Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 643
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Биоли, в момента тече Панаир на книгата. На предходните панаири на щанда на ФЮТ съм купувала книги на 5 лева със стара цена над 15 например. Виж първо в НДК.  Peace

# 436
От няколко дни следя офертите на Слон с книжките и чаках подходящи за нас.

Днес пуснаха тази оферта - http://slon.bg/sofia/148-zaradvaite-nai-luboznatelnite--s-golqma … ,90-(vmesto-22,90)!#

Направих справка разбира се на сайта на издателство Фют за реалната цена на двете книжки, тъй като обявената в офертата ми се стори малко височка.
На сайта им цената на двете книжки е общо 19,89 , а не както е обявено в офертата 22,90. newsm78.
Това точно от Слон не го очаквах, имайки предвид, че собственикът му пишеше и най-вероятно продължава да чете тук и знае, че всяка оферта се разнищва до най-малката подробност.

Обикновено цените при он-лайн търговия на книги са малко по-ниски от тези в книжарница. Може би обявената цена е на тази в магазина (предполагам )

# 437
Аз точно вчера бях в Бона Деа,шефката подстригва,както казах 2 поста по-нагоре-разбира,на мен ми прави италианската техника за обем и е добра!
След въпросната италианска техника не останаха два косъма с равна дължина на главата ми. На моята права и тънка коса няма да казвам как стои ooooh! Наложи се да ме "поправя" кварталната фризьорка.

Впрочем днес оползорворих ваучерите за суши във Флоримонт и за 3Д кино в Синеплекс.

Сушито беше горе-долу добро, мястото е хубаво, но персонала трябва да се научи да си мери приказките, докато има клиенти в заведението. Клюкарските истории и мрънкане за щяло и нещяло определено не ми подействаха зарибяващо Crossing Arms

За киното нямам забележки, то си беше стойностен ваучер на практика - а "Карибски пирати 4" си струва и реалната цена без коментар Peace

# 438
Аз точно вчера бях в Бона Деа,шефката подстригва,както казах 2 поста по-нагоре-разбира,на мен ми прави италианската техника за обем и е добра!
След въпросната италианска техника не останаха два косъма с равна дължина на главата ми. На моята права и тънка коса няма да казвам как стои ooooh! Наложи се да ме "поправя" кварталната фризьорка.

Впрочем днес оползорворих ваучерите за суши във Флоримонт и за 3Д кино в Синеплекс.

Сушито беше горе-долу добро, мястото е хубаво, но персонала трябва да се научи да си мери приказките, докато има клиенти в заведението. Клюкарските истории и мрънкане за щяло и нещяло определено не ми подействаха зарибяващо Crossing Arms

За киното нямам забележки, то си беше стойностен ваучер на практика - а "Карибски пирати 4" си струва и реалната цена без коментар Peace
А в Бона Деа ли те подстригаха така  Confused ?

# 439
  • София
Техниката за подстригване през кичур, диагнално не е за всеки вид коса.
Зависи от структурата, дебелината на косъма. На къдрава или на тънка права коса не се получава хубав резултат.

# 440
Зависи от структурата, дебелината на косъма. На къдрава или на тънка права коса не се получава хубав резултат.

Ох,сега се притесних утре като я изкъпя аз вкъщи какъв ще е ефекта,засега не виждам дефекти в косата си Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 00:00 от *БадеМ

# 441
Там, да. При мен по принцип всяка неравност и неподреденост си личи, но честно казано досега не беше ми се случвало чак такова чудо. Естествено нямаше как да го видя веднага - направиха ми и сешоар на едри букли (които паднаха за около 30 минути) и като цяло резултата беше плачевен.

За мен е невъобразимо фризьор с известен опит да не може да прецени какво е подходящо и какво не за косата в ръцете му. Добре, че цялото гласене не беше за пред хора, а само изпробвах салона. Няма да повторя.

Все пак дано при теб е добре, имаше доста доволни Praynig Предполагам е до късмет да имаш подходящия косъм Thinking

# 442
Там, да. При мен по принцип всяка неравност и неподреденост си личи, но честно казано досега не беше ми се случвало чак такова чудо. Естествено нямаше как да го видя веднага - направиха ми и сешоар на едри букли (които паднаха за около 30 минути) и като цяло резултата беше плачевен.

За мен е невъобразимо фризьор с известен опит да не може да прецени какво е подходящо и какво не за косата в ръцете му. Добре, че цялото гласене не беше за пред хора, а само изпробвах салона. Няма да повторя.

Все пак дано при теб е добре, имаше доста доволни Praynig Предполагам е до късмет да имаш подходящия косъм Thinking
И аз съм попадала на неподходящи фризьори и знам какво е Sad ,дано да нямам проблем утре,че и без това ми е къса косата!ДОбре,че все пак коса расте,не че в някои случаи е успокояващо   bouquet

# 443

Ох,сега се притесних утре като я изкъпя аз вкъщи какъв ще е ефекта,засега не виждам дефекти в косата си Rolling Eyes
Не се притеснявай,нищо няма да и има.Е,поне на моята нищо и няма,по-точно скоро не е била в толкова добро състояние.Не съм правила сешоар,така че ако имаше нещо щеше да се види   bouquet Аз друго не мога да разбера.Мен ме попита как искам да ме подстриже,аз единствена ли съм?Аз казах,че ми е все тая и тя ми предложи тази техника защото ще олекоти косата ми ако искам това или пък може да я остави тежка(наистина си е тежка).Все пак каквото искате-това получавате...Ох това се превърна в тема "Бона деа".Нека оставим място и за другите  Peace

# 444
  • София
Днес ни измиха колата по тази оферта http://grabo.bg/sofia/vip-izmivane-za-vashiia-avtomobil-za-690lv … sto-za-24lv-0h6b7  Много съм доволна- много се постараха, колата блести,отношението беше добро. Ако имам пак път натам, бих използвала и без ваучер.  Peace
Някой питаше за фотоепилация в студио Милано- веднъж ходих на интим и мишници, предстои да отида на крака. Доволна съм, салона е приличен, чист и ме "светнаха" достатъчно пъти. Peace

# 445
Добро утро момичета Simple Smile  Laughing

Искам да питам някой има ли впечатление от този салон http://tupkanica.com/offers/Postavyane-na--shellac-za-15-lv-vmesto-za-30-lv , изгодна ми се струва сделката, а и ми е много удобно като адрес  Peace или за този салон някакво мнение http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=168&refid=23657

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 09:08 от Annett

# 446
  • софия
Go pasta пак, за тези, които я пожелаха  Grinning

# 447
Go pasta пак, за тези, които я пожелаха  Grinning

Точно и аз щях да пиша за тази оферта, но този път само минералната вода има грамаж!!! Другото на око за да няма недоволни.

# 448

Ходих в този салон за "почистване на лице", което се оказа масаж на лице ... Но да приемем, че това не е по вина на салона, а на сайта, който беше пуснал офертата. Не останах очарована, първо защото самият салон някак не ми се стори чист, беше пренаселен, а и вечер мястото си е страшничко. Цялостните ми впечатления, след първото ходене са, че каквито и оферти да пускат, просто ги пропускам, но пък може да пробваш.

# 449
Момичета, помагайте!

Купих ваучер за пълнене на климатика на колата от тази оферта:http://grabo.bg/sofia/50-otstapka-ot-avtomatizirana-profilaktika-na-avtomobilna-klimatichna-sistema-s-italianskata-tehnika-texa-0dzgf
ОБАЧЕ излезе, че не съм обърнала внимание, че е само за коли след 99 г. А нашата е по-стара. Исках да изненадам мъжа, а то какво стана...
Ако някоя има желание или нужда от този ваучер- да ми пише на лични. Мога и с намаление от 10 лв. да го дам- прссто да не ми отпада без да съм ползвала и стотинка.Автосервиза се намира в Дружба 2 - между ОМВ и Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт