Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 585
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
kashmir, моля те сподели нещо повече за козметичката - само една ли е, аз ако отида да не попадна на друга  newsm78 С какви продукти работят? Че моята кожа е склонна към алергии и трябва много да внимавам къде ходя, а моята козметичка се премести на ново, много неудобно за мен място и си търсех нова. Така като съм чела в темата май имаше и доволни момичета от фризьорството в Бона деа или се лъжа?

# 61
  • София
Една е . Ама й забравих името.  Rolling Eyes Работи с Mary Cohr, Dr Renaud и Ericson Laboratoire.  Peace Според мен няма да сбъркаш ако й се довериш.  Peace

# 62
Някой да е ходил тук: http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
Имам и няколко ваучера от далавера Само 1 лв. за 10 мин. солариум в студио "Kalo" вместо за 7 лв. - 86% отстъпка! някой ходи ли вече и как е със записването на часове че май това ще е голям проблем с толкова много купени ваучери.

# 63
  • София
Ако ни четат от сайтовете: Искам езда!  Grinning

# 64
Един добър отзив за Салон за красота Неш. Ходих  с тази оферта http://slon.bg/sofia/110-seshoar-i-manikur-sys-dekoraciq-na-unik … v.-vmesto-za-36lv.
Прическата ми беше супер. Дори мъжа ми забеляза, че съм ходила на фризьор. Mr. Green
Маникюрът екстра. бързо, професионално, пък и трайно, при условие, че имах рожденик  вкъщи и доста се потрудих в кухнята.
Май ще им стана постоянен клиент. Grinning

# 65
Вчера бхме тук http://grupo.bg/offers/view/kafe-sladkarnica-belga  - не ни  дадоха да си изберем торта,а направо ни сервираха ягодова с шоколадов топинг- не беше лоша, но нищо особено. За ваучер е добре:)

# 66
  • София
Отзив за Рамаяна. Само по себе си като обслужване - ок. Но храната не беше нищо особено, а порциите доста малки. Сравних с останалите маси - и там беше същото. Т.е. не са ни измамили заради ваучера. Ходила съм и друг път в индийски ресторант - в Рамаяна ми хареса най-малко. С две думи - като оферта ок, но не бих повторила - нито с ваучер, нито - без.

# 67
Ако ни четат от сайтовете: Искам ездаGrinning

С кой,на прима виста се сещам за няколко варианта.  Laughing

# 68
  • София
здравейте момичета
връщам се от почивката на Мармарис от Грабоhttp://grabo.bg/pet-ili-sedem-noshtuvki-v-petzvezden-hotel-v-marmaris-0q5nu5v лично аз останах много доволна ( с един минус) времето беше много добро само 1 ден имахме дъждовен, храната ми хареса, стайте ги почистваха , хотела е хубав, но не е 5 звезди, а 4
минуса за мен беше, че не предопредиха , че ще ходим първо в кушадасъ
относно останалите хора дето бяха с мен останаха много недоволни - казаха , че стаята не им чистели , храната не била вкусна.... но вкусове хиляди

# 69
Момичета как следите толкова сайтове?Имам чувството,че в сайта Всички оферти се лансират 4-5сайта и офертите не са чак толкова изгодни ThinkingКъде да гледам за максимално на брой оферти и сайтове?
1.vsichkioferti.bg ,имат пропуски,но спестява доста "ровене".
 2.E-mail абонаменти.
 3.ползваш линковете в началото на темата.
 4.homepage.bg е начална страница,в която можеш да си сложиш,каквито линкове ти харесват.
Всички стават    Peace

# 70
  • В страната на бурите
Ако ни четат от сайтовете: Искам езда!  Grinning

И аззззз Simple Smile

# 71
  • София
Сега се връщам от ваучер-почивка в Сандански, Медите(от Vip offerta). Имаше си всичко като за 4 звезди и отношение към ваучер клиент не е имало-с няколко минуса:
1. каналите в банята миришеха и въпреки че персонала беше много любезен това го има в много хотели в нашата родина. Миришеше не само в нашата стая, но и в спа центъра  2.всяка сутрин миеха, но в  асансьора( нали е затворено помещение) се усещаше миризмата на парцал ( няма ли за лев-два някой препарат да сипят в кофата)   3.посетих спа-то: добре подържано и с добър интериор място, много любезен персонал, но в стаята за масажи се чуваше музиката, която се чува в целия хотел. Не беше лоша, но не е тип релакс и многооо тиха, за да компенсира скърцащото легло( за мен не е никакъв проблем, споменавам го като впечатление
И сега специално за Люлин, която ме информира за хотела: басейна беше топъл когато пристигнахме( на 12-четвъртък) и на следващия ден също. Но дочух разговор между 2 цени , че в четвъртък някой се е оплакал че е студено и сигурно са го затоплили. В събота към 19ч вече беше по-хладен.
 Като цяло съм много доволна и бих отишла и  без ваучер, но не на цена 138 лева за вечер. Много ми се вижда 414 лева за 3 дни.

# 72
  • София
........Но дочух разговор между 2 цени ../ жени  /

# 73
Ако ни четат от сайтовете: Искам ездаGrinning

С кой,на прима виста се сещам за няколко варианта.  Laughing

И аз искам, ако може за Божурище. Praynig  bouquet

# 74
Някой да е ходил тук: http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
Имам и няколко ваучера от далавера Само 1 лв. за 10 мин. солариум в студио "Kalo" вместо за 7 лв. - 86% отстъпка! някой ходи ли вече и как е със записването на часове че май това ще е голям проблем с толкова много купени ваучери.

Сега се връщам от там!
Записването е фуул! Беше по телефон,сега уж няма часове.
Надеждате е да проверяваш и да чакаш на място.
Солариума е силен-пише,че е 180 в.(което май е средно),но на мен ми дойде силничък 10 мин.,не издържах и го спрях- хваща тен добре!
Мацката е много любезна.
С 2 думи- доволно  Mr. Green

Също да се отбеелжи,че заради наплива работят и неделя,но пак със записване или чакане.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 18:01 от Magnifique

Общи условия

Активация на акаунт