ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 23 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Леле, катастрофата е била ужасяваща! Shocked
Добре, че не се е случило най-лошото.
Направо не мога да повярвам, колко подобриха
сигурността на болидите.
Хамилтън защо така се оказа на опашката?
Евала на Фетел.
Винаги съм била против макларън.
Откакто ред бул започнаха да доминират и
има двубой между двата отбора викам за макларън.
Това малко подобрява атмосферата в къщи по
време на формулата. Joy
Лошото е, че двамата с половинката сме
заклети фенове – аз на ферари, той на макларън.
Честно, понякога си мисля, че гледаме различни състезания. hahaha

# 106
Уникални кадри, Спас! Любо предполагам?

Тоя Серхио и на мен ми изправи косата и толкова време докато го извадят - цяло чудо, че е здрав целият! Значи ли, че ще кара утре?

Любо, да.  Simple Smile
Но за Серьожко се съмнявам, че ще го пуснат да кара утре. При положение,че го оставят да през нощта в болница е, явно има някакви леки травми.

# 107
Гадна катастрофа ... добре , че леко се отърва момчето  ooooh!
Времето на Хамилтън / най - доброто / не е признато , заради преминаването през шикана . Така че - класиран е на 10-то място . Но ще тръгне 9-ти най - вероятно , заради отсъствието на Перес .

Браво на моето момче . Страхотна обиколка . Hug
Алонсо има напредък - не е пети вече на решетката, а 4-ти ...  Simple Smile След най - доброто време в тренировките , явно това му е максимума ...
Не че изключвам изненадка някоя утре  Twisted Evil

# 108
  • София
На Алонсо напредъка е от миналия път, вече е абониран за 4  Sad

Вярно някой пресече шикана, ама на мен ми се стори Бътън, и то на път за бокса, явно в суматохата нещо съм недовидяла - жалко за Луис, хем не можа време като хората да запише, хем и наказан.

Перес със сигурност няма да участва, прочетох...имал сътресение и контузия на бедрото.

Ама то понякога си е точно така - тая година са ни по-еднакви, ама миналата яко гледахме различни състезания и все "моето гардже" (взависимост от гледащия) беше невинно  Joy

Абе Дедо к'во направи - направо им скри шапката - пети на старта  Shocked Joy

# 109
Сега видях катастрофата на това момче Перес, неприятна история. Дано всичко да е наред с него.

Днес като никой друг път, съм будна от рано и ще гледам състезанието. Първото ми от този сезон...  Whistling   Вамосссссс Алоснито..  Mr. Green 

# 110
  • КиТ
Перес и на мен вчера ми спря сърцето,като видях какъв тежък удар беше,дори след Дино не се чувствах така,щото не осъзнавах,че удара е тежък,а тук си личеше от километри и докато го изкарат,не знам как се е чувствал баща му...според мен,трябва постояно да се работи за безапосността на пилотите,дори казаха че хамериканците били вавели и още някви защити,та не бива да спират! Peace

Ама то понякога си е точно така - тая година са ни по-еднакви, ама миналата яко гледахме различни състезания и все "моето гардже" (взависимост от гледащия) беше невинно  Joy

Така си е,определено като подкрепяш даден тим и пилот,секи гледа различно състезания  Mr. Green,нямам как Joy Joy Joy ,но и трябва и да си критичен,доста било то към тима или пилота,когато нещо не е наред!

# 111
  • София
...Вамосссссс Алоснито..  Mr. Green 

Само така!  newsm10

Mamma mia  Crazy

Oh, my

Sorry, Синеоч, но роклята е ммммм  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 14:52 от Lana

# 112
Гадна катастрофа ... добре , че леко се отърва момчето  ooooh!
Времето на Хамилтън / най - доброто / не е признато , заради преминаването през шикана . Така че - класиран е на 10-то място . Но ще тръгне 9-ти най - вероятно , заради отсъствието на Перес .

Браво на моето момче . Страхотна обиколка . Hug
Алонсо има напредък - не е пети вече на решетката, а 4-ти ...  Simple Smile След най - доброто време в тренировките , явно това му е максимума ...
Не че изключвам изненадка някоя утре  Twisted Evil

Много ме радва милата ти ирония!  Mr. Green Такава една блага и незлоблива, съвсем добронамерена. Сигурно е защото така добре познаваш спорта и капацитета на всеки пилот. Респект, Нел! Успех днес!

# 113
  • Варна
Скок и от мен в темата, стискам палци на пилотите на Макларън!

# 114
Спаске , може да не познавам капацитета на всеки пилот , но такива като теб толкова уверени кой е най - добрия ме провокират  Wink
Ако може да ми обясниш какво му е най - доброто на твоя любимец в последните пет години може би ще бъда и аз толкова добре информирана както ти имаш претенции да си  Peace
Повече няма да пиша в тази тема . Нещо взе да ми се бъгва ...
Успех на всички желая .

# 115
  • София
Опа,кво стана бе ,мацки? Whistling
Много рано нажежихте страстите ,гледайте и се забавлявайте , де
Не сме в детската градина
Гуш на всички  Hug Hug

# 116
Присъединявам се към призива на Рехаб! Peace
Не се дразнете, моля, и продължавайте да участвате в темата! За мен е интересно всичко, което напишете!
Не е нужно да се заявява кой е най-добрия. За тази година това ще се разбере през ноември-декември Mr. Green.
А иначе то е ясно, че за всяка от нас нейния любимец е Номер 1. Peace
Моля ви, нека да има мир в тази така прекрасна тема! Hug

# 117
  • КиТ
ААААААа кво стана бе Нел?Нещо не схванах newsm78
Я бързо тук,че да не се наказваме Hug Hug Hug Hug

Анелка кво стана с наще гарджета бре Crazy,ся ша ги разследват Whistling,ма да ти кажа и твойто си беше виновно Mr. Green,то голяма агресия значи...да видим кво ще се реши Thinking

Наказаха гУ,чакам ди видя твоя разбор ще ми е много интересен  Hug

И вече понеже ми  е скучничко,вижте кво открих  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy,уби ме това Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 16:07 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 118
Спаске , може да не познавам капацитета на всеки пилот , но такива като теб толкова уверени кой е най - добрия ме провокират  Wink
Ако може да ми обясниш какво му е най - доброто на твоя любимец в последните пет години може би ще бъда и аз толкова добре информирана както ти имаш претенции да си  Peace
Повече няма да пиша в тази тема . Нещо взе да ми се бъгва ...
Успех на всички желая .

Нел, объркала си се нещо. Нямам никакви претенции да съм толкова добре информирана и именно затова не си позволявам да дефинирам граници на възможностите на пилотите. А и  защото всеки от тях ми е симпатичен, а 3-ма от тях харесвам особено много. Вероятно обаче те провокирам с това, че сред тези трима не е Себ? А по някаква нелепа случайност моят №1 е посочен и от пилотите във F1 като най-добър измежду действащите в момента. Съжалявам!

Опитвам се да спазвам добрия тон, но явно по отношение на твоите критерии не съм успяла. Което, видимо, е взаимно, WinkЗнаеш, nobody's perfect! Но пък какво значение има?! Себастиян, се справя перфектно, води убедително в класирането и е най-сериозния фаворит за титлата и тази година. Така че - еnjoy! Пиши, споделяй радостта с тези, с които споделяте пристрастия.

А аз ще пиша и ще споделям мъката!  Mr. Green а после ще изляза да си играя в пясъчника  Mr. Green

# 119
ААААААа кво стана бе Нел?Нещо не схванах newsm78
Стана това , че не обичам да ме иронизират и да се държат подигравателно . Просто не ми е приятно Спаска да ми размахва пръст прикрита зад ирония и правеща се на много разбираща и компетентна .
Нищо от това , което съм написала след квалификацията не е неистина . Ако някой може да го оспори , но подкрепено с факти - моля , да заповяда .
Аз също е имало моменти , когато съм можела да напиша доста неща , но в името на добрия тон в темата не съм го правила .
Ако някой е много чувствителен , защото неговият любим пилот не се справя така , както той е очаквал няма какво да си го изкарва на другите ... и не е зле малко да си подтисне самочувствието .
Това е .
Спаске - сега лично към теб . Продължаваш да се правиш на интересна и велика . Прочети какво ти написах по - рано . Кой кого е определил за най - добрия явно няма много значение в момента ...
Съжалявам , че заради теб бих напуснала темата ...
Просто наистина си ми крайно неприятна .

Общи условия

Активация на акаунт