Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 650
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте
Ако някой се интересува от тази оферта  http://grabo.bg/sofia/lazerna-antitzelulitna-terapiia-za-1998lv- … -ot-legrano-0vthu   имам 3 ваучера, които няма да ползвам

# 616
Те самите сайтове си 'пазаруват' така, за да привлекат клиенти=рибки. И не само малките, а се чува, че и от най големите го правят. Мahidevran, не им вярвай толкова  Peace

Ranick, без съмнение е така! Аз се чудех дали от сайта въртят трика, или доставчика.

# 617
  • София
здравейте,
моля, дайте мнение за офертата в Грабо.бг  baby_neutral- ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИОННА ИГРА за 36.90 лв. вместо 94,90 лв. Пише - 16 Bit и 30 игри. - http://grabo.bg/interaktivna-elektronna-igra-ili-vazglavnitza-s- … a-dostavka-04ztnn
Който разбира да искаже мнение дали си заслужава newsm78
синът ми е на 11 години
благодаря  bouquet

От джаджи за разбиране - разбирам, краста са ми, но без да я видя и разцъкам е невъзможно да ти гарантирам, че съм права в преценката си. Така че имай едно на ум.

Ако имах дете, което не е имало игрова конзола досега, лично аз щях да рискувам и да я взема тази за 37 лв или колкото е там. Явно не бива да се очаква нещо комплексно като последния плейстейшън ли wii. Не е задължително, но има риск да простее като изработка, пластмаса, графика на игрите и т.н. (дори без ваучър цената не е висока и това все отнякъде трябва да е излязло). И така да е обаче, ако ще му е първата на малкия и ако информацията, която вносителят дава в отговорите си до хората, е вярна и точна, би трябвало да се забавлявате поне известно време с нея.

# 618
  • София
Здравейте!
Искам да споделя разочарованието си от студио "Лапич" по тази оферта:  
http://www.lapni.bg/offer/164/75-отстъпка-за-БЛЕСТЯЩА-КОСА-Подстригване-Масажно-измиване-Маска-и-Сешоар-за-всяка-дължина-на-косата-в-салон-за-красота-Лапич-само-за-8.90-лева

Процедурата трая 20-25 мин. и подстригването не беше както аз исках. Въобще се чувстваш като ваучер.  Confused

Зависи кое момиче те прави, че нали са двечки - руса и черна Grinning Аз преди време ходих там за кератинова терапия, подстригване и сешоар и съм доволна, даже се замислям пак да ходя  Peace

Русата.

# 619
  • софия
Здравейте,
има ли някой който да е ползвал ваучери за почивка в Гърция- Торони. Беше оферта на Грабо. Ние ще пътуваме в неделя и искам да разбера отзиви. Намерихме коментари че всичко било ОК мин година, с изключение на храната....А ние сме с малки деца и това малко ме притеснява...
Не се притеснявай за храната. Не знам за кой хотел е офертата, но в "Сакис" храната е много добра. Домашно, вкусно и прясно приготвена храна. И собствениците са много любезни и отзивчиви Peace Ммммм, завиждам ти благородно.

Ето това е офертата и хотела..
http://grabo.bg/shest-dni-v-chetirizvezden-oazis-na-halkidiki-0k69hgn

Ние сме почивали няколко пъти на Халкидики и съм била доволна, ама исках да разбера отзиви за този хотел..

Сещам се кой е, но нямам преки впечатления от него. В Трипа не са много ласкави отзивите, както и в гръцката тема  Confused

# 620
http://grupo.bg/offers/view/neo-produkshun-svetlinno-show
Тези сериозно ли??? В първият момент си помислих, че е шега.

# 621
  • Sofia, BG
че и 3 ваучера продали вече  Twisted Evil Twisted Evil

# 622
Останах невероятно доволна от офертата на GO PASTA. Беше невероятно вкусна, количеството беше прилично, че чак и остана половината.. Мнооого беше вкусно. Препоръчвам Ви горещо

# 623
Някой да препоръча сос Thinking, имам 3 ваучера за GO PASTA  Grinning !!! 

# 624
  • София
Някой да препоръча сос Thinking, имам 3 ваучера за GO PASTA  Grinning !!! 
Вкусове различни. Харесах арабиата - леко лют, пикантен.

http://grupo.bg/offers/view/neo-produkshun-svetlinno-show
Тези сериозно ли??? В първият момент си помислих, че е шега.
Защо да не е сериозно.
Шоуто Звук и светлина на Царевец във Велико Търново също се пуска при плащане от клиент.
Правили са го за сватби, за делегации на бизнесмени, просто за тържества.

# 625
  • София
Два сета каки от Суши Експрес- оценка 10 за точно изпълнение, 8 за вкус.  Цена/качество - оценка 10, за първи път успяхме с такава оферта да се нахраним четирима човека (ние с мъжа ми плюс големите деца Laughing).

Ос сосовете на Го Паста харесвам болонезе и арабиата. Боскайола също не е лош. Лично аз няма да повторя със сос песто, тъй като изобщо не ми допадна, но...въпрос на вкус. Wink

# 626
Два сета каки от Суши Експрес- оценка 10 за точно изпълнение, 8 за вкус.  Цена/качество - оценка 10, за първи път успяхме с такава оферта да се нахраним четирима човека (ние с мъжа ми плюс големите деца Laughing).
Те от офертата бяха написали че е над 1 кг. сушито Laughing и аз в неделя ще го ям с един приятел да видим дали ще га излапаме, имаче бяха написали че ще пускат оферти всеки месец и се надявам на още изгодно суши! 

# 627
  • София
Ние снощи поръчахме от Мамма миа, 2 големи пици и литър пепси за 9,90. ПИците бяха топли, пепсито в срок. Като вкус не съм очарована. Оценка 6/10. Не бих поръчала на редовни цени.

# 628
Те от офертата бяха написали че е над 1 кг. сушито Laughing и аз в неделя ще го ям с един приятел да видим дали ще га излапаме, имаче бяха написали че ще пускат оферти всеки месец и се надявам на още изгодно суши! 
Плодовото суши от тази оферта ми е доста странно и не ми хареса,но си е въпрос на вкус.Грамажа отговаря,в това никога не е имало проблем,даже  сета ,който обичайно  предлагат е 470 гр по меню,а 2 та на "оферта" винаги са над 1 кг и трудно ще го изядете наведнъж  Rolling Eyes .Иначе то си е изгодно и без намаление,поне аз никъде не знам да има по-евтино.

# 629
Не ми е ясно защо толкова го хвалите Maison godet ??? Първо ресторанта не е нов !!!, има нужда определено от освежаване, относно цените и качеството на храна има много по-добри ресторанти в София с много по-добра обстановка (не си заврян в мазето), и с много, много по- вкусна храна!!! И с ваучер и без посещението на този ресторант не си заслужава! Всичко което сервират с изключение на салатите да не мислите, че се приготвя в момента?? Всичко е замразено от основните ястия и десертите. Относно готвача - минал е покрай френския начин на готвене. И 2-та пъти с ваучери бяха пълна скръб (заведението съм го посещавала по повод с голяма група от гора и определено тогава не беше толкова зле) - агнешкото ти го сервират изяло на конци във вид на супа (определено термичната обработка му беше в повече, а  за приемлив вид на порцията да не говорим ). А патешко магре се сервира жестоко овъглено, и с мирис на сръбска скара и абсолютно не овкусено месо.   Ако поръчате чаша вино никой не гарантира колко време е седяла бутилка отворена - 2 месеца или 2 години?!! И до сега не съм била никъде в заведение в което поръчваш минерална вода и ти сипват от кана, нямаш идея какво пиеш, колко време е седяло в тази кана и колко прах е събрало. Обикновено този тип на поднасяне на вода не се заплаща, дори и в една Гърция, но тук таксуват ме чашата вода по 2лв. нищо, че не знаеш какво пиеш точно. Относно салатите - нищо особено в кварталната кръчма същото качество ще ти сервират, а десертите са далеч от истината.  Може би някой много се би впечатли от заведението, ако обичайното му посещение е в кварталната му кръчма, да наистина този "ресторант" ще му се види Френски. Добре, че са тези ваучери иначе трябва да фалират.

Общи условия

Активация на акаунт