Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 670
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
От детски клуб Слон-Балон има ли доволни/недоволни? Пусна ли са добра оферта  Thinking
http://dadeno.bg/team.php?id=13
А от този сайт - дадено - някой пазарувал ли е, струва ми се , че за първи път го виждам  newsm78

Да, аз вече съм пазарувала. Купих си ваучер за букет от бонбони.  Имат интересни оферти.
Аз съм минавала покрай Слон-Балон в Младост, но не знам как е. Офертата е добра, а доколкото разбирам картата, която дават от клуба може да се комбинира за няколко деца. Вие как го разбирате.

# 151
  • София
Някой има ли впечатления от PTF епилацията на студио "Savana".В момента има оферта за горна устна в Napolovina.

# 152
Благодаря за отговорите.

От детски клуб Слон-Балон има ли доволни/недоволни? Пусна ли са добра оферта  Thinking
http://dadeno.bg/team.php?id=13
А от този сайт - дадено - някой пазарувал ли е, струва ми се , че за първи път го виждам  newsm78

Да, аз вече съм пазарувала. Купих си ваучер за букет от бонбони.  Имат интересни оферти.
Аз съм минавала покрай Слон-Балон в Младост, но не знам как е. Офертата е добра, а доколкото разбирам картата, която дават от клуба може да се комбинира за няколко деца. Вие как го разбирате.

Аз го разбирам така - купуваш си ваучер, от клуба ти издават карта, която не е поименна т.е. днес детето ти играе час-два утре отива съседчето с твоята карта  Simple Smile
Аз се чудя дали може две деца едновременно с една карта   Thinking

# 153
  • София
Някой ходил ли е във Виктория спа с ваучер? Няколко пъти вече пускат различни предложения...

Интересува ме как е басейнът - размери, температура, а също и отношението, когато отидеш с ваучер.

# 154
И аз за LPG  Mr. Green Момичета търся СПЕШНО някой ако има за продан процедурки за LPG за салон за красота КАРАМЕЛА, офертата беше от lapni.bg. Купувам веднага Praynig  Hug

Да си потбутна молбата  Hug

# 155
  • София
не е по темата , но тъй като имаше много доволни от бенико влючително и аз  :
Ето го пак, на специална цена от 25 лв. в нашия Happy Hour

промоции на тази цена могат да бъдат ползвани в салона на    

ул. Граф Игнатиев 7А на тел.  за следните дни и часове:
25.05  от 9:30 до 12:00
26.05 от 15:00 до 18:30
27.05 от 9:30 до 12:00
28.05 от 9:30 до 12:00
30.05 от 15:00 до 18:30
31.05 от 9:30 до 12:00
01.06 от 15:00 до 18:30
02.06 от 9:30 до 12:00
03.06 от 15:00 до 18:30
04.06 от 9:30 до 12:00

# 156
И аз да дам отчет за ваучера от МИС Пица - бяха лщбезни хората/и този,който прие поръ4ката и доставчика/, но нямаше торта гараш,а бисквитена,което не е едно и също,пицата ми беше студена,според мен няма как да е топла от Люлин до Подуене/но те да си правят сметката/. Извода е ,че бих поръ4ала пак,ако има нещо супер изгодно ,ина4е не.

# 157
zapisvam e,che suvsem sam vi izturvala   bouquet

I edno super polojitelno mnenie za tazi oferta,ocharovani sme:

http://www.lapni.bg/offer/171/ПОДАРЕТЕ-1-час-Забавление-и-Грижа-на-вашето-Дете-а-вас-ви-очаква-виенски-Шницел-по-уникална-немска-рецепта-чаша-Бяло-Вино-в-комлекс-ГЕРМАНИ-само-за-7-лв

# 158
Здравейте дами,

от доста време ви чета и най-сетне реших и аз да се регистрирам. От скоро следя и аз сайтовете, доволна съм от оползотворените ваучери за почистване на лице във Freya Idun, от масажа и маникюра с рибките в PF, от сушито на Da Bar, ваучера за Туканъ, както и от ваучера за вечеря за двама за 19,90 вместо 39 мисля (от myoffer.bg) за ресторант Параграф. Имах ваучери за там и за друга оферта - на Колектива - за прясна салата и домашна паста със срок до 20.05., които бях забравила да ползвам и се опитах да го направя, но се оказа невъзможно.

В тази връзка искам да кажа за инфо на тези, които имат закупени ваучери от Колектива за ресторант Параграф   и не са ги ползвали - че ресторантът вече не работи очевидно (многократно се опитвах да се свържа с тях по всички възможни телефони и накрая установих на място, че явно е затворен), за което уведомих Колектива и те ми писаха да им изпратя банковата си сметка, за да ми върнат парите. Така че съветвам, ако има и други закупили и неупотребили тези ваучери, да се свържат с Колектива!

Приятен ден!

# 159
Ресторантът не работи, така ли?  Rolling Eyes

# 160
# 161
# 162
Ресторантът не работи, така ли?  Rolling Eyes

Ами от Колектива така и не потвърдиха официално, че ресторантът не работи, но както казах - опитвах се многократно да се свържа с тях на няколко различни телефона, които изнамерих в интернет като някои от тях бяха дори изключени, а на другите никой не отговаряше, а като минах вчера вечерта беше заключено и не работеше, някой беше писал, че е имал същия опит, което за мен означава, че явно има нещо такова.. А от Колектива ми се извиниха за причиненото неудобство и казаха, че ще ми върнат парите, не знам дали наистина са проверили какъв е случаят. Ако искаш пробвай все пак и ти...
Иначе жалко, местенцето лично за мен беше много приятно, обстановката хубава, а менюто вкусно, останах много доволна от предното ми ходене там с ваучер от друга оферта.

# 163
# 164
Ами от Колектива така и не потвърдиха официално, че ресторантът не работи...

Имам ваучер от Грабо за плато хапки, тъкмо днес мислех да поръчвам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт