Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 654
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ресторант "Ротонда"(София)- положително впечатление.  Peace Заведението е на много хубаво и спокойно място. Обслужват любезно. Храната е прилична, без да е нещо особено. За стойността на ваучера (13 лв) + 5 лв. доплащане ядохме две салати и основни, голяма бира, айрян и две кафета.

Помня, че някой щеше да ходи миналия четвъртък на изтичащата оферта в ресторант "Параграф"- моля да сподели впечатления! Hug Аз също се опитах да си направя тогава резервация и компромисно ни записаха за сряда, 25-ти, за да си използваме ваучера.

# 421
Момичета, имам 2 ваучера за френски ресторант Мезон Годе, СОФИЯ.
Няма да мога да ги ползвам до края на офертата, така че пишете ми, ако на някой ще му свършат работа.  Peace

# 422
Момичета, имам 3 ваучера за СПА маникюр в салон ''Магама", ако някои проявява интерес  да пише на лични. Ваучерът е валиден до 23.06.11г., цената му е 7лв.

# 423
Искам да похваля салон Belize- много съм доволна от прическа и маникюр!  newsm10 newsm10 newsm10

# 424
  • на село
запис Simple Smile

# 425
  • София
Да похваля пловдивската Годзила. Днес по обед похапнахме там. След изписаното за резервации дни напред и подобни, мъжът ми само ми мърмореше как съм взела ваучери за нещо, което няма да успеем да използваме(в Пловдив сме само за 1 ден). Останахме очаровани. Персоналът - много любезен и отзивчив. Пиците - много вкусни и големи(не можахме да ги изядем), салатите също много вкусни. Единствено не съм сигурна, че салатата от 1 кг беше наистина толкова, защото на вид беше колкото 500-грамовата на дъщеря ми, но пък и без това като количество бяха неизядими  Grinning. Определено ни спечелиха за клиенти, особено след разочарованието ни от Верди в последните години.

# 426
и аз тук да похваля офертата за 20мин батут и спагети от Задружно http://www.zadrujno.bg/608/resturant-bistro-spageti-karbonara-si … ane-otstapka.aspx. Много приятно място, храна и персонал.  Peace

# 427
Току що купих 2 ваучера за подарък от "Далавера",
избрах опцията "Подари на приятел" и .. чудничко!  - няма опция
за вписване на името на бъдещия притежател, навсякъде пише реално
колко е платено за ваучера .... много съм разочарована.

# 428
Сестра ми вчера беше абитуриентка и за гостите вкъщи бяхме поръчали коктейлни хапки -1 ваучер -1 кг . хапки,ние взехме 2 ваучера ,ами вместо по кило бяха по 500 гр.  Thinking ooooh! !Онзи ден бях на фризьор с ваучер -подстригване, някаква маска (косата овита във фолио) ,като фолио не ми се сложи,но пък фризьорката си разбираше от работата и съм доволна Peace

# 429
Днес бях в Бона деа - подстригване и спа терапия.От мен имат +.Много съм доволна.Подстригва ме жена и доколкото разбрах само тя подстригва(поне засега).За мен беше приятно изкарване с добър резултат.Ще се оглеждам да пробвам и други услуги,които предлагат.

Аз не съм доволна. Претупа ме, спести си едната маска. През повечето време мрънкаха колко са натоварени и брояха новите клиенти.

# 430
  • София
Днес бях в Бона деа - подстригване и спа терапия.От мен имат +.Много съм доволна.Подстригва ме жена и доколкото разбрах само тя подстригва(поне засега).За мен беше приятно изкарване с добър резултат.Ще се оглеждам да пробвам и други услуги,които предлагат.

Аз не съм доволна. Претупа ме, спести си едната маска. През повечето време мрънкаха колко са натоварени и брояха новите клиенти.

Ми като мрънкат, защо пускат нон стоп оферти?  Crossing Arms  Приключи една, пуснат нова..Хем се лакомят, хем недоволстват.Еййй, българска работа начи Twisted Evil А аз точно очаквах оферта за подстригване при тях, че четох положителни отзиви, ама вече ме отказахте. И без това изпитвам ужас от фризьори, защото съм с къдрава коса и обикновенно ме окепезват..Четох, че подстригват по нов метод, различен от другите и бях склонна да опитам, ама....разколебах се! Rolling Eyes

# 431

Ми като мрънкат, защо пускат нон стоп оферти?  Crossing Arms  Приключи една, пуснат нова..Хем се лакомят, хем недоволстват.Еййй, българска работа начи Twisted Evil А аз точно очаквах оферта за подстригване при тях, че четох положителни отзиви, ама вече ме отказахте. И без това изпитвам ужас от фризьори, защото съм с къдрава коса и обикновенно ме окепезват..Четох, че подстригват по нов метод, различен от другите и бях склонна да опитам, ама....разколебах се! Rolling Eyes
Аз точно вчера бях в Бона Деа,шефката подстригва,както казах 2 поста по-нагоре-разбира,на мен ми прави италианската техника за обем и е добра!Падат си май малко по коментарите за клиенти,но имах ваучер и го иползвах-даде ми ориентация и за проф.шампоани понеже попитах,като цяло съм доволна Peace

# 432
  • София
Здравейте!
Някой да е ползвал услугите на салон Мадейра от тази оферта:
http://www.lapni.bg/offer/187/75-отстъпка-за-КРАСИВА-и-ПОДДЪРЖАНА-КОСА-Подстригване-Масажно-измиване-Маска-и-Сешоар-за-всяка-дължина-на-косата-в-салон-за-красота-Мадейра-само-за-8.90-лева

# 433

Аз точно вчера бях в Бона Деа,шефката подстригва,както казах 2 поста по-нагоре-разбира,на мен ми прави италианската техника за обем и е добра!Падат си май малко по коментарите за клиенти,но имах ваучер и го иползвах-даде ми ориентация и за проф.шампоани понеже попитах,като цяло съм доволна Peace

Този метод представлява подстригване през кичур и по диагонал. Не мога в никакъв случай да кажа, че косата ми изглежда по-обемна, по скоро няма разлика преди и след подстрижката. Моя позната с къдрава коса ходи и бая я офъка  Confused

# 434
  • София
От няколко дни следя офертите на Слон с книжките и чаках подходящи за нас.

Днес пуснаха тази оферта - http://slon.bg/sofia/148-zaradvaite-nai-luboznatelnite--s-golqma … ,90-(vmesto-22,90)!#

Направих справка разбира се на сайта на издателство Фют за реалната цена на двете книжки, тъй като обявената в офертата ми се стори малко височка.
На сайта им цената на двете книжки е общо 19,89 , а не както е обявено в офертата 22,90. newsm78.
Това точно от Слон не го очаквах, имайки предвид, че собственикът му пишеше и най-вероятно продължава да чете тук и знае, че всяка оферта се разнищва до най-малката подробност.

Общи условия

Активация на акаунт