ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 22 997
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Поздрави от мечките!  Wink
Вече стана банално да честитя победата на Себастиан, но да му е честита! Страхотно състезание за Маковете и от стратегическо естестево и като изпълнение. И страхооооооотен старт на Нандо! Сърцето ми спря....жалко, че Ферари са толкова зле като стратегия и са по-бавнички в сравнение с РБ и МКЛ. Но иначе Фернандо е велик  Heart Eyes Отново провал за Уебър (въпреки 4-то място) и Маса Sad

Айде чао от мен и от мечките  Laughing

# 61
Честита победа на Фетел!
 Фернандо ме изкефи максимално.
Страхотен старт, но много лоша стратегия. Sad
Маса вече го броя в "и др."
Хамилтън и Бътън направиха страхотно състезание.

Уебър въобще някой харесва ли го? Laughing
Имам предвид от фенките на РБ или
всички сте фенки на Фетел.

Гледането по тв няма нищо общо
с гледането на живо, но си има своите
предимства. Laughing
Видях всички повторения и ситуации.
Ако можеше и коментаторите да не са толкова дразнещи ще е супер.

# 62
Мдаааа ... доволна съм  Laughing Много при това . Малкия днес показа колко е пораснал . Много ме радва .

Гарджето на адашката много ме изнерви последните обиколки , честно  Stop
Маковете определено ни настигнаха , Бътън също много кефи . 

По повод на Уебър - понеже много се говори , че едва ли не Себастиан има най - добрия болид и нищо друго не е важно , днес Уебър показа , че със също такъв най - добър болид може и да не си най - добрия ... Факт .

Лично аз смятам , че догодина нито Уебър ще е в РБ , нито Маса във Ферари . Последният ми е симпатичен , но определено се е предал  Confused

# 63
  • София
Дончовице,аз подкрепям Маковете,ама и Уебър ми е любимец,като си кара супер и Витята го харесвам,ей днес затова писах по-рано,че не предполагах,че ще пиша Браво на Нандо,ма хареса си ми на старта.,жалко,че не довърши така както почна
Яд ме е на любимеца ми-уж луд пък кво стана?
Честито на Фетел-не го харесвам,ама не мога да отрека,че се справи страхотно

А и благодаря за линка за онлаин гледане,че направо превъртях.Прекъсна ТВ7 и аз като дърт каруцар псувам, а клиентите ме гледаха така  Shocked

# 64
  • Варна
здравейте сладуркиии  Hug
определено пистата в Барселона имаше най-интересното състезание от години наред  Mr. Green Mr. Green

Ударно начало, като същинский тореадор тоз Нандо бре.  CrazyАдмирации за момчето! Искрено завидях за тази му маневра, много рискува, но така е .. на който не му стиска, да не ходи в гората при мечораците .. за съжаление, до тук стигат и похвалите и радостта във фирари ..не знам всъщност кое е по-лошо - стратегията, колЪтЪ, мЕнажЕрството .. не знам .. да поведеш колоната над 10 обиколки (не си спомням точно колко, честно) и да те затворят с обиколка конкурентите, тези същите, които си изпреварил преди час .. много голям удар за отбора .. не за Нандо, той е единствения, който направи нещо радостно за феновете .. но то с един гол ентусиазъм, шампион не се става.. а какво става с Маса, също не знам ... ако иска да кара и догодина в този отбор, ще трябва повече да си напъне дупето ..
Един скрит герой днес - Хайдфелд, браво и на него - добър подбор на гуми, стабилно каране и 8мо място, а тръгна последен. Браво!Засрами Витя!
Зауберите завършиха и двата в зоната на точките, добро постижение за отбора!
И да стигна до нащииии мАнекенчета  Mr. Green .. вече свикнах с прединфарктни състояния ...обаче големото Джони след старта го виждах как недоживява сватбата си, честно  newsm66... То бива заблуденост и "дизастър", както той си го определи след състезанието, нооо няма аналог този му старт. Другото Джони, толкоз пък предпазливо стоеше и гледаше тримцата отпред на старта, кат ощипана мома  Crossing Arms...хммммм ...този път обаче, много съм доволна от отбора и стратегиите, е там последното влизане на Хам го забавиха и костваше секунда, секунда и половина, но определено днес ми харесАха като отбор. Много се помогна на пилотите ни да излязат на по-предни позиции .. много, много доволна. Доволна от темпото ни. Доволна от това, че малкия притисна белото дупи на Фетелчо (адашке, нал знайш чИ та обичам), колата изглеждаше добре на пистата. Надявам се да има време да спрем победната серия на лимонадите, че само с настигането, не моем станем шампиончета.
Накрая (не на последно, така се случи днес с писанията ми) - поздравления на Фетелчо (на неговите фенки също  Hug Hug Hug). Трудно му беше, но се справи много добре с напрежението. Много стабилно каране за малкия, браво! Уебър ми е въпросителна ...той е скрита лимонка, всичко може да се очаква от него ....

