Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 662
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Това, че четат е хубаво. Първата оферта за апарт хотел Медите беше яко оплюта. Сега за самия хотел, не съм прочела такива фрапиращи неща. Днес се прибрахме от там и отношението беше супер, дори на камериерките. В стаите си имаше всичко, дори и чехли, всичко работеше, нямаме забележки. Прекарахме си супер, а и уцелихме време. Много съм доволна от това, че четат  Simple Smile

# 136
  • София
Днес купих офертата " 3 часа забавление за вашето дете" на детски център Абракадабра (София).

odrey, радвам се да чуя, че има подобрение в обслужването на Флоримонт (суши).  Peace

Аз също имам ваучер (от Myoffer.bg) за "Параграф", чийто срок изтича на същата дата. Sad  Малко е затруднена комуникацията с тях, а и не работят в неделя. Rolling Eyes И ние ще направим опит все пак да използваме ваучера тези дни. Пиши дали си успяла да се свържеш с тях!

# 137
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз си взех ваучер за World Class Fitness and Spa .Някой друг взе ли си ? Party
в кой сайт е офертата, ако не е изтекла? Това място ми е любимо.

# 138
Забелязвам,че във vsichkioferti.bg няма оферти на vzemigo.bg.В случай,че някой е пропуснал(в която малко се съмнявам  Mr. Green ) ,там има оферта за езда(на някой му трябваше,нали?).

# 139
Аз си взех ваучер за World Class Fitness and Spa .Някой друг взе ли си ? Party
в кой сайт е офертата, ако не е изтекла? Това място ми е любимо.

За съжаление е изтелка вече, иначе беше от Грабо.
Моля те ,споели от какво си доволна. Hug

# 140
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Това е най-хубавият фитнес в София. Огромна зала, чиста, с отлична вентилация и изглед към Витоша. След фитнеса винаги ходя на басейна, който има различни хидромасажни кътчета, отделно има голямо джакузи с доста топла вода. Отделно се предлага сауна, контрастни вани, стаи за релакс. Много обичам да ходя там и прекарвам по половин почивен ден, но стана доста скъпичко и както сме двама, 60 лв. за посещение ни идва много. Преди имаше карти с талони за отстъпки от 50% за 5-6 посещения, но тази година така и не успях да си купя.
Яд ме е, че не съм видяла офертата. Напоследък много неща пропускам, защото сайтовете станаха много и се накичиха с по много оферти накуп и не мога да изчета всичко.  Mr. Green

# 141
  • София
Момичета, откакто промениха сайта на всички оферти, не мога да отворя отделните оферти директно в конкретния сайт за колективно пазаруване, а ми дава препратка към фейсбук. Къде да кликна, че да не става така?
Ако някой от този сайт чете тук, искам да кажа, да разкарат това за фейсбук, че е много дразнещо и най-много да откаже хората да посещават сайта!

# 142
happymammy, този проблем е само с офертите на грабо. За другите сайтове при кликване на "купи" веднага се отваря конкретната оферта. Просто трябва да се кликва върху "купи" или върху описанието на офертата. Както споделиха и други -много е дразнещо изкачането на офертата при всяко минаване с мишката, ама явно не са ни прочели Rolling Eyes

# 143
  • В страната на бурите
Забелязвам,че във vsichkioferti.bg няма оферти на vzemigo.bg.В случай,че някой е пропуснал(в която малко се съмнявам  Mr. Green ) ,там има оферта за езда(на някой му трябваше,нали?).

Офертата за езда там не е активна - тоест е отдавна изтекла.

# 144
  • София-Младост
Отзиви за студио "Андреа Спа енд Бюти", пуснали са изкушаващо предложение за кичури само за 19,90...
http://grabo.bg/sofia/boiadisvane-ili-kichuri-izmivane-vazstanov … -za-1990lv-06udng

# 145
От детски клуб Слон-Балон има ли доволни/недоволни? Пусна ли са добра оферта  Thinking
http://dadeno.bg/team.php?id=13
А от този сайт - дадено - някой пазарувал ли е, струва ми се , че за първи път го виждам  newsm78

# 146
Отзиви за студио "Андреа Спа енд Бюти", пуснали са изкушаващо предложение за кичури само за 19,90...
http://grabo.bg/sofia/boiadisvane-ili-kichuri-izmivane-vazstanov … -za-1990lv-06udng
hahaha hahaha hahaha
НЕ, НЕ, НЕ !!!!
Ужасно отношение към клиентите! А за тези така наречени фризьори - не знам как да ги определя просто. В Стрелбище една дама към 50г. която освен да клюкарства по клиенти няма други заложби като ходя няколко пъти хващам клиентите и -  Sick Sick беден ми е речника. Последно така беше офъкала едно детенце- хем криво, хем прекалено късо ! А в студ. град съм ходила веднъж и повече няма да стъпя там беше един мъж, но и той не знае дали е мъж точно доста флегматичен, нямам идея как подстригва, но там така наречената им шефка е отвратителна към клиентите си, а персонала няма никакъв опит за жалост- салона е нов!!!
Btw предешният месец като ходих в Стрелбище( защото се набутах с първата им оферта още имам посещения) собственичката или управителката и тя много важна разправяше как ще пускат нова терапия за оферта в сайтовете, само че дамата "козметичка" нямаше идея каква е терапията и какво означава думичката(за жалост  не се заслужах много в терминът) но щели да я обучават нея те първа #2gunfire #2gunfire.  Joy
Дано не са излъжат много хора   Stop

# 147
  • София
От детски клуб Слон-Балон има ли доволни/недоволни? Пусна ли са добра оферта  Thinking
http://dadeno.bg/team.php?id=13
А от този сайт - дадено - някой пазарувал ли е, струва ми се , че за първи път го виждам  newsm78

Имам отлични впечатления от "Слон-балон" в жк. Гоце Делчев, защото много пъти сме събирали с приятелки децата да си играят там. Чисто е, персоналът е много любезен, какичките също.
Сайта за пръв път го виждам, не съм пазарувала досега от него.

# 148
  • София
Ала-Бала, и аз да ти кажа НЕ, НЕ и Не на  това място, което не е нито спа, нито бюти, не ходи в този посредствен и ужасен ''салон''   #Cussing out
 А Грабо ме дразнят все повече, вече има опция само харесай офертата и задай въпрос, а ако не ми харесва, а ако искам да задам въпрос или да напиша обективния си отрицателен коментар  Crossing Arms

# 149

Не си го причинявай  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт