Раждане вкъщи 8

• 28 117
  • 855
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Няма да спя нощес.
Искам да чета и аз.
И аз. И вярвам, че ще прочетем скоро - по един или друг начин. Simple Smile
Но защо се крие нещо, което допреди една седмица беше публично?  newsm78
Страх.

Официалната и благозвучна версия касае почернената майка... Но адвокатът май не е само неин...

# 691
Цвети ще съди България? Наистина?

# 692
  • София
Може ли да ги прочетем някъде?
Не питай мен!  Mr. Green

Мег, знам, че надничаш тук. Искам да ти кажа едно нещо:

Имаш пълното основание да се срамуваш от себе си.

Ти и останалите Родилници. Вкарахте си жесток автогол, скъпи мои, и то в случай, в който нищо не ви заплашваше. Но тъй като гузен негонен бяга - ей така ви лъснаха задниците. А можехте да си го спестите само с 5 думи и край.

# 693
Да,работата става много забавна,това мога да кажа.Вместо да съди държавата,по-добре е пострадалата да се изнесе от нея,щото от такива гафове си омазваме физиономията за пред света...
Кога качват предаването в нета?Дано не го окастрят много.

# 694
  • след Околовръстното

Е това ще е върха на сладоледа.

П.П. Сега почвам да пея мантри и да се моля някоя добра душа да ми задоволи любопитството с 2 реда на ЛС.
Омммм, омммм...

# 695

А можехте да си го спестите само с 5 думи и край.

Тя "петте думи" си ги каза - "къде са разписани правата на детето да живее"...

Мисля, че с това ще я запомним по случая.

# 696
  • София
Е това ще е върха на сладоледа.
П.П. Сега почвам да пея мантри и да се моля някоя добра душа да ми задоволи любопитството с 2 реда на ЛС.
Омммм, омммм...

Адвокатът твърди, че в 3 вестника са публикувани подробности, два от тях жълти. Те за това в паника дирят пробойната в редовете си!

# 697
  • Под кленовите дървета
Кои вестници?

# 698
Адвоката не може нищо да докаже,щото никой не е разписвал писмен отказ за отказване на услуга-това са дребни врътки за сплашване.

И аз съм любопитна да прочета "Досиетата X"-ако може някой да ми прати.

# 699
  • София

Не каза. Чух го докато забраняваше на екипа да пускат видео от предаването на Марта с Цвети на 15.03.

# 700
  • София

Не каза. Чух го докато забраняваше на екипа да пускат видео от предаването на Марта с Цвети на 15.03.
Каза два жълти и един по-сериозен.  ooooh!

# 701
  • София

Това беше записано в сценария на Марта. В предаването адвокатът каза, че още не е решено, а след него - че няма да съди държавата.

# 702
А съветите им да не приемат бременните фолиева киселина (да, да и такъв съвет има от Мег, може и да изтрият всичко в момента) дали няма да доведе до тежък случай на спина бифида?

Laughing   И ти ли стана медицински специалист?  Чула ли си от лекари, че не препоръчват приемане на фолиева киселина, а вместо това определени храни? Щото аз съм...

# 703
  • Под кленовите дървета
А съветите им да не приемат бременните фолиева киселина (да, да и такъв съвет има от Мег, може и да изтрият всичко в момента) дали няма да доведе до тежък случай на спина бифида?

Laughing   И ти ли стана медицински специалист?  Чула ли си от лекари, че не препоръчват приемане на фолиева киселина, а вместо това определени храни? Щото аз съм...

Спри се бе човек!

# 704
  • София

Бе, то има и доста по-смели съвети, за които докторите не подозират даже, но резултатите са красноречиви! Wink

Общи условия

Активация на акаунт