162 отпускарки на гezме в НАП, КАТ и МеВеРe (Немската тема)

• 29 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ами това е основната цел на образователната система...

Да, точно това е основната цел Simple Smile Абе Бискара, ти във всяко нещо все конспирация търсиш, даже и в писането с молив Wink

# 76
Честито на всички празнуващи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 77
Ден4о, ти медицина ли си учила, че да знаеш как изглеждат налепи при ангина?
Айде малко по-кротко с епитетите. Добре, че поне аптеките тук не са като българските, че и да се самолекувате.

Бибит, изчакай малкия да тръгне на училище и тогава ще си говорим пак.
Понеже нищите кой какво учи - моя чак сега започна да пише с писалка. Края на 2 клас!

# 78
Всъшност потърсихме мнението и на втори доктор - И ПОЗНАЙ КАКВО мила ми Вечерница - ТОЙ ВИДЯ НАЛЕПИТЕ и изписа антибиотик като изказа възмущвние от поведението на колежката си, която погледна детето за по-малко от секунда и то без да натисне езичето надолу. Разликата беше в това, че този път си платихме за прегледа, докато в Офенбург разчитахме на здравните си карти  Sad

# 79
  • Germany
нова тема ли имало ......... ooooh! аз нещо съм тотално отвеяна напоследък

За образователната система съм си казвала мнението ми от наблюдения до сега. Може пък и да се промени, от къде да знае човек.... Wink

Саши започна с писалка края на първия срок. Но много повече предпочита да си пише с моливчето  Wink

А такава цена на наем не бях виждала от 100 години, тук при нас е свинскооо  Twisted Evil Успех с квартирите   bouquet

# 80
  • Germany
Всъшност потърсихме мнението и на втори доктор - И ПОЗНАЙ КАКВО мила ми Вечерница - ТОЙ ВИДЯ НАЛЕПИТЕ и изписа антибиотик като изказа възмущвние от поведението на колежката си, която погледна детето за по-малко от секунда и то без да натисне езичето надолу. Разликата беше в това, че този път си платихме за прегледа, докато в Офенбург разчитахме на здравните си карти  Sad

Аз това със здравните карти и плащането не го разбрах  Embarassed

МисЛутър, щях да ти пиша - аз също съм от Русе и летя винаги до Букурещ, после имаш 1ч. до Русе Wink Може и за Румънско да се огледаш за билети  Peace ЛХ имат изгодни оферти до там, но трябва да уцелиш момента  Peace

# 81
... мила ми Вечерница ....
Ехее, вие много интимно Wink

Аз съм живяла няколко години в жилище с изсечени тавани и повече не бих Thinking на пръв поглед ми се стори много уютно и приятно, ама като взехме да нареждаме мебелите, а и да си блъскам ежедневно главата в "тавана" ми мина любовта към този род жилища Simple Smile

Да, а защо сте платили за втория лекар?

# 82
Денчо, имай предвид че под тавана си е жега лятото, и че имаш по-малко пространство за високи мебели  Peace

# 83
Ами първо отидохме до центъра по педиатрия в Офенбург и ни прегледаха безплатно като представихме международни здравни  карти. Полсе отидохме на частен педиатър, защото детето несваляше температурата а там картите не важат - абе важното е да се оправи че след 6 дни идват баба и дядо от БГ и ще е гадно да сме болни и заковани в къщи.

Вечерница - не се сърди за епитетите - неопитни лекари /няма да казвам некадърни, че момичето си беше доста младо/ има и в БГ и в Германия и по целия свят Hug

# 84

Aми като пишеш една история, поне я разкажи докрай, за да се разбере смисъла на възмущението ти от некадърната докторка.
Щото и баба знае да се лекува, нали?
Интересно, що сте платили за втория лекар?

# 85
Ами каза, че не приема картата  newsm78

# 86

[/quote]

Щото и баба знае да се лекува, нали?

[/quote]ват

Да така е  - самолечението е голяма глупост - за съжаление в БГ народа масово се самолекува...кога ли ше стане голяма беля /да не дава господ/. Яд ме е, че трябва да пие антибиотик, но не смея да я оствя...казват, че нелекуваната ангина може да даде кофти усложнение в сърцето... не знам дали е така......

# 87
Ами да оздравява бързо малката буболечка тогава!
А следващия път не почвай от главата за краката, ами карай подред.  Hug

# 88
Ами да оздравява бързо малката буболечка тогава!
А следващия път не почвай от главата за краката, ами карай подред.  Hug
Hug Hug Hug

# 89
А за скосените тавани - въпрос на вкус.
Живея в такова - добре ми е. Не съм се блъскала по главата, децата са още малки, за да се блъскат и те, а мъжа ми беше обзавел всичко, та и с това не съм си блъскала главата - 4 от 5 стаи на горния етаж са скосени

Общи условия

Активация на акаунт