Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 657
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Цитат
И аз понякога съм била недоволна, ама ако съм искала супер отношение и услуга, естествено, че е трябвало да си проверя нещата и да си платя "супер" цена, а не да търся ваучери...  
С това не съм осовбено съгласна. Ако заведение/козметично студио/ тур. агенция и т.н. предлага
услуга, която претендират да струва х лв., имам право да очаквам услуга за х лв., независимо, че
са ми я продали за 1/2 х лв. Т.е. не би трябвало да се примиряваме с 1/2 качество или количество.

Да, права си... имах предвид, че ако наистина държиш на високо качество и отношение, има толкова много супер добри агенции/салони/ресторанти/хотели и т.н., където наистина можеш да намериш големи професионалисти и високо ниво на обслужване, но и цената съответно е.... висока... за другите може и да искаме, ама кой ли ни слуша, всеки си гони интереса.

# 466
  • Пловдив

Момичета, отзиви за този хотел и офертата му??? ----> парк хотел Гардения БАНСКО

Прави ми впечатление, че все пускат такива оферти за някакви /никакви  Crazy/ определени дати и почти няма купили ваучери...  Rolling Eyes
Иначе хотелът изглежда добре, поне на снимките...

Точно вчера се върнахме от там. Като цяло сме доволни, но ние не сме и от най-най-претенциозните клиенти. Тези оферти си ги има и в сайта на хотела, и аз бях резервирала от там. Хотелът се пукаше по шевовете, така че това че няма продадени оферти да не те притеснява. Бяхме трима, като детенцето ни е на 5 год. и беше настанено абсолютно безплатно (както си и пише). Всъщност, съотношението възрастни - деца може би беше 50-50. Ако сте без дете направо ще се чувствате не на място  Mr. Green. Стаята е достатъчно широка за тримата, а спалнята направо огромна. Единствено ме притесни леко това, че мивката в банята беше ъглова и доста мъничка, но пък поне беше супер удобна за малчо (абе трябва да се гледа позитивно винаги  Joy). От към храната нямам никакви забележки. Действително нон-стоп има какво да се хапва и пийва  Peace.
Ако те интересува нещо конкретно, питай  Simple Smile!

# 467
Здравейте,

бих искала да споделя с вас впечатленията ми от офертата за солариум в студио Микс София или по точно да се оплача от лошото отношение и изключително ниската хигиена, не само за солариума а и за цялото помещение. ....

А сега им върви офертата в Грабо за антицелулитен масаж и имат близо 600 продадени ваучера  Stop
Чудех се как ще смогват и дали няма да претупват работата, и аз съм от закупилите... ама след този коментар май отговорът ми е ясен Confused

# 468
  • София
Купих за Go Pasta и салон Зефир в Ив Вазов.  Grinning

# 469
  • София
Купих за Go Pasta и салон Зефир в Ив Вазов.  Grinning
Моля линкчета  Laughing.

# 470
Купих за Go Pasta и салон Зефир в Ив Вазов.  Grinning
Моля линкчета  Laughing.

Ето за Go Pasta, ето и Зефир.

# 471
  • София
Момичета, здравейте! Днес си купих този ваучер за маска+сешоар в Ориент Бюти:

http://www.dalavera.bg/197/9-90-lv-za-mazhko-podstrigvane-i-triv … -27lv-63-otstapka

Видях, че и други са питали за отзиви за този салон, но не намерих отговори. Някой посещавал ли е този салон?

Също се чудя (може да ви се стори глупаво, но това е първият ваучер,който си купувам, и не съм наясно дали има игра на думи) нали под сешоар се разбира оформяне на прическа, а не просто подсушаване след измиването с маска?  Simple Smile

# 472
Цитат
И аз понякога съм била недоволна, ама ако съм искала супер отношение и услуга, естествено, че е трябвало да си проверя нещата и да си платя "супер" цена, а не да търся ваучери...  
С това не съм осовбено съгласна. Ако заведение/козметично студио/ тур. агенция и т.н. предлага
услуга, която претендират да струва х лв., имам право да очаквам услуга за х лв., независимо, че
са ми я продали за 1/2 х лв. Т.е. не би трябвало да се примиряваме с 1/2 качество или количество.

Точно се канех да напиша същото,абсолютно съгласна !   Peace

# 473
  • София
Цитат
............. и да си платя "супер" цена, а не да търся ваучери...[/b]  
С това не съм осовбено съгласна. ................... Т.е. не би трябвало да се примиряваме с 1/2 качество или количество.

Точно се канех да напиша същото,абсолютно съгласна !   Peace
И аз се присъединявам-идеята на тези сайтове е да си правят реклама (поне би трябвало така да бъде), а не да гонят брой продажби и след това количеството да е за сметка на качеството. Това е и причината поради която вече много по-трудно купувам ваучери и то само за проверени места Peace

# 474
  • София
Здравейте,

бих искала да споделя с вас впечатленията ми от офертата за солариум в студио Микс София или по точно да се оплача от лошото отношение и изключително ниската хигиена, не само за солариума а и за цялото помещение. ....

А сега им върви офертата в Грабо за антицелулитен масаж и имат близо 600 продадени ваучера  Stop
Чудех се как ще смогват и дали няма да претупват работата, и аз съм от закупилите... ама след този коментар май отговорът ми е ясен Confused

И аз се излъгах и вече платих 10 масажа. Толкова ли е зле положението  Rolling Eyes

# 475
Спешно кажете, има ли закупили ваучери за плуване в Германи? Защото съм направо бясна.
По тази оферта: http://great.bg/4-%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D … %D0%BB%D0%B2.html

# 476
  • София
 Люлин, ще споделиш ли какво става? Моето дете е на 12 и не можех да се възползвам..

# 477
  • В полите на Витоша :)
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм писала. Сега да се отчета за някои използвани ваучери.
Измиване, диамантена терапия и сешоар в Бона Деа - много съм доволна! Прави ме Мартин, сина на собственичката. Както бях писала преди, косата ми е дълга и тежка, нищо досега не е било достатъчно силно да ми задържи букли или изправена косата. Но буклите, които там ми направиха издържаха 4 дни! И другото, което много ми хареса, беше, че от терапията (не запомних каква беше, диамантената им беше свършила) косата ми изобщо не се беше омазнила и не беше за миене дори и на 4тия ден.

Автомивка и голяма пица в Грило - много доволни! Изчистиха колата много добре, въпреки че вече се стъмваше и се притеснявах, че няма да е качествено. Пицата също беше хубава, взехме и 2ра за вкъщи с 50% отстъпка.

Фотоепилация мишници в Power Fitness - бях само 1 път досега, но съм много доволна! Определено има ефект, косъмчетата падат много лесно. След 1 седмица съм пак там.

Фотоподмладяване с колагенова лампа в Савана (Банишора)- направих 12 процедури в поредни дни, засега още не мога да кажа, че има ефект, но ми казаха да изчакам поне 2 седмици. И все пак ми се струва, че малко ми се заличиха спуканите кръвоносни съдове на носа.

Масаж на крака и педикюр с рибките Гара Руфа в PF - нищо особено. Краката ми бяха меки само няколко часа след процедурата, но явно трябват повече ходения за дълготраен ефект. Масажът не продължи п овече от 2 минути общо за двата крака, с  някакво кремче беше. Но пък момичето беше много приятно и любезно.

Довечера приятелят ми е на мъжко подстригване в салон Милано, а в събота съм в Porto Relax за сешоар и маникюр. На сватба съм и силно се надявам да няма проблеми, че няма да имам време да ме оправят някъде друга след това.

А добрата новина е, че Колектива вече имат Easy pay Simple Smile

# 478
  • София
Здравейте, момичета!.......

А добрата новина е, че Колектива вече имат Easy pay Simple Smile

Най-накрая! След толкова коментари, обаждания и писания...

# 479
Ranick, ще кажа, но нека първо ако някой се е възползвал от плуването на Германи да напише как е било.

Общи условия

Активация на акаунт