Раждане вкъщи 8

• 27 929
  • 855
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А съветите им да не приемат бременните фолиева киселина (да, да и такъв съвет има от Мег, може и да изтрият всичко в момента) дали няма да доведе до тежък случай на спина бифида?

Laughing   И ти ли стана медицински специалист?  Чула ли си от лекари, че не препоръчват приемане на фолиева киселина, а вместо това определени храни? Щото аз съм...

Спри се бе човек!

Специално за ФК няма нужда да си специалист. Докато за израждане - да.  Wink

# 706
А съветите им да не приемат бременните фолиева киселина (да, да и такъв съвет има от Мег, може и да изтрият всичко в момента) дали няма да доведе до тежък случай на спина бифида?

Laughing   И ти ли стана медицински специалист?  Чула ли си от лекари, че не препоръчват приемане на фолиева киселина, а вместо това определени храни? Щото аз съм...

Спри се бе човек!

Главозамайваш се нещо...  Laughing  Слез на земята, моля те, че вече ставаш смешна...  Laughing  Страшен специалист стана по забременяване, износване, раждане и отглеждане на бебета през последната седмица...  Laughing

# 707
  • София
Jasmin_veni, ivonska, може ли да ми пишете на лични откъде са разпечатките, в см. директно от Родилница ли имате принтове?

Ако който и да е подплашен измекяр ви осъди за изнасяне на вече изнесена, и то доброволно, информация, ще си изгоря дипломата. За разлика от Мег, държа на думата си.

Съжалявам, но след това с адвоката нямам намерение повече нито да си държа сметка за езика, нито за епитетите, нито за обективността. И ако Цвети продължава да е убедена, че заради държавата е пострадала, и ако стои до родилниците, които са й обяснявали как не трябва да ходи в болница, и ако ползват с Родилница общ адвокат след това, което домашното раждане й причини - значи наистина не е у ред жената.

# 708

Главозамайваш се нещо...  Laughing  Слез на земята, моля те, че вече ставаш смешна...  Laughing  Страшен специалист стана по забременяване, износване, раждане и отглеждане на бебета през последната седмица...  Laughing

Е, persimon не може да надмине - спокойно.

# 709
Поздравления за смелостта на участничките в предаването! Включително и на Росица! Браво, момичета, не ви е било хич леко!  Peace

# 710
  • София
Jasmin_veni, ivonska, може ли да ми пишете на лични откъде са разпечатките, в см. директно от Родилница ли имате принтове?
...

Да, директно от там. С всички реквизити (или както там се нарича рамката на всеки пост). Някоя майка се е потресла явно...
Аз видях 4 страници, но те явно са много повече...

# 711
  • София
Не знам дали ползват общ адвокат. Според мен те се мислят все още за недосегаеми. На преден план. Което не им позволява да потърсят адвокатска помощ. На заден умират от страх, за това е тази истерия с триене на постинги в Родилница и затварянето й.

# 712
  • София
Да, директно от там. С всички реквизити (или както там се нарича рамката на всеки пост). Някоя майка се е потресла явно...

И колегата ви каза, че нямате право да прочетете това в ефир? Аз ще го прочета и хич не ми дреме. Да заповяда да ме осъди.

# 713
  • Под кленовите дървета
Флип, момичета данните са ми от информатор и не мога да напиша нищо без негово съгласие.
Имам съгласието за Марта, но за тук не знам дали ще се съгласи.

Стелт, не знам кой става смешен, но да знаеш, че едва ли съм аз.
Ти забременявала ли си?Знаеш ли рисковете от неприемането на фолиева киселина?

# 714
  • София

И колегата ви каза, че нямате право да прочетете това в ефир? Аз ще го прочета и хич не ми дреме. Да заповяда да ме осъди.

Описка студиото, бе, жена! Стана като на пазар в съботен ден!

# 715
Флип, момичета данните са ми от информатор и не мога да напиша нищо без негово съгласие.
Имам съгласието за Марта, но за тук не знам дали ще се съгласи.

Разбираемо е.   bouquet

# 716
  • София

Според мен и на бой щеше да налети.  Laughing

# 717
  • София
...

[/quote]
[/quote]

Ама, ти добре го ковна!...  Mr. Green Заедно с Жасминката!  Wink Аз не вярвах на очите си!  Shocked

# 718
  • София
...

[/quote]

Ама, ти добре го ковна!...  Mr. Green Заедно с Жасминката!  Wink Аз не вярвах на очите си!  Shocked
[/quote]
Да, оставаше да му мълча, докато най-нагло лъже в ефир. Никога!  Mr. Green

# 719
Стелт, не знам кой става смешен, но да знаеш, че едва ли съм аз.
Ти забременявала ли си?Знаеш ли рисковете от неприемането на фолиева киселина?

Е, не...  Crazy  Сега вече отивам да се удавя във ваната, в която ще раждам...  Laughing  3-годишното куче, което вече си легна да спи, аз съм го износила и родила, да знаеш...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт