635
Ние нямаме, но входната ни врата и без това се заключва. Чудя се дали биха ги пуснали в пощите или просто ще ни прескочат?

# 636
Ние нямаме, но входната ни врата и без това се заключва. Чудя се дали биха ги пуснали в пощите или просто ще ни прескочат?

Не, Елора, ще намерят съсед, който да им отвори. БП са сключили договор с ИКЕА за разпространение на каталога и пощенските служители, които и са облечени с отличителни елеци, или май беше тениски, са длъжни да го закачат на външната ти врата.

Много неприятни са тези обири. Под нас има офис, който доста ме изнервя с постоянния си поток хора, но пък прави почти невъзможно влизането през терасите. Дано не се заблуждавам. Simple Smile Е, уж и на СОТ разчитаме..., но то и други са разчитали.

# 637
  • София, България
Грийн айс, мерси Simple Smile Дай да видим още няколко дни дали ще ги донесът.

И още един въпрос имам - знаете ли къде може да се плати Булсатком (близо до общината някъде), че при Билла ми е далече

# 638
В Кондора.
Доволни ли сте от тях? Аз май вече свикнах със сто пъти по-бавния Интернет в сравнение с Intech. В началото адски им се нервирах и исках да ги сменям, но то пък няма с кого.

# 639
  • София, България
къде в кондора  newsm78 там има Мегалан, но не се сещам за Булстаком къде е ?

И нашия нет е бавен (от Мегалан), но май по-скоро проблема ни е в компютъра, че е много скапан, та не се оплаквам

# 640
Ох, това с крадците докато си вкъщи - нямам думи направо, голям кошмар ми звучи, дано не се случва.
Коли по велоалеите не съм виждала, но гледам, че слагат колчета на тротоарите около Патиланци, та се надявам да няма вече такива практики.
Знаете ли дали в градинката пред общината има WiFi или беше просто лъжливо обещание от кмета?

# 641
  • sofia
Знаете ли дали в градинката пред общината има WiFi или беше просто лъжливо обещание от кмета?
Има табелка, че има, но моя телефон търси парола. Може и при мен да е грешката.

# 642
тва да ти влезнат крадци, докато спиш с детето е ужас!! ни бухалка ни нищо върши работа, дори и да се заключиш във вътрешната стая нз дали върши, най-добре сигурно да се правиш на заспал...
уф ужас, да не се случва!

# 643
  • София, България
Да ви кажа за Булсатком-а, ако някой го интересува. Не съм ходила до Кондора, но и да има - на мен не ми е удобно, защото немога да кача количката. Оказа се, че имали каса в нашия блок - голям смях, точно до входа. Та - зад пазарчето в Младост 3, новите кафяви блокове, блок 383 - каса КОЕЛ Simple Smile

# 644
Има табелка, че има, но моя телефон търси парола. Може и при мен да е грешката.

Аз не намирам там отключена мрежа нито с лаптопа, нито с телефона. Гледах рутера и май е вързан към кафенето, което беше, но сега не работи. Може би и затова и нет няма.

Общи условия

Активация на акаунт