п.п. Ланчоо, нидей да тормозиш много мечоците, моляяяя ...много поздрави и от нас да им да пратиш  Mr. Green Crazy Hug

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 11:36 от aneli_s

# 65
  • КиТ
До сега не си позволявах реплики по адрес на коментаторите на ТВ7, но миналото състезание и днес бяха особено тъжна картинка. Много жалко, защото и без това интересът към Ф1 в България е крехък, а подобно ниво на коментар не му помага.

Аз като ви разправям от самото начало,че тия там са за растрел всички вие не ми вярвате,дори вече избягвам и студиото да гледам преди това,то нервите да ти изпилят и нищо съществено да не кажат ooooh!

Да ви кажа и според мен Дина се отказа накрая като видя,че ги изпреварват като крайпътна спирка и знае,че няма друг комплект гуми,който толкова ги пазеха в квалификацията,де отидаха не се знае,та това съобщение за скоростната кутия така леко за замазване на положението ми се стори.. ThinkingТо да има потенциал в болида ма ми се струва,че на предното състезание си вървеше,па сега кво стана newsm78 И новото крило забраниха,ся някви други промени не знам..Бе има си хъс момчето още от самото начало си личи,ма му дайте нещо с което да се бори де Mr. Green

Фреш с кво да ти помогнем да понесеш по-добре тази ударна новина,която и аз не знаех...,ма тихо,че ако Синеоч разбере ще я разстреля на момента Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Дончивица кво ще рече "и др." Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 15:46 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 66

Дончивица кво ще рече "и др." Rolling Eyes

Ще рече "и други". Просто един от пълнежа.
За мое съжаление, колкото и да го харесвам
Маса, мисля, че няма място вече в този отбор.
Имам чувството, че хъса му за победа се изпари. Sad

Коментаторите от ТВ 7 не само, че са ми неприятни
за слушане, но са ми смешни и за гледане. Приличаха
ми на крачун и малчо. Grinning

# 67
  • BG

Привет, мацки! Аз бях малко на море у Тасос и не можах да гледам този път ( за ужас), но по гръцките новини снощи успях да видя охиленката муцунка на Бастианчо и ми стана ясна тя...!!!!
Мерси за коментарите! Пипче, честито за нашето гугуле! Цалифффффки на всички!

# 68
  • София
ХИлооооу! Как сте убавици, ненагледни!

Много изтощително това да ходиш на почивка,  брееее...не мога да се отлепя от леглото вече втори ден  Confused

Изчетох всичко  Rolling Eyes пропуснато - обаче и темата е живо отражение на шампионата досега, позамряла  Crossing Arms. Миналата година след състезание, особено, изписвахме страници, сега я има една, я не. Що така?  newsm78

Гледам че коментирате "коментаторите" - този път за мой късмет почти не успявах да ги чуя какво казват, ама явно са се представили "блестящо" отново - много жалко, ТВ7 се представяха доста добре миналите години.

Колкото и да не искам, обаче Нел е права, Себ е пораснал - определено чудесно състезание, заслужена победа! Много добър резултат и за двете Джонитата (какви са тия приказки за сватба - има ли дата?). Потресващо зле се представя  от Ферари бе, нали уж пазят гумите, как Дженс изкарва с едно спиране по-малко и прогресира 3 места напред, а Нандо от блестящия старт завърши едно място назад от квалификацията  #Cussing out И миналата година стана обрат, но някак тази година нещата изглеждат много зле.

Анели, да те успокоя, добре са си мечоците, разделихме се по живо, по здраво  Joy

# 69
О , Лана - добре дошла  Hug

Наистина е позамряла темата , ама това е от многото почивни дни . На мен последното състезание не ми беше скучно , никак даже  Simple Smile Така ме изнерви този калпазанин Хамилтън , че сега за Монако ще се моля да е по - далеч  Praynig

Колкото до мечките - и аз се притеснявах ... малко  Mr. Green

# 70
  • КиТ
Лана ми позамряла,щото по време на състезание нИ пишете  Crazy Joy Joy Joy Joy

Дончевица аха аз само от любопитство попитах,че нали тука съм ревнистно защитавам честа на Маса Mr. Green Трябва се някой де... явявам се тука защитничка на слабите един вид Joy Joy Joy Joy

Оф то верно и тая седмица има състезание,аз покрай тея празници нИ моа се орентирам къде съм,що съм hahaha hahaha hahaha

# 71
  • Варна
 Hug
мацкиии, как стеее .. малко се прецках с нета след неделя  Mr. Green, ама поне успях да пиша след състезанието де  Mr. Green

имах едни снимчици да ви пускам бях изнамерила, ше ви ги пусна днес .. нищо, че вече за Монако трябва да сме се приготвили  Mr. Green

Наистина миналата година изписвахме много бързо темичките, ноооо тогава след всяко състезание имаше по някое друго инцидентче с гарджетата или сблъсък по между тях  Mr. Green .. и всеки като напише неговата версия .. докато се уточним кой прав, кой по-прав  Mr. Green .. а сега, суууууша братче. Ний хвалим освен наште си и чуждите  Mr. Green. Гарджетата не правят изцепки  Mr. Green (еле мойто  Mr. Green). Колата за сигурност не е излизала дори ... иначе състезанията не са от най-скучните, дори са интересни, заради Пирели и  стратегиите, които трябва да правят отборите  ...,

Днес е четвъртък и предстоят в Монако:
11:00 - тренировка 1
15:00 - тренировка 2

п.п. Ланка, специален поздрав за тебИ  Mr. Green

# 72
  • София
Ей, ще трябва скоро да ходя при...делфините, че с тия мечки.... Joy

Наистина миналата година изписвахме много бързо темичките, ноооо тогава след всяко състезание имаше по някое друго инцидентче с гарджетата или сблъсък по между тях  Mr. Green .. и всеки като напише неговата версия .. докато се уточним кой прав, кой по-прав  Mr. Green .. а сега, суууууша братче. Ний хвалим освен наште си и чуждите  Mr. Green. Гарджетата не правят изцепки  Mr. Green (еле мойто  Mr. Green). Колата за сигурност не е излизала дори ... иначе състезанията не са от най-скучните, дори са интересни, заради Пирели и  стратегиите, които трябва да правят отборите  ...,

Така е, а освен това особено в първите състезания водачите се сменяха след всяко състезание, просто шампионатът си беше оспорван от самото начало, докато сега...е винаги остава надеждата, че ще се променят нещата, но засега го виждам като 2009.

# 73
  • Варна
 Joy Ланче, като имаш предвид, че тия мечораци не съм ги търсила, появиха се между другите снимки за Испания  Joy, как да не ги споделя  Mr. Green

малко снимки от квалитУ в Испания:

- не знам кой им одобрява избора на дизйн, ма да вземе да се гръмне  Mr. Green. тоя дизайн ще го копирам и
ще го дам на шивачката да ушие костюм за анимторите, да забаваляват децата  Mr. Green

- много любов таз година между пилотите, много  Joy

-  Joy, това е след прегръдката с Нандо  Joy

Mr. Green

- ей толкова не му е стигнало на гарджето да изпревари Фетелчо  Joy

- три пияни гарджета  Mr. Green

Joy, поздрав на "фенките" на Мичибатка  Joy

# 74
  • София
- много любов таз година между пилотите, много  Joy

Чак ще полети  Joy

Ужасни са костюмите от квалитио в Барселона на МКЛ...имаше по-добри попадения досега, с тия жълти ръкави  Sick. Само силуетът на Саграда фамилия беше достатъчен!

- ей толкова не му е стигнало на гарджето да изпревари Фетелчо  Joy
Ей толкова да го беше понастъпил още и щеше да стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт