Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 594
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
момичета, имам въпросче, купила съм ваучери за Бона Деа- фризьорския салон, ама тия хора не отговарят на посочения джи-ес-ем...някой знае ли друг номер- стационарен на салона? как да се свържа да си запиша час, нямам как да ида дотам, доста далеч работя...
Стацинонарен май нямат,но тези са дадени във ФБ страницата им:  Peace

Студио за красота "Бона деа"
ул."Княз Борис"106
GSM:    0888 55 07 24     
            0885 16 80 98     
            0882 83 78 87     

# 106
Ranick, благодаря ти за отзивите.
Те имаха едни пакети 3=5, плащаш 3 нощувки, получаваш 5. Така че ако пак ти се ходи, предлагам ти тях да погледнеш.  Simple Smile

В анкетата не мога да гласувам, защото няма опция да се гласува за вип оферта.
Вече не ги чета, но в една друга тема Минзухар е дала линк към тази оферта и аз продължавам да им се чудя на акъла. http://vipoferta.com/comments.php?offer_id=189 четох коментарите. Не мога да повярвам, че този сайт още работи!

# 107
Някой да е ходил тук: http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
Имам и няколко ваучера от далавера Само 1 лв. за 10 мин. солариум в студио "Kalo" вместо за 7 лв. - 86% отстъпка! някой ходи ли вече и как е със записването на часове че май това ще е голям проблем с толкова много купени ваучери.

Сега се връщам от там!
Записването е фуул! Беше по телефон,сега уж няма часове.
Надеждате е да проверяваш и да чакаш на място.
Солариума е силен-пише,че е 180 в.(което май е средно),но на мен ми дойде силничък 10 мин.,не издържах и го спрях- хваща тен добре!
Мацката е много любезна.
С 2 думи- доволно  Mr. Green

Също да се отбеелжи,че заради наплива работят и неделя,но пак със записване или чакане.
Мерси за отговора.
Взимаш ли си карта за всичките минути които са ти по ваучерите или си ползваш един по един. И по 10 мин наведнъж ли, защото и на мен първия и втория път ще са ми много 10?

# 108
  • София
Пазарували ли сте от piperki.bg? Чудя се на една оферта за  автомивка http://www.piperki.bg/offer/id-56/Автомивка.htm . Сайта надежден ли ? Не видях опции за плащане с кредитна карта и пейпал, само изипей newsm78

# 109
Ranick, благодаря ти за отзивите.
Те имаха едни пакети 3=5, плащаш 3 нощувки, получаваш 5. Така че ако пак ти се ходи, предлагам ти тях да погледнеш.  Simple Smile

В анкетата не мога да гласувам, защото няма опция да се гласува за вип оферта.
Вече не ги чета, но в една друга тема Минзухар е дала линк към тази оферта и аз продължавам да им се чудя на акъла. http://vipoferta.com/comments.php?offer_id=189 четох коментарите. Не мога да повярвам, че този сайт още работи!

Какво имате предвид, защо се чудите, че сайта още работи, измамници ли са ?

# 110
Какво имате предвид, защо се чудите, че сайта още работи, измамници ли са ?

Чудя се как има още хора, които да се лъжат да купуват от тях.
Намаленията им не са това, което обявяват, трият коментари, променят условия на оферти в движение.
И един път не си обявиха както трябва условията  за почивка с деца!

# 111
# 112
  • СОФИЯ
Запис и аз да не ви изпусна

# 113
  • София
Аз съм много ядосана на Angel Face в Лозенец!
Първо, едвам ми записаха час за масаж с ваучер. Чаках две седмици. Когато отидох ме настаниха да почакам двайсетина минути, за да ми кажат, че часа ми се дублира и нищо не може да се направи.
Във фоайето им беше голяма блъсканица - чакаха още 4 жени, на които не знам какво са обяснили.
Сега се чудя дали изобщо да им пробвам услугите.
Много ме ядосаха с това, че ми загубиха един час от съботата.

Някой, ако е ходил на масаж при тях, моля да сподели дали си заслужава изобщо.

# 114
  • София
Момичета,да се оплача от Леграно-лазерна клиника.Не си вдигат телефоните и е проблем да се свържеш с тях.Аз ползвах "лазерно подмладяване" преди няколко дни-отношението е като към "ваучер"-работят с пренебрежение и зле прикрита досада. Процедурата беше пет-шест минутки. Не бих отишла  пак там дори и да ми  я подарят!Доволни сме от уикенда в Троян-хотел "Шато Монтан".Има външен басейн,чисто е ,персонала е любезен.Ваучера включваше и вечеря-бяха предложили осем варианта на тристепенно меню и вино.Стаите са малки,но за три звездички е нормално.

# 115
София

Някой от вас да си е прал килимите в автомивка Витоша? Харесах си тази оферта  Thinking
Само 15лв. за пране на килими /10кв.м./ с безплатен транспорт

# 116
topsimarina В предишната тема беше питала за офертата за почивка в хотел Амон Зеус 4*-преди няколко години бяхме на почивка там /разбира се без ваучер/-хотелчено в никакъв случай не е 4звездно,както е обявено.Бяха ни го препоръчали от туристическата фирма Он травел /служителят беше грък и затова му се доверихме/. Но както при повечето гръцки хотели предлагането и там  е  изключително СКРООМНО!!! Хотелчето е сравнително малко, чистичко е, намира се на брега на морето. Бяхме заплатили за двойно легло, а се оказа, че бяха съединили две едични....Банята беше много мъничка, да не говорим за ваната /не че бих я използвала, но все пак трябва да влезнеш и да стоиш прав и да се къпеш,но и това е доста трудно за осъществяване /аз не съм огромна -48кг; 164см, та толкова миниатюрно подобие на вана никога не бях виждала, а и досега единственно там съм срещала такова чудо!!! Не сме останали гладни,но не беше и според нашите очаквания. Ние обикновенно посещаваме хотели с 5 звезди, където и предлагането и обслужването отговарят на обявените звезди, но Амон Зеус ни го бяха препоръчали горещо от въпросната фирма и затова останахме леко разочаровани. Но на този ръкав на Халкидики почти всички хотели са от този клас и далеч по-лоши. Единственно в Сани резортс е различно-там е наистина хубаво.
Но всеки има различни критерии и изисквания, дано да съм била полезна.

В допълнение се сетих да добавя за "милото" отношение на собственичката на хотела. Два часа след настаняването ни около 15ч. лично дойде на ни обезпокои в стаята и да ни помоли да си преместим автомобила, защото по принцип, мястото където ние сме били паркирали автомобила си го ползвала тя. Няма лошо, но да бяха поставили знак или да ни бяха предупредили, че въпросното място е служебно, но ....няма подобно нещо-ние почти един час разтоварвахме багажи  и можеха да ни го кажат ,но тя реши да ни развали следобедната почивка с това....

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 15:45 от Mimi_1977

# 117
Мерси за отговора.
Взимаш ли си карта за всичките минути които са ти по ваучерите или си ползваш един по един. И по 10 мин наведнъж ли, защото и на мен първия и втория път ще са ми много 10?
[/quote]

В никакъв случай недей 10 мин.
На мен това ми беше 4 солариум за един месец и въпреки това леко съм изгоряла на места,а и съм леко мургава по рождение, значи е силен солариума. Момичето каза,че са сменяли лампити скоро.
Късмет с часовете!  Peace

# 118
  • София
advise, съжалявам, че ти се е наложило да контактуваш с някой от този салон.
Аз преди може би 2 години бях писала за тях и специално за козметичката им в списък на кофти козметички. Ходих 1 път на кола маска и ми взеха определена сума, отивам на следващия път - сумата двойна  Shocked И обяснението беше, че понеже моите бедра били по- дебели, не по-едри, по-дебели от на другите им клиентки затова за мен било по-скъпо. Нищо, че в ценоразписа няма подробни уточнения. Ами извиних се, че тежа 60 кг на ръст 170 см, а не 40 кг и не стъпих повече там.
Благодарение на тях вече си имам собствен апарат за кола маска и спестих доста пари и разкарване из салоните.

Иначе по темата аз напоследък нищо не си харесвам.

# 119
  • София
 Shocked Моля?! Егати и просташкото държание! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт