ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 22 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дано да има повече състезания,като днешното newsm10

Дано! newsm10

# 691
Много яко беше да, но ако беше заваляло щеше да е X10

# 692
  • София
elerna_smile, добре дошла!

Плами, ето да видиш тортата , преди да забележа, че някой незапознат с Ф1 сладкар  Naughty Joy е сложил надписът Red Bull на червената формула. След бърза намеса и лека хирургическа интервенция "правдата" беше възстановена

# 693
Ооооо , Лана , това истина ли е  Laughing ? Що не я метна насам Редбулската торта , а ?

# 694
  • КиТ
Еха много яка торта,ами оная с двете ферарита? Що не поръча такава? Mr. Green
Иначе тоя сладкар,трябва да се поправи как може такова нещо РБ с червен болид  Shocked #Crazy Shocked

# 695
  • София
Щото дребният вика за РБ  Crossing Arms, и не дай си боже аз да викна в подкрепа на някой друг срещу РБ, ме поглежда разочаровано и започва да се мръщи  Joy

Ооооо , Лана , това истина ли е  Laughing ? Що не я метна насам Редбулската торта , а ?
Не остана  Shocked За първи път да не ядем торта цяла седмица след РД-то  Party

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 16:50 от Lana

# 696
  • КиТ
Щото дребният вика за РБ  Crossing Arms, и не дай си боже аз да викна в подкрепа на някой друг срещу РБ, ме поглежда разочаровано и започва да се мръщи  Joy

Shocked Shocked Shocked голяма опозиция викаш имаш Crazy Joy Joy Joy Joy

# 697
# 698
Момичетааа,готови ли сте за поредната доза адреналин този уикенд Grinning  Grinning  Grinning
Къде сте фенки на Алонсо Grinning Няма ли да почерпите... Thinking
Честит Рожден Ден на Фернандо newsm68

# 699
  • Варна
тука съм  Mr. Green
малко без нет бях тези дни  Crossing Arms, щях да се карам с едни оператори, но го пуснаха тамЪн навреме за първата тренировка  Mr. Green

имам да почета малко новинки ...
не можах да си напиша за Германия размислите  Mr. Green, ама по-късно може би  Mr. Green

Честит рожден ден на наборчето  Mr. Green. Много успехи да има, безаварийни състезания, иии айде догодина с наследника на пистата вече, да си правят компания с Фелипе джуниър  Crazy Crazy Crazy 

п.п.
малеее, каква готина торта е имал малкия, Ланче  Crazy ...страооотна и сигурно много вкусна  eat

# 700
  • София
Честити рожден ден на Нандо!  Heart Eyes

Честит рожден ден на наборчето  Mr. Green. Много успехи да има, безаварийни състезания, иии айде догодина с наследника на пистата вече, да си правят компания с Фелипе джуниър Crazy Crazy Crazy  
Айде няма нужда  Crossing Arms Joy

Щото дребният вика за РБ  Crossing Arms, и не дай си боже аз да викна в подкрепа на някой друг срещу РБ, ме поглежда разочаровано и започва да се мръщи  Joy

Shocked Shocked Shocked голяма опозиция викаш имаш Crazy Joy Joy Joy Joy

Мани, мани...

# 701
  • София
Браво на нашето гардже и на първата и на втората тренировка много добре кара,дано така се справи и утре и най-важно в неделя  Grinning
Подреждане след втората тренировка-Хамилтън,Алонсо,Бътън,Уебър,Фетел,Маса.......другите не ги помня  Whistling

# 702
  • София
Много интересно се очертава в неделя!

# 703
Браво на нашето гардже и на първата и на втората тренировка много добре кара,дано така се справи и утре и най-важно в неделя  Grinning
И аз така викам.Дано! newsm10
Иначе страхотен Петък  smile3558

# 704
Ха, моето момче пораснало... newsm78 В неделя - подаръка  Hug, няма да го разочароваме я...
Нека жъне успехи, та сърце да ми е на място...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт