Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 618
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
здравейте , някои има ли впечатления от тази оферта http://ofertata.bg/offers/Nasladete-se-na-tri-golemi-pitzi--2-li … za-samo-za-1730lv

# 496

Да и за двата. Другата седмица сме в София, а на края на месеца във Варна. Ще погледна сега във варненската тема. Мерси.

# 497
Понеже гледам, че от Slon.bg следят темата, да ги помоля да отговорят кои зони вклюва следната оферта и колко е продължителността на тази процедура http://slon.bg/sofia/147-kavitaciq-+-vakumen-masaj--na-3-zoni-po … v.-vmesto-za-60lv.!

# 498
От Колектива пак прекаляват. Публикуват оферти,без съгласието на клиента и после пак отказани,неизяснени. Отделно на моя приятелка й бяха бавили много време,супер некоректно.
От Грейт за пореден път съм доволна - и оферта,и всичко е ОК

# 499
  • София
Техниката за подстригване през кичур, диагнално не е за всеки вид коса.
Зависи от структурата, дебелината на косъма. На къдрава или на тънка права коса не се получава хубав резултат.

Браво, за това разяснение! Изпревари ме като си го написала!
Ето сега и моя коментар за Бона Деа:
открих "моята" фризьорка там, в майсторските ръце на собственичката! Много съм доволна, няма повече да се лутам и да експериментирам къде да се подстригвам!

Пиша коментара си отново, тъй като тия дни чета много и различни мнения. Явно наистина си е до тип и структура на косъма, и ...не на последно място: всеки си има различен вкус и представа как изглежда и се чувства най-добре- едни харесваме по-разчупени фризури, други залагаме на традиционното...така че който не желае да експериментира, нека да не го прави друг път!
Ако можехме сами да се постригваме щеше да е най-добре, че си знаем как точно си се харесваме ама...ТЦ.  Wink

По-друг коментар от тук: четох, че на някои момичета или са им пропуснали маската, или терапията...Ами не е редно да е така, но аз лично забелязах, че когато аз си купих ваучера, малко след него излезе нова сделка в Бона Деа, която обаче имаше само постригване и измиване (без терапия). Редно е да ни питат какъв точно ни е ваучера в такъв случай (за какви услуги), но в салона не го правят- отчитам като единствен недостатък! Но ако си кажете, или намекнете по някакъв начин когато сте на стола вече-няма да ви пропуснат- така направих тактично аз например и останах от всичко много доволна!
Взела съм си още един ваучер и вече с или без такъв  там ще си ходя- дано продължават да работят по познатия вече за мен метод на постригване обаче.

Лека вечер на всички!  bouquet

# 500
  • София
Петифурче, все пак си отглеждам малка сладка фризьорка в къщи.
Та това е цитат от нейни думи за подстригването.  Laughing
И аз вече обмислям да взема ваучер за  Бона Деа за подстригване -много добри отзиви чувам от всякъде.
Имах ваучер за пране на килими в автомивка Витоша за 1,5 лв на кв. м.
Обадих се тия дни и вчера ги взеха. Като ги върнат ще пиша как са почистени.
Поръчах и третране против хлебарки и от Инсекта,  дано после само събирам трупове.
Надявам се и с това да се похваля.

# 501
Понеже гледам, че от Slon.bg следят темата, да ги помоля да отговорят кои зони вклюва следната оферта и колко е продължителността на тази процедура http://slon.bg/sofia/147-kavitaciq-+-vakumen-masaj--na-3-zoni-po … v.-vmesto-za-60lv.!

А защо не попиташ в техния сайт направо, мисля, че по-бързо ще ти отговорят:)

# 502
  • София
Ресторант "Параграф"(София), с ваучер от Myoffer.bg

След всички перипетии с неясното работно време на ресторанта и трудното свързване изкарахме изненадващо приятна вечер. Simple Smile Първата червена точка получиха, като ни направиха резервация за 25.05, след изтичането на срока на ваучера. Честно казано, тъй като дочух по телефона управителката, която се възмущаваше как "всички се били сетили в последния ден", очаквах да ни обслужат, колкото да не е без хич. Бяхме посрещнати обаче много любезно. Обстановката е леко повече ретро за моите предпочитания, но си има някакъв чар. Сервитьорът ни обслужи изключително професионално (бих казала, че е вече рядкост да се попадне на професионалист в тази сфера). 

Салатката беше обикновена и малка като количество. Малко странно беше парчето бяло сирене, поръсено с червен пипер, до салатата айсберг, репичките и ринга от краставица. Grinning За сметка на това основните ястия бяха добре изпипани. Аз си поръчах "Пиле с коричка от пармeзан", мъжът ми- " Свинска пържола с пикантен сос". Пилето беше поднесено с пресни картофки в масло, вместо с фетучини, както беше обявено на сайта, но картофките сега са ми слабост, така че не възразявам на промяната. Laughing

Пилето беше малко сухо, но вкусно. Мъжът ми каза, че пържолата била майсторски приготвена.
Накрая за десерт ни поднесоха две парчета японска торта, която беше приятна и лека. Прекарахме приятно, до голяма степен благодарение на любезното обслужване. Всичко беше приготвено и поднесено с внимание, нито за момент нямаше отношение "като с ваучер". Peace

# 503
Вижте коментарите към офертата, търговецът е отговорил на сходен въпрос.

# 504
  • София
Някой да е пил кафе тук: Friend`s Place (София)newsm78

# 505
  • София
Пуснали са пак картофите Грингос.

# 506
Момичета, здравейте! Днес си купих този ваучер за маска+сешоар в Ориент Бюти:

http://www.dalavera.bg/197/9-90-lv-za-mazhko-podstrigvane-i-triv … -27lv-63-otstapka

Видях, че и други са питали за отзиви за този салон, но не намерих отговори. Някой посещавал ли е този салон?

Също се чудя (може да ви се стори глупаво, но това е първият ваучер,който си купувам, и не съм наясно дали има игра на думи) нали под сешоар се разбира оформяне на прическа, а не просто подсушаване след измиването с маска?  Simple Smile

Здравей,ходила съм без ваучер в салона и след подстригването ми направиха прическа със сешоар:)

# 507
здравейте, някой бил ли е в този салон и може ли да ми даде отзиви? http://grabo.bg/sofia/izmivane-podhranvashta-maska-i-oformiane-s … -za-890lv-0mrr6wt

# 508
От картофите Грингос изобщо не останах очарована, не че не ставаха за ядене, просто нито имаше кашкавал върху моите, нито приличаха на тези на снимката, нито ни ги "подадоха с усмивка" ... Изглеждаха като нещо смачкано ... Вярно, че за 3 лв, човек ня трябва да има велики очаквания, но щях да се почувствам още по - недоволна ако си го бях взела за 6 без ваучер Simple Smile)

# 509

Общи условия

Активация на акаунт