Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 595
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Кола маска тук http://napolovina.com/offer.php?id=144#c   или  http://www.lapni.bg/offer/194  колебая се между салоните. Моля за отзиви:)

# 541
  • София
Има опция за две порции макарнони ли? Това къде го видяхте? :roll

Кашмирче, и в условията на офертата, и в коментарите пише, че може да замениш салатата си с порция макарони при желание.  Peace
 ooooh! Голяма съм блейка, уж обикновено чета внимателно! Мерси, Реини!  Hug закупих два ваучера.
Ninia    , мерси и на теб!   bouquet

# 542
Ехххх... как се зарадвах като го видях това Mr. Green: http://dadeno.bg/team.php?id=20 
Преди време бяхме решили да посетим това местенце с приятели и тъкмо да си вземем ваучери от MyOffer, и...офертата затворена. Много ни хвана яд. Даже щяхме да ходим другата седмица на редовни цени.
И те... като по поръчка, но сега като гледам даже са го и комбинирали за двама, а и пейнтбол са включили.
Знаех си, че рано или късно ще излезне пак. Grinning

# 543
Момичета, здравейте! Днес си купих този ваучер за маска+сешоар в Ориент Бюти:

http://www.dalavera.bg/197/9-90-lv-za-mazhko-podstrigvane-i-triv … -27lv-63-otstapka

Видях, че и други са питали за отзиви за този салон, но не намерих отговори. Някой посещавал ли е този салон?

Също се чудя (може да ви се стори глупаво, но това е първият ваучер,който си купувам, и не съм наясно дали има игра на думи) нали под сешоар се разбира оформяне на прическа, а не просто подсушаване след измиването с маска?  Simple Smile

Ами да ти кажа различно е,имах ваучер за фризьор в "Бона Деа", обадих се да питам как стоят нещата и при тях се водело подсушаване(с кърпа и малко сешоар)  ooooh! ,ако искаш прическа със сешоар се доплаща/плаща,а уж разбират,уж скъп салон,ами в доста салони хубави на ниво в подстрижката си влиза и оформяне със сешоар  Peace
Ако пише сешоар се разбира оформяне на прическа,изправян и тн.Чети поробностите в офертата. Между другото в офертата на Бона деа нямаше сешоар,не го и пишеше(поне на моята оферта) -измиване,подстриване и спа терапия .
Чета си аз офертите Blush ,но става въпрос за това,че стана си практика и в хубав салон със скъпи услуги и в по-евтини в цената да се включва оформяне с четка и сешоар,а пък някой искат да минават с подсушаване с кърпа  Hug  bouquet
какъв ти скъп салон, то не само цени, но и вид и качество трябва да предлагат...В Бона деа ми поискаха 15 лв допълнително за сешоар при положение, че офертата им беше за 12 лв.... Mr. Green
Да де за това иде реч,няма да повторя Peace

# 544
  • софия
Отзиви за Памико Ло?

Някой по- напред беше питал за Парк Хотел Гардения- Банско. Ние бяхме там по 6.5., АИ. Много доволни останахме. Наистина часовете за храна са така, постоянно допълваха, което свършваше. Чистеха всеки ден, смяна на кърпите. Мисля, че за трима, 100 лв на вечер и храна постоянно си е добра оферта.
Единствен недостатък( може би) е малкия басейн, т.е ако са само дечица -ОК, но не става да се плува. Парната баня и сауна са ОК. Точно под хотела има парк, люлки.

# 545
Хора, да ви питам за нещо във връзка със задружно - купих си ваучери за пастата и уж в профила си отметнах, че искам да ги получа като смс и оставих телефон,ама нищо не ми изпратиха. Писах им снощи - днес отговор още няма. При вас получавало ли се е нещо подобно, да не би аз неправилно да процедирам и да пропускам някаква отметка или нещо такова? Моля, ако някой си е получил ваучерите в смс, да сподели как го е постигнал Simple Smile. Всичко хубаво и благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 20:00 от fy4ko

# 546
Здравейте, днес си поолучих пъзелите от офертата на грабо от Артстрийм. Днес след десетки писма получих пъзелите си. Снимките, които съм изпратила са правени от най-добрата фотографка на света калина Арсова. на пъзелите децата са ми с пипонести глави, три пъти по-високи, отколкото са им главите в действителност. Изглеждат като някакви изроди. След разговори и писма с шефа на фирмата, който ме увери, че до 2-3 дни ще донесе верните пъзели, той изпрати мейл, в окйто са проектите за пъзели с децата с пипонестите глави и ми написа, че не виждал съществена разлика с оригиналните снимки, но видите ли щял да напечати нови... От грабо не ми публикуват негативното мнение както винаги.... Те нали публикуват само мнения ако хвалиш някого... Пуснах сега жалба, че нямат телефони. за първи път от 100 години ще искам възстановяване на парите  - направо се потресах на човешката наглост

# 547

Аз също не съм доволна от бона Дея.
.................... А и самият салон се помещава в малка дървена къщурка в заден двор. Друго си представях за луксозен салон.
Аз това не бих го нарекла "малка дървена къщурка", но всеки си има някакви представи за нещата Simple Smile На мен лично ми хареса къщата и отвън, и салона вътре. А и в крайна сметка са важни предлаганите фризьорски и козметични услуги.

Интересно как ли го наричаш? newsm78 Бъкингам палас? newsm11 Каквито и индивидуални представи да си имаме за лукса, мисля, че всички знаем какво е луксозен салон. все пак критериите за софия не трябва да са като за някое затънтено родопско село, нали? Това, че някой е решил да се примирява с минимума си е негов проблем. Но е важно тук да наричаме нещата с истинските им имена- а и щом толкова противоречиви мнения има за тоя салон, вероятно нещо не  е наред - освен ако не си привърженик на теорията за световната конспирация... Mr. Green topicclosed

# 548
Здравейте. Искам да Ви попитам кога се получават 5-те лева в Задружно - след като приятелят, който си довел, запази ваучер или чак след като го плати? Благодаря Ви предварително

# 549
  • София

[/quote]
Аз това не бих го нарекла "малка дървена къщурка", но всеки си има някакви представи за нещата Simple Smile На мен лично ми хареса къщата и отвън, и салона вътре. А и в крайна сметка са важни предлаганите фризьорски и козметични услуги.

Къщата наистина е дървена- гредоред. .Може да се види като погледнеш тавана и видиш, че е изкован от стари дъски. Това е факт, както и че се намира в заден двор.
Всеки си има мнение по въпроса, аз изразих моето и изложих фактите, както са. Всеки да си прецени. Аз спирам да пиша по темата.

# 550
Хапнахме пастата от GOPASTA -беше прекалено суха за мен,соса почти не се усещаше.
Салатата от спанак с печени зеленчуци беше със зле измит спанак и вместо зеленчуци имаше печена чушка.
Мин. води не ги бяха сложили.
Не бих повторила дори и с ваучер.

# 551
  • Sofia, BG

Ходила съм без ваучер, приятно студио  Peace

# 552
Някой с впечатления от този ресторант -"Фантазия"? http://dadeno.bg/team.php?id=16

# 553
  • София
Хора, да ви питам за нещо във връзка със задружно - купих си ваучери за пастата и уж в профила си отметнах, че искам да ги получа като смс и оставих телефон,ама нищо не ми изпратиха. Писах им снощи - днес отговор още няма. При вас получавало ли се е нещо подобно, да не би аз неправилно да процедирам и да пропускам някаква отметка или нещо такова? Моля, ако някой си е получил ваучерите в смс, да сподели как го е постигнал Simple Smile. Всичко хубаво и благодаря предварително!  bouquet

И при съпруга ми се получи така. И двамата имаме регистрация /аз съм го регистрирала/, купих два ваучера преди повече от месец  - един на мое име, един на негово, попълних данните за телефоните, и в крайна сметка аз веднага получих СМС, а той не го е получил и до ден днешен.   33uu

# 554
  • София
-ресторант Руини - най-добрия ваучер от групата с храните - 20 вместо 40 лв. Кухнята е перфектна. - оценка 10/10

О, много се радвам, и ние имаме ваучер за него! Wink

Благодарение на темата обърнах внимание, че в офертата на Go Pasta има опция за две порции паста, и си взех три ваучера. Simple Smile Харесвам им пастата, надявам се да не я развалят. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт