Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 656
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
advise, съжалявам, че ти се е наложило да контактуваш с някой от този салон.
Аз преди може би 2 години бях писала за тях и специално за козметичката им в списък на кофти козметички. Ходих 1 път на кола маска и ми взеха определена сума, отивам на следващия път - сумата двойна  Shocked И обяснението беше, че понеже моите бедра били по- дебели, не по-едри, по-дебели от на другите им клиентки затова за мен било по-скъпо. Нищо, че в ценоразписа няма подробни уточнения. Ами извиних се, че тежа 60 кг на ръст 170 см, а не 40 кг и не стъпих повече там.
Благодарение на тях вече си имам собствен апарат за кола маска и спестих доста пари и разкарване из салоните.

Shocked Shocked Shocked Тия заслужават масов бойкот!

# 121
  • София
Пазарували ли сте от piperki.bg? Чудя се на една оферта за  автомивка http://www.piperki.bg/offer/id-56/Автомивка.htm . Сайта надежден ли ? Не видях опции за плащане с кредитна карта и пейпал, само изипей newsm78

аз днес си купих от тях, за тази автомивка имаше положителни отзиви, а и ми е близо. Оня ден писах, че ги чакам  Mr. Green

# 122
Момичета,много оплаквания,много недоволни.Какво става с тези ваучери вече?Като не се държат нормално с клиентите си,да не пускат изобщо оферти.Както сме карали без тях,така ще е и сега. Много се дразня на подобно ваучер отношение. Като че ли насила си ги карал да пускат оферта. #Cussing out
В събота ползвахме ваучера си за изискана вечеря за 4-ма в ресторант "Изток-запад" на ул. "Коста Лулчев".Много ни допадна и менюто,и обстановката,и обслужването.Със съжаление разбрахме накрая,че юни затварят завинаги.  Sad

# 123
Гледам да избягвам Колектива,но не се сдърждах и взех от ваучерите за "Мис Каприз". Хората са много любезни и мисля,че този път няма да има разминавания.

# 124
Някой подстрига ли се вече в салон Белиз?

# 125
Пускам линк към оферта на сайта на Наско суши(някои казаха,че го харесват),понеже го няма по сайтовете...ей така за информация.
 http://www.naskosushi.com/promotions/index.php

# 126
  • София
Пазарували ли сте от piperki.bg? Чудя се на една оферта за  автомивка http://www.piperki.bg/offer/id-56/Автомивка.htm . Сайта надежден ли ? Не видях опции за плащане с кредитна карта и пейпал, само изипей newsm78

аз днес си купих от тях, за тази автомивка имаше положителни отзиви, а и ми е близо. Оня ден писах, че ги чакам  Mr. Green
Мерси и аз ще взема два.

Записах си за утре час в салон Magic studio - като мине ще дам отзиви,  гледам че доста ваучери са разпродадени за там

# 127
Аз си взех ваучер за World Class Fitness and Spa .Някой друг взе ли си ? Party

# 128
  • Sofia
Гледам да избягвам Колектива,но не се сдърждах и взех от ваучерите за "Мис Каприз". Хората са много любезни и мисля,че този път няма да има разминавания.
А дали може за вкъщи да се вземе?  Rolling Eyes

# 129
Така като съм чела в темата май имаше и доволни момичета от фризьорството в Бона деа или се лъжа?

Аз съм им нещо повече от фен!!

В събота и неделя бях в Бона Деа за две прически. Отивам за пореден път с половин час закъснение и казвам: 1/не искам сешоар както е по оферта, искам косата ми да е сплетена; 2/да не ми пада коса в очите, плитките да изглеждат ефектно, но да не са екстравагантни; 3/да издържат поне няколко дни; 4/да станат за 15 минути, защото бързам. Отговор: няма проблем!  Heart Eyes

Много съм доволна от резултата, но оставям на вас да прецените сами: ето снимка на втората ми прическа в градината на Бона Деа.

Някой каза, че не може да се свърже - звънете пак, понякога от сешоара не се чува телефона или са заети с работа и не успяват да вдигат навреме. Няма страшно, няма да ви върнат. Simple Smile

Относно обяд за двама в The Sushi Bar:
Купих този ваучер с 5-те лева бонус от Колектива, т.е. броих едни 6.90 български парици за тези 24 хапки суши.  Embarassed
Бяхме там в петък с една колега. Заведението е приятно, сушито беше прясно и вкусно. Голяма забава падна с опитите ни с клечиците. 24-те хапки са наредени в двата края на едно плато - само че не са огледални, по два от вид са един до друг. Доволни сме! На вратата пишеше, че за обяд има 25% намаление на менюто. Пак ще отида там следващия път като съм на гости в София. Simple Smile 

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 23:05 от Мahidevran

# 130
Супер е станало. Blush
Има ли още ваучери?

# 131
И аз да споделя малко пресен опит:
- суши от Florimont- явно са си взели бележка от отзивите, които имаше от отношението им към "ваучерите" и с нас се държаха много добре. Момичето през цялото време се извиняваше, че се бави  Crazy , поднасяше нещата с нужното внимание. Сушито беше мнооооого вкусно, но поне на мен ми се стори малка порцията (двама души не се наядохме). Цените без отстъпка, обаче, са доста високи. Самото заведение много ми хареса, неголямо и доста стилно. Имам още един ваучер и с радост ще го ползвам. Бих си взела, ако пак пуснат добра оферта (сега ме е яд, че не с взех ваучер миналата седмица).  Grinning
- солариум от Сharmant- студиото е много хубаво, момичето на рецепция беше много любезно   bouquet . Самият солариум също ми хареса. Ходила съм само веднъж и още не мога да кажа нищо за резултата.

И накрая да изразя едно притеснение  Confused : днес цял ден безуспешно се опитваме да направим резервация за спагети+салата от ресторант Параграф (Колектива)- на стационарния телефон никой не вдига, а мобилният е изключен. След работа минахме от там, с надежда да успеем да резервираме (все пак валидността на ваучера е до 20.05.), но ресторантът не работеше (към 19:00 часа). Утре пкще опитаме да се свържем и ако не успеем до обяд, ще звъннем на Колектива. Това, заедно с недобрите отзиви от отношението и платата от миналата седмица, ме кара да се тревожа ...

Това е от мен.
В последно време почти нищо не съм купувала, малко съм разочарована от предлагането  Sad

# 132
  • София
Аз искам да питам за отзиви от следните места
http://888.bg/offers/detail/active/8972/5283669660a7d1460d534ee67c08ee66
http://www.napolovina.com/offer.php?id=130

И да ви питам за мнение - само аз ли не смятам, че избиране на тема и изготвяне на бюджет означава цялостна подготовка на сватбата?  newsm78
http://napolovina.com/offer.php?id=134

# 133
Не само,че не смятам,че не е цялостна подготовка,ами е напълно излишно даже.Ама хора всякакви...

# 134

Чудя се как има още хора, които да се лъжат да купуват от тях.
Намаленията им не са това, което обявяват, трият коментари, променят условия на оферти в движение.
И един път не си обявиха както трябва условията  за почивка с деца!

Каква ти е била идеята да ме цитираш в сайта на вип оферта?
Ако се интересуваха от мнението на клиентите си, отдавна четат тук. И да си бяха взели бележка.

Всъщност за пореден път стигам до извода, че на тях клиента им е последна грижа, като гледам мазалото в коментарите за Златни Пясъци.

Относно бележката: Ние молим вс. оферти да върнат адресите на офертите, те не го правят.
Обаче еха бг сложиха карта.
Значи един мисли, а друг си заличи конкуретното предимство сам.
Бърз прочит на локациите ми беше много удобен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт