Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 719
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Ами от Колектива така и не потвърдиха официално, че ресторантът не работи...

Имам ваучер от Грабо за плато хапки, тъкмо днес мислех да поръчвам  Confused

Тази оферта явно съм я била пропуснала, но сега я видях - за съжаление и двата телефона, които има обявени, са същите като тези, на които аз безрезултатно се опитвах да се свържа с тях. Пробвай все пак и ти, ако не успееш, се обърни директно към Грабо. Иначе не знаех, че правят хапки, но така като чета и ги гледам, изглеждат много апетитни! Жалко!

# 166
Току-що се свързах на стационарния телефон  Peace

# 167
Току-що се свързах на стационарния телефон  Peace

smile3501 Браво! Значи все пак си работи, което е добра новина! Жалко, че аз нямах този късмет, въпреки че няколко дена ги издирвах... Тъпо, че от Колектива дори не си направиха труда да проверят случая, а казаха най-лесното - ще ви върнем парите  Thinking А така ми се ядяха ньоки със спанак и рикота Sad

# 168
# 169

smile3501 Браво! Значи все пак си работи, което е добра новина! Жалко, че аз нямах този късмет, въпреки че няколко дена ги издирвах... Тъпо, че от Колектива дори не си направиха труда да проверят случая, а казаха най-лесното - ще ви върнем парите  Thinking А така ми се ядяха ньоки със спанак и рикота Sad
[/quote]

Teroni, вчера си направих резервация в ресторант Параграф. След като цяла сутрин им звънях успях да се свържа около обяд с тях  Simple Smile

# 170

Teroni, вчера си направих резервация в ресторант Параграф. След като цяла сутрин им звънях успях да се свържа около обяд с тях  Simple Smile

Ок, мерси за инфото. Само ми е чудно защо все пак вчера вечерта ресторантът не работеше като отидох на място Sad .. Нищо, сега ще преговарям пак с колектива все пак дали да не пробвам да си ползвам ваучерите, ако изобщо успея да се свържа и с ресторанта, че явно комуникацията куца..

# 171
Момичета, вчера някъде ми се мярна 4Д кино в плейграунд-а за 3лв, някоя от Вас идея къде?

# 172
  • София
В Мола на Цариградско шосе

# 173
Момичета, вчера някъде ми се мярна 4Д кино в плейграунд-а за 3лв, някоя от Вас идея къде?

Офертата е изтекла http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/gledaj-4d-film-po-izbor-za- … v-playground.html

# 174
В Мола на Цариградско шосе

Да,в Мола е,но не е към кино,а към игрална зала май.
Филмите изглеждат много зле направени,аз съм ходила на други Д-та и много зависи филма какъв е. Нека и други кажат,аз само предполагам и не си взех,поради тази причина.

# 175
Момичета, с риск да повторя нещо коментирано, ми се струва, че от салон за красота Мадейра/подстригване и сешоар/ имаше доволни....,защото офертата им е добра, но се двоумя. Помогнете!

# 176
Нещо ви изпуснах последните седмици. Дайте добра оферта за маникюр, моля!

# 177
Нещо ви изпуснах последните седмици. Дайте добра оферта за маникюр, моля!

http://www.goldendeals.bg/deals/classic-opi

# 178
Включвам се и аз с много добри впечатления от ресторант Ротонда. Храната беше много вкусна и понеже аз се поувлякох в поръчването си взехме и за вкъщи. Недостатъка е че кухнята на този етап работи до доста рано (до малко след 22 часа се приемат поръчки) и се чака доста храната. Но чакането определено си заслужава - езикът в масло беше направо вълшебен, картофите с 4 сирена също бяха много добро попадение, а пъстървата и Мексиканската салата също не бяха за подценяване.
Сега съм се запасила с цял куп ваучери за разкрасителни процедури, че имам годишнина от завършването и като ги оползотворя ще дам отзиви.

# 179
И аз успях да се свържа с ресторант Параграф на стационарния. Така че опитвайте! Запазих за петък, до четвъртък всичко им беше заето.

Общи условия

Активация на акаунт