ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 23 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Първата тренировка завърши - Фетел пред Алонсо, Розберг, Маса, Хамилтън, Бътън, Малдонадо, Сутил, Петров и Шумахер.
Уебър с проблем, работят по колата му, Дедо се поразмаза лекинко, и неговата трябва да се поправя.

# 76
  • Варна
Фирари показват мускулчета  Mr. Green, няма лошо, ще бъде интересно ако направят изненада. Маса доста често показваше бързи времена  Crazy
МишУ не разбрах маневрата  му, newsm78 .. видя, че влиза с по-голяма скорост и да не рискува да се завърти на пистата, цунка мантинелата в сектора за безоспасност?  Whistling
Уебър е имал проблеми със скоростна кутия.

Имало Йекшън от снощи в Монако  Crazy
Проблеми за организаторите в Монако

п.п. Нандолино с нова каска за Монако   Crazy

http://f1.f-e-n.net/index.php/url39310

обаче шапките на фирари са ужасни  Mr. Green

# 77
  • КиТ

Поне е в добро насторение Дино,и май след миналата седмица се посъвзеха,щом правят обиколки с добри времена Mr. Green вие гледайте,че нещо на тренировките не мога да присъствам,а и днес цял ден няма ток,та за малко да изтрещя Crazy

Анелка да вземеш да станеш дизайнер,че то се и видяло,че нищо не го правят като хората ни екипите,ни шапките  и тем подобни,че то не се трае Joy Joy Joy

Иначе Лана тоя 2кратен да вземе се постриже,че с тая дълга коса още повече ми бърка в здравето Sick

# 78
  • София
Иначе Лана тоя 2кратен да вземе се постриже,че с тая дълга коса още повече ми бърка в здравето Sick[/b][/i]

Не ме слуша, ей...голям бой бих му дръпнала, пусто нямам време да отида до Монако, тц, тц  Crossing Arms

Много е грозна новата каска (но по-добре от шапката), но ще е само за това състезание, после отива на търг за Фондация "ФА за безопасност на пътя" (нещо в тоя дух беше заглавието newsm78).

Фирари показват мускулчета  Mr. Green, няма лошо, ще бъде интересно ако направят изненада. Маса доста често показваше бързи времена  Crazy
Ти шегуваш ли се  Crazy...по скоро ще бъде изненада, ако направят интересно  Twisted Evil

ПП Лелеееее, АЛО замалко да отнесе МАС Joy

# 79
  • Варна
 Joy Joy, видя ли, че за малко щяха да направят мноооого интересно двете фирарита  Crazy

# 80
  • София
Joy Joy, видя ли, че за малко щяха да направят мноооого интересно двете фирарита  Crazy

Аз видях, ама добре че Плами не видя  Joy

# 81
  • Варна
 Joy
на крилото на Маса отзад да му сложат табелка:
Спира Внезапно!!!  Mr. Green

да видим кой ще го доближи  Mr. Green

# 82
  • София
А в тунела трябва да мига в червено  Joy
Този тунел винаги ме изправя на нокти - не знам как виждат нещо след като излязат от него...уникално е

# 83
  • Варна
 Mr. Green,
не знам за пилотите, аз всеки път присвивам очи като е онборд камерата на излизане от тунела Joy

Маса определено е решил да скъса нервите на целия отбор  Joy - през два завоя за малко да каже - драстииииии на мантинелката  Mr. Green, при втория опит почти съм сигурна, че цунка дувара  Mr. Green Mr. Green  
/ Пламии, обади се на Филипчо, кажи му, че днес не е квалификацията, може да се е объркало момчето, голем напън прай на колЪтЪ  Joy... ша докара инфаркт на баща си  Stop/

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 15:51 от aneli_s

# 84
  • София
Рошав ли съм или какво  newsm78 (на Лана дали ще и хареса  Thinking)

Плами, глей к'ви са съотборничета готини , само Филип

Себ

Пи Диди incarnated

Дженс

Дедо

Talk to the hand
http://cache.daylife.com/imageserve/069EfbEckR6kY/1000x.jpg

2 в 1, баня с пране

# 85
  • Варна
 Joy, рошав, рошав е Ланчо  Mr. Green

Joy, о не .. фенове без граници  Mr. Green

# 86
  • Варна
 Mr. Green ейй Нандо фЪрли ръкавицата на бикове и макове  Mr. Green

след 2рата тренировка
 1  5 Ф. АЛОНСО     
 2  3 Л. ХАМИЛТЪН   
 3  8 Н. РОЗБЕРГ     
 4  4 Д. БЪТЪН       
 5  1 С. ФЕТЕЛ     
 6  6 Ф. МАСА   
 7  7 М. ШУМАХЕР     
 8  2 М. УЕБЪР   
 9 14 А. СУТИЛ       
10  9 Н. ХАЙДФЕЛД   
11 10 В. ПЕТРОВ     
12 17 С. ПЕРЕС   
13 11 Р. БАРИКЕЛО   
14 18 С. БУЕМИ       
15 12 П. МАЛДОНАДО   
16 16 К. КОБАЯШИ   
17 19 Х. АЛГЕРСУАРИ 
18 20 Х. КОВАЛАЙНЕН
19 21 Я. ТРУЛИ   
20 15 П. ДИ РЕСТА 
21 25 Д. Д'АМБРОЗИО 
22 24 Т. ГЛОК   
23 22 Н. КАРТИКЕЯН 
24 23 В. ЛИУЦИ                                           

иии сега почиФка по казината и дЪскотеките, нали ... ейй мушмороци са тез гарджета  Mr. Green

п.п.
гледах клипа за Турция на официалния сайт  ooooh! ..отново трагедия  Crossing Arms
аз съм разочарована, наложително трябва да сменят монтажистта си  Crossing Arms Naughty

# 87
Не бързайте да се радвате ...  Twisted Evil за биковете тази писта е добре дошла даже и без КЕРС ... макар че нямам нищо против Алонсо да дръпне малко напред . Така де , да отнеме от точките на Хамилтън , за да може моето гардже да е по - спокойно  Laughing

Много хубави снимки адашке . Особено на Себастианчо  Heart Eyes

# 88
  • КиТ
Joy Joy, видя ли, че за малко щяха да направят мноооого интересно двете фирарита  Crazy

Аз видях, ама добре че Плами не видя  Joy

Кво стана пак,много се въодушевихте нещо Crazy Joy Joy Joy Joy,ся разкажете на негледалите или пуснете някво клипче и аз да коментирам Sunglasses Mr. Green Sunglasses

Пламии, обади се на Филипчо, кажи му, че днес не е квалификацията, може да се е объркало момчето, голем напън прай на колЪтЪ  Joy... ша докара инфаркт на баща си  Stop/

мИ показва,че е за този отбор или за РБ Whistling Whistling Whistling да не го отписва никой,може си момчто Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не случайно го играя адвокат на Дино Mr. Green ша му звъна за утре да е по спокоен,че да не предизвиква излишно напрежение в областта на сърцето Joy Joy Joy Joy

Лана пак ли мач играят,кога това?

Отивам да гледам клепчетата,да видим кво са сътворили Thinking

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 18:38 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 89
  • Варна

Плами, това е ситуацията днес:
Formula1 2011 Monaco FP2 - Massa vs. Alonso

Не бързайте да се радвате ...  Twisted Evil за биковете тази писта е добре дошла даже и без КЕРС ... макар че нямам нищо против Алонсо да дръпне малко напред . Така де , да отнеме от точките на Хамилтън , за да може моето гардже да е по - спокойно  Laughing
ее адашке, што с лошо сегА  Mr. Green .. твойто та твойто .. аа ма и нийм душички носим за наште гарджета  Mr. Green .... трябва са порадваме ей тъй 5, 6, 7, най-много десет 10 победи на наште  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт