Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 598
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Има ли някой с отзиви за това студио:

http://www.lapni.bg/offer/200

Изглежда интересно и за постоянна употреба.

А за Милано какви са отзивите? Пуснали са почистване на лице, а аз имам нужда и ми е под носа.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 18:15 от Анонимен

# 481
Момичета, здравейте! Днес си купих този ваучер за маска+сешоар в Ориент Бюти:

http://www.dalavera.bg/197/9-90-lv-za-mazhko-podstrigvane-i-triv … -27lv-63-otstapka

Видях, че и други са питали за отзиви за този салон, но не намерих отговори. Някой посещавал ли е този салон?

Също се чудя (може да ви се стори глупаво, но това е първият ваучер,който си купувам, и не съм наясно дали има игра на думи) нали под сешоар се разбира оформяне на прическа, а не просто подсушаване след измиването с маска?  Simple Smile

Ами да ти кажа различно е,имах ваучер за фризьор в "Бона Деа", обадих се да питам как стоят нещата и при тях се водело подсушаване(с кърпа и малко сешоар)  ooooh! ,ако искаш прическа със сешоар се доплаща/плаща,а уж разбират,уж скъп салон,ами в доста салони хубави на ниво в подстрижката си влиза и оформяне със сешоар  Peace

# 482
Сега забелязвам, че офертите на СЛОН.бг ги няма във vsichkioferti.bg , що така?  newsm78

# 483
Отзиви за 2 ползвани от мен ваучера.

Спагети Go Pasta - добро обслужване, но спагетите не са нищо особено. Оценка 5/10.

VIP измиване на лек автомобил или джип в Автомивка Carwash - много съм доволна, съжалявам, че не си взех няколко ваучера. Оценка 10/10.

# 484

http://www.dalavera.bg/197/9-90-lv-za-mazhko-podstrigvane-i-triv … -27lv-63-otstapka

Видях, че и други са питали за отзиви за този салон, но не намерих отговори. Някой посещавал ли е този салон?

Също се чудя (може да ви се стори глупаво, но това е първият ваучер,който си купувам, и не съм наясно дали има игра на думи) нали под сешоар се разбира оформяне на прическа, а не просто подсушаване след измиването с маска?  Simple Smile

Ами да ти кажа различно е,имах ваучер за фризьор в "Бона Деа", обадих се да питам как стоят нещата и при тях се водело подсушаване(с кърпа и малко сешоар)  ooooh! ,ако искаш прическа със сешоар се доплаща/плаща,а уж разбират,уж скъп салон,ами в доста салони хубави на ниво в подстрижката си влиза и оформяне със сешоар  Peace
Ако пише сешоар се разбира оформяне на прическа,изправян и тн.Чети поробностите в офертата. Между другото в офертата на Бона деа нямаше сешоар,не го и пишеше(поне на моята оферта) -измиване,подстриване и спа терапия .

# 485
Сега забелязвам, че офертите на СЛОН.бг ги няма във vsichkioferti.bg , що така?  newsm78

Има ги, има ги.
не сте забелязали добре.

# 486
  • София

Благодаря за отговора! Надявам се да не съм се заблудила и да ми оформят косата Simple Smile Ще споделя впечатления след посещението.

# 487

Ето тук може да видите всички оферти на слон.бг за София:

http://vsichkioferti.bg/sofia/slon.bg

# 488
  • Бургас
Здравейте!Някой да има идея дали си заслужава интерактивната игра в офертата на грабо...купих днес вау4ер,ама дали не избързах...Не мога нещо да копирам линка  Thinking
Благодаря на отговорилите предварително!  bouquet

# 489
я да се цопна тука да ви следя....че мие трудно всички сайтове да гледам ежедневно.

# 490

Ако пише сешоар се разбира оформяне на прическа,изправян и тн.Чети поробностите в офертата. Между другото в офертата на Бона деа нямаше сешоар,не го и пишеше(поне на моята оферта) -измиване,подстриване и спа терапия .
Чета си аз офертите Blush ,но става въпрос за това,че стана си практика и в хубав салон със скъпи услуги и в по-евтини в цената да се включва оформяне с четка и сешоар,а пък някой искат да минават с подсушаване с кърпа  Hug  bouquet

# 491
Чета си аз офертите Blush ,но става въпрос за това,че стана си практика и в хубав салон със скъпи услуги и в по-евтини в цената да се включва оформяне с четка и сешоар,а пък някой искат да минават с подсушаване с кърпа  Hug  bouquet
Пак го обърнахме на Бона деа форум...Мен ме устройваше офертата точно защото няма сешоар  Rolling Eyes Много го мразя.Изгледаха ме супер странно,когато отказах да ми изсушат косата и дадох само в корените  Laughing  И си пишеше,че не е включен и има 50 % отстъпка ако искаш.Ама аз с моята километражна коса едвам издържам да ме подстижат,камо ли да чакам да ме сушат -1 час отива  Laughing

# 492
Да ви разкажа за нещо, което не е пряко свързано с темата.

Майка ми е класна на абитуриенти и нас като учениците не ни подминава кошмара с избора на тоалет и прическа. За бала майка ми си беше запазила час при кварталната фризьорка, която я подстригва без сешоар от години насам. Чаках я с нетърпение да се прибере, а тя буквално избухна на входната врата. Трудно ми е да ви опиша следващите две секунди. Тя извика: "виж какво ми направиха косата!!!" И я гледам, косата й разчорлена във всички посоки, направо беше нещо невъобразимо. Уплаших се много и помислих, че са я нападнали на улицата, а тя се е отбранявала....

Нищо подобно. Това била прическата й за бала! Щях да припадна. Топирана и предната част на косата беше извита напред, та изглеждаше като слонски уши. По-ужасно нещо на глава не съм виждала през живота си, а аз съм работила във фризьорски салон и пред очите ми е попадало какво ли не... Невероятно. Мястото е евтино квартално салонче, но майка ми от поне 3 години я подстригват там и никога не е имало фалове. И сега това...

Връзката с темата е, че следя дискусията за Бона Деа. Била съм там половин дузина пъти на прическа и винаги съм си тръгвала повече от доволна. Без значение от цената не бих си правила косата на друго място в София. Аз съм възхитена от тях, публикувала съм и снимки на прическите ми от Бона Деа, но някои от коментарите тук са доста негативни. След случката с майка ми си мисля... дали оценката е въпрос на различни критерии и вкусове?

Или всичко опира просто до късмет?

----

П.П. Не мога да разбера - офертата на Го Паста за две прорции ли важи? В заглавието пише салата, а по-долу има нещо друго...

# 493
Миналата седмица търсих оферти за нещо сладичко, а днес намерих цели две Simple Smile

Леден коктейл с кафе Illy + шоколадов десерт по избор само за 2. … ffee House"!

Пиршество за сетивата с десерт, горещо кафе и минерална вода сам … c&Food"!

Споделете, ако имате отзиви, докато не са ги разграбили.

# 494

alex99, първата оферта е за Варна, втората за София. И за двата града ли се интересуваш? За illy Coffee има отзиви в локалната тема за града.

Общи условия

Активация на акаунт