Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 618
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
....
Взех си естествено и за Го Паста. Този път офертата им не ми хареса толкова, колкото първата. Паста и салата ще ми дойдат много за едно ядене  Crazy Най-вероятно ще се възползвам от предложената опция за две порции паста  и едната ще си я отнеса Peace
Има опция за две порции макарнони ли? Това къде го видяхте? Rolling Eyes
Здравейте, някой знае ли промоционалния код за получаване на 10 лв. в Задружно?
Няма вече

# 526
  • София-Младост
здравейте, някой бил ли е в този салон и може ли да ми даде отзиви? http://grabo.bg/sofia/izmivane-podhranvashta-maska-i-oformiane-s … -za-890lv-0mrr6wt
Днес бях там на маникюр+педикюр и в общи линии съм доволна. малко са ги прецакали от Колектива, защото са продали страшно много ваучери и едвам смогват. Удължили са срока с месец, така че ако някой си е купил ваучер за тези процедури да се обажда да записва час, че иначе ще изгори.
За фризирането нямам идея как се справят.

# 527
  • София
Има опция за две порции макарнони ли? Това къде го видяхте? :roll

Кашмирче, и в условията на офертата, и в коментарите пише, че може да замениш салатата си с порция макарони при желание.  Peace

# 528
здравейте , някои има ли впечатления от тази оферта http://ofertata.bg/offers/Nasladete-se-na-tri-golemi-pitzi--2-li … za-samo-za-1730lv

определено не съм фен на Мис Пица Naughty- не ми харесват нито нещата, нито отношението.

благодаря  Peace

# 529
  • София
Току що попаднах на оферта за уроци по  плуване в комплекс Германи от Групо:
 http://grupo.bg/offers/view/germani-pluvane
Много ми се иска да се възползвам от офертата, но по-назад някой питаше за предишната им оферта, а и попадах на информация, че нямали инструктор. Наистина ли има проблеми с тези оферти? Може ли някой който е ползвал услугите им да сподели  Praynig

# 530
  • София
MMMM, много хубава тема   bouquet

И за да не е само запис, ще кажа моите впечатления от използваните услуги:
-суши от Енсо - ХАХАХАХАХА - най-голямата смешка на света- оценка -10/10
-суши от ДА БАР - много, много вкусно и прясно- оценка 10/10
-сега сме взели ваучери за суши в Магнито - имате ли отзиви вече?
-индийски ресторант Рамаяна - вкусно, добро обслужване, но не бих отишла без ваучер, много скъпо ми се струва- оценка 5/10
-био ресторант Ренесанс - доста е скъпо био менюто, но е безкрайно вкусно- оценка 8/10
-ресторант Руини - най-добрия ваучер от групата с храните - 20 вместо 40 лв. Кухнята е перфектна. - оценка 10/10

-Някой ползва ли вече автомивката на Сливница /до Метро 2/?

-някаква Бемер Детокси терапия + хранителен режим - беше 25 вместо 150лв/или 180/ - масажът беше много хубав, Бемер терапията представлява 10ина минути лежане върху една подложка; хранителен режим нямаше - оценка 5/10

-салон МИКС - почистване, масаж на лице + маникюр - почистването беше супер, най-безболезненото, на което съм била, но не се използва дарсонвал, което много ме учуди, масажът - много хубаво преживяване. Маникюрът от друга страна беше странен. На жената явно не й се работеше и макар да ми оформи ноктите много добре, така ме лакира, че лакът не ми изсъхна в следващия час и нещо и съответно го развалих по пътя и изтрих веднага вкъщи - оценка 6/10

-руски ресторант Болшой - не съм ползвала лично, но познатите ми са останали безкрайно недоволни от малки порции и ултра високи цени и в крайна сметка са си получили парите обратно за 2 ваучера - оценка 0/10

-хотел Острова в Троян - много приятно място, вечерята беше страхотна, персоналът изключително любезен, но сякаш не бих почивала пак там... Негативите са: няма хладилник в стаята, вътрешният басейн е много малък и имаше навалица, последния ден явно бяхме малко гости и закуската не беше на блок маса - оценка 6/10

интересува ме вашето мнение за
салон за красота ИДАР
грим в Арлет
кола маска в ЗОДИ

Благодаря Simple Smile

п.п. използвала съм и ваучер за стриптизьор от НЕО продукшън - момчето, което дойде беше много всеотдайно Simple Smile - оценка 9/10

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 15:11 от carbo

# 531
-Някой ползва ли вече автомивката на Сливница /до Метро 2/?

Предполагам става въпрос за Автомивка Carwash, точно я похвалих преди няколко страници. Ако пуснат пак оферта ще си взема няколко ваучера.

http://grabo.bg/sofia/vip-izmivane-za-vashiia-avtomobil-za-690lv … sto-za-24lv-0h6b7

# 532
....
Взех си естествено и за Го Паста. Този път офертата им не ми хареса толкова, колкото първата. Паста и салата ще ми дойдат много за едно ядене  Crazy Най-вероятно ще се възползвам от предложената опция за две порции паста  и едната ще си я отнеса Peace

В условията  Simple Smile • Можете да комбинирате ваучера за две пасти по избор.

# 533
  • София-Младост
....

В условията  Simple Smile • Можете да комбинирате ваучера за две пасти по избор.
В тази връзка, понеже и аз си купих един ваучер...може ли да се вземат за вкъщи?

# 534
Току що попаднах на оферта за уроци по  плуване в комплекс Германи от Групо:
 http://grupo.bg/offers/view/germani-pluvane
Много ми се иска да се възползвам от офертата, но по-назад някой питаше за предишната им оферта, а и попадах на информация, че нямали инструктор. Наистина ли има проблеми с тези оферти? Може ли някой който е ползвал услугите им да сподели  Praynig
Точно затова попитах и аз вчера.
Получих препоръка за комплекса от хора които са ходили без ваучери.
В деня, в който пуснаха миналата оферта инструктурът им напусна.  Mr. Green  ooooh!
Сега с ужас виждам твоя линк, значи има нова.
След като 2 седмици мотаха приятелката ми, че търсят инструктор, аз вчера звъннах.
Защото имам съвсем скоро записан час.
Обясних, че съм обезпокоена от липсата на инструктор.
И те, О! изведнъж! се оказа, че са си намерили. На мен казват един, на нея двама.
Обаче! Тогава, когато аз имам записан час, в басейна щяло да има детски рожден ден!
Как ще ги съвместите, питам аз.
Ами, никъде не пише, че уроците са индивидуални, казват те. А ми казаха точно обратното преди да купя ваучерите. Щели да са 4-5 деца в група.
Това с РД ме разби на пух и прах и смених часа.
Очаквам със свито сърце развитието през съботния ден.

Ако децата са повече от 5 ще си търся парите обратно.

Между другото едва ли ви е до кафето или кексчето, включено в офертата.
Един урок по плуване е на 8 лева реална цена, аз със ваучерите съм платила по 5, включващи кафе, което не пия.

Ползвахме ваучери за една почивка, доволна съм, но намаленито беше 20 лева, а не 50 %. Mr. Green

Простете зелените икони и удивителните, просто в тоя тон се случи поста.

# 535
И аз се чудех за подстригване в Идар, както и в Мадейра, но така и не прочетох отзиви, затова днес си взех ваучер за боя с Paul Mitchell, подстригване и сешоар - 20лв всичко и веднага ми записаха час още за следващата седмица.Много беше любезно по тел-а момичето и ме увери, че услугите, предлагани в салона са на ст-ст 76лв и няма да ме третират като ваучер, като усети съмненията ми, заради цената.Като си помисля, че само една такава боя е 20лв...
http://www.napolovina.com/offer.php?id=145

Турски ресторант Паша, след кто не отговаряха на тел-ите, отидохме директно на място- един ваучер употребихме, един взехме за вкъщи.В храната за вкъщи бяха пропуснати салатите.Цената на храната отговаряше на цената на ваучера-14,99лв, а не на пълната ст-ст-30лв.
Понеже обичаме такава храна, бих хапнала там без ваучер, защото е вкусно, но определено дразни факта, че в промоционалнито меню всичко е намалено- да не се минат случайно.Ами като не ти отърва- не пускай такива промоции просто...В крайна сметка има и други турски ресторанти.Не прочетох едно положително мнение за този ресторант.

Соларно студио Sunny Day
http://grabo.bg/sofia/karta-za-50-minuti-solarium-s-tzeli-70-otstapka-03hv2k3
Малко студио с 2 солариума- доста са силни.При 769 продаени ваучера, мацката се оплакваше, че всички записвали часове, а после не идвали и не ги спазвали, така за следващи посещения изобщо не мисля да записвам час.

# 536
  • София
здравейте, някой бил ли е в този салон и може ли да ми даде отзиви? http://grabo.bg/sofia/izmivane-podhranvashta-maska-i-oformiane-s … -za-890lv-0mrr6wt

Аз също не съм доволна от бона Дея.
Първо не можех да се свържа с тях, защото телефонът постоянно беше изключен. Сред като успях да си взема час и отидох- оказа се, че са ме забравили и фризьорката (собственичка) изобщо не ме очакваше. Чаках 20ина минути тя да "се облече".
Правиха ме едновременно с друга жена плюс още една, на която приготвяха вана за педикюр, плюс непрестанно звънящи телефони. И накрая и аз си доплатих 15 лв. за сешоар. Да, не езадължително, но като си отишъл така и така. А за около 30 лм. мога почти навсъкъде да отида. така че не си струва.... Организацията им е под всякаква критика. А и самият салон се помещава в малка дървена къщурка в заден двор. Друго си представях за луксозен салон.

# 537
здравейте, какви са отзовите за това студио и за педикюра им?
http://www.lapni.bg/offer/180/53-отстъпка-за-Нежни-и-Красиви-нокти-на-краката-със-SPA-педикюр-O.P.I.-лак-в-салон-за-красота-Angel-Face-само-за-18.90-лв

# 538
  • В полите на Витоша :)
MMMM, много хубава тема   bouquet
.....................
п.п. използвала съм и ваучер за стриптизьор от НЕО продукшън - момчето, което дойде беше много всеотдайно Simple Smile - оценка 9/10

А аз бях на моминско парти с тези момчета и също останахме много доволни, добре си вършат работата и забавляват клиентите, особено едно от негърчетата... Simple Smile))

Аз също не съм доволна от бона Дея.
.................... А и самият салон се помещава в малка дървена къщурка в заден двор. Друго си представях за луксозен салон.
Аз това не бих го нарекла "малка дървена къщурка", но всеки си има някакви представи за нещата Simple Smile На мен лично ми хареса къщата и отвън, и салона вътре. А и в крайна сметка са важни предлаганите фризьорски и козметични услуги.

Снощи ходихме на мъжко подстригване в студио Милано. Приятелят ми е много доволен от подстрижката (за разлика от тази в Андреа Спа - Стрелбище). Салончето е много приятно, чисто, ново, девойката, която го подстригваше беше внимаелна и мила.

И понеже прочетох различни коментари за картофите Грингос, някои от които гласяха, че срещу ваучера получаваме половин картоф, говорих с хора от сайта с първата оферта и казаха, че трябва да получим 1 картоф, разрязан на 2. Така че ако има проблеми - сигнализирайте, за да бъдат взети мерки.

# 539
Някакви идеи какво представлява "детоксикираща вана" и как точно действа?

Общи условия

Активация на акаунт