В момента чета...6

• 51 255
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
  • на североизток от Рая

В началото съм, не мога да я оставя  Wink

Аз си я купих преди месеци. Все още не съм я прочела, защото си е моя, а аз все книги от библиотека имам и гледам тях да прочета.

Свекърва ми, обаче, я прочете. Похвали ме, че имам добър вкус, но каза, че на мен може би няма да ми хареса книгата. Забравих как се обоснова.

Като я прочета, ще видим дали ще я опровергая.

Гери, аз още не съм чела "Пътешествия с Чарли". Имам си я наум, обаче. Ама малко си давам отдих от Стайнбек. Много книги прочетох от него за кратко време.

# 121
Нели марч, и аз си го взимам на почивки!!!  Hug Hug

# 122
Приключих с Немезида, започнах 'Краят на вечността', пак Азимов. Може би няма да е добре да пиша повече в темата, понеже се закучих с този Азимов, и докато не прочета всичките му произведения, надали ще разнообразя с друго.. хихихи.  Laughing

# 123
В началото на тази книга съм Grinning

# 124
В началото на тази книга съм Grinning

В топ 10 класацията ми е. Невероятна. От там ми се е набил един цитат - "Той стъпва върху сърцето ми.И ме кара да плача." И аз поревах.  Mr. Green

# 125
Прочетох "Кафка на плажа" - еми никакъв скрит замисъл не видях  Crossing Arms Да не казвам, че фантасмагориите накрая ми дойдоха вповечко  Whistling Как са му другите книги на Мураками, спрямо тази, мнения?  Grinning

Сега чета последната си на Арчър - Соломоново решение, то пък се оказаха разкази  Tired

Похленчих си на книжна тема, отивам да чета  Mr. Green

# 126
Прочетох "Кафка на плажа" - еми никакъв скрит замисъл не видях  Crossing Arms Да не казвам, че фантасмагориите накрая ми дойдоха вповечко  Whistling Как са му другите книги на Мураками, спрямо тази, мнения?  Grinning

Сега чета последната си на Арчър - Соломоново решение, то пък се оказаха разкази  Tired

Похленчих си на книжна тема, отивам да чета  Mr. Green
Ами за мен са ок, дори са ми сред любимите- смело бих казала, че абсолютно всичко, което съм чела от тоя автор много ми харесва(имам и съм чела 7 от 8 негови книги издадени на български)...но в почти всички има яко фантасмагории, има само една май в която няма..... то това му е специфичното на Харуки.
Има специална тема за него- там ще прочетеш повече подробности Wink

# 127
# 128
В момента препрочитам "Девет разказа, Семейство Глас" на Селинджър.

# 129
  • Талант на 2012,2013 г.
Много слушах за нея. Сега я държа в ръцете си...

# 130
В момента препрочитам "Девет разказа, Семейство Глас" на Селинджър.
Скоро я четох, но не всички истории ми допаднаха.

# 131
  • Варна/Лондон
Аз наблягам на книгите ми от размяна и съм очарована от , още малко ми остава., но се усещам, че нарочно отлагам да прочета края- все така се случва при мен с ''дълбоките'' книги. verano azul,  Hug
Другата, четена  паралелно с горната , изумително написана, превъзхохдна игра със думите , а краят...ах краят- не съм си и помисляла, че може да е такъв!
Има филм по нея, не съм го гледала, но май и не искам да го гледам... Tired

# 132
  • Sofia
Най-после и аз да почна тази книжка!
Омагьоса ме от първия си ред!  Peace

# 133
noshtna_ptica, моля те дай отзиви за книгата след като я прочетеш. Два пъти посягам да я купя и я оставям след това. Ще ми е интересно да споделиш мнение.  Simple Smile

# 134
  И аз да се включа без да ме питат , но за "Елегантността на таралежа" ,не мога да се въздържа да не изразя възхищението си. Една от най-хубавите книги, която съм чела напоследък ( е,то си мина една година време).

Общи условия

Активация на акаунт