ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 22 974
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Уф, и мен ме е много яд за Бътън Sad

# 676
Ееееее, много ме е яд за Бътън.  Sad
Много лошо развитие второ състезание.

Страхотно състезание, Алонсо, Маса, Хамилтън
направо умирам от кеф да ги гледам.
Фетел за пореден път доказа, че ако не
успее да тръгне първи и да дръпне,
няма шанс за кой знае какво представяне.

Продължавам да стискам палци, че
бая има още до края. Laughing

# 677
Болида на фетел има проблем със спирачките . Не го оправдавам , докато не се разбере какво е станало , но хайде да не бързаме с квалификациите  Stop
Дончовица - а ти защо толкова мразиш Фетел ? Нали според теб не е добър пилот , значи няма какво да се притесняваш от него ... или по принцип си си злобна ?

# 678
Аз не видях нищо злобно в мнението на Дончовица, хайде да не разваляме приятната тема.

# 679

.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 11:06 от Дончовица

# 680
Общо взето ми е все тая какво ти е мнението ,  но попитах , защото съм забелязала , че целенасочено дразниш  . Явно съм познала .

# 681
  • Варна
извинявам се, във вихъра съм си ....

страхотно състезание, страхотни битки ...

после ще пиша повече, трябва да си изразходя енергията ..... Joy

# 682
  • София
Пак размахахте шпагите  Mr. Green
Доволна съм,щастлива съм,ето това чаках!!!!!
Браво на Хамилтън-прогнозите ми се оправдаха!
Ей така го харесвам и страхотно състезание,много изпреварвания,чисти битки между съперници.
Браво на всички за днес!
Хахахах-чудесни Алонсо и Уебър  Joy hahaha

# 683
  • КиТ
Механиците на Ферири пак са осраха  ooooh!

На 2кратния му свърши бензина  hahaha hahaha hahaha hahaha

Анелка честито на малкото Джони пребори успешно конкуренцията  smile3501

# 684
Честита победа на Хамилтън!
Страхотно състезание!
Толкова ме е яд за Маса и
неговите механици.
Уебър и Алонсо  Joy Joy Joy

# 685
  • Варна
Страхотно състезание! От момента, в който отпадна Бътън, спрях да гледам състезанието и отидох да се изкъпя и изпера банските(прибрахме се в 14.55 от плажа). Върнах се на 57 обиколка и като видях победителя ми се оправи настроението! Честито и на останалите на подиума(големи сладури бяха накрая). Жалко и за Маса - кара страхотно, но механиците му не се представиха като него.

# 686
Страхотен Хамилтън  Peace Просто невероятен . Много ме кефи - безкомпромисен просто . Ужасно ме кефи  Grinning
Фетел ... в момента ми се иска да го нашляпам  Confused Определено му липсва характера на Хамилтън ... В ситуацията с Маса просто беше тъпо да не го изпревари , точки , точки ... добре , но ако беше Хам нямаше да мисли за това .
Алонсо - на ниво . Уебър - и той има леки проблеми със себе си .
Но много ме накефи как закара Алонсо  Laughing

# 687
  • София
Ж-Е-С-Т-О-К-О състезание! Обичам Нюрбургринг!
Поздравления за Луис, чудесно състезание - безгрешно, безкомпромисно, заслужена победа! Колкото и да ме е яд, че успя да изпревари Нандо при излизането от бокса - какво да се прави, случват се такива неща...Нандо - блестящ, много, много съм доволна  Heart Eyes Явно нещата вървят нагоре, щом на тази така подходяща за РБ писта и Макларън и Ферари са преди двата РБ. Доволна съм. Чудесно състезание и за Марк. Бясна съм на механиците на Фелипе - от толкова време не е правил такова добро състезание, удържа чудесно Себастиан, който му се беше лепнал и накрая така да го изпорят в бокса - ужасно  Twisted Evil Но иначе чудесен, браво, Плами да го нацелуваш!  Laughing Жалко за Бътън, второ отпадане за 2 старта...

Голям смях с таксито на Уебър, много бяха сладки (дано няма наказания  Confused) - сетих за онзи случа в парадната обиколка, когато Алонсо качи Хамилтън. Но тук беше смешно Laughing

Благодаря за поздравленията за моя рожденик! Плами, ще пусна по-късно снимка на тортата, имаше весела обърквация с нея  Crazy

# 688
  • КиТ
Бясна съм на механиците на Фелипе - от толкова време не е правил такова добро състезание, удържа чудесно Себастиан, който му се беше лепнал и накрая така да го изпорят в бокса - ужасно  Twisted Evil Но иначе чудесен, браво, Плами да го нацелуваш!  Laughing

Благодаря за поздравленията за моя рожденик! Плами, ще пусна по-късно снимка на тортата, имаше весела обърквация с нея  Crazy

Мдаа,добре се справи момчето,ма тия от бокса трябва да си оставят ръцете ooooh! ша го нацелувам задължително Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И чакам с нетърпение снимки и обяснение,защо аджаба Дино беше зад 2кратния  Crossing Arms Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 689
Победаааааааа!!!До преди малко изглеждах точно така newsm44  newsm68  smile3501
Нюрбургринг вече и на мен ми е любима Mr. Green
А сега малко по-сериозно Naughty Състезанието беше много красиво и мноооого инфарктно(по едно време мислех да викна линейка пред нас,за всеки случай) Crazy
Малкото Джони,ако ми падне от някъде,така ще го напрегръщам,че ще му се завие свят Hug Изстреля ме в космоса с тази победа още повече,че предната я пропуснах Sad
Лу,Алонсо и Марк,бяха блестящи,недостижими за всички останали,много агресивни,но и много коректни в битките по между си Peace
Много жалко за Дженсън Cry Няма си късмет това момче...но пак прие нещата спокойно,без излишни емоции(на мен така ми се стори)Железен! Peace
За Фетел незнам,какво да кажа,доста необичайно представяне... Thinking Имаше някакъв проблем със спирачките(ако съм разбрала правилно)но след това май му казаха,че всичко е ОК ThinkingС нетърпение ще чакам неговото обяснение
Масичката беше великолепен Peace Много мъжка борба със Себ,не му се даде нито за секунда Peace
Определено ме е яд,че си загуби позицията по такъв начин Close но както се казва това е колективен спорт и по-добрите механици спечелиха Wink
Дедо непрекъснато беше в битка с някого ooooh! Дали с друг пилот или с любимия си шикан Crazy няма значение,важното е борба да става Peace
Мисля си,че ако не беше излитането му от пистата щеше да завърши доста по-напред в класиранито newsm78
Петров,имам чувството,че беше навсякъде Crazy Доста пилоти изнерви Twisted Evil
Гледката-Алонсо върху болида на Марк беше уникална Party нещо като черешката на тортата Wink Още една приятна гледка за феновете по трибуните Grinning
Дано да има повече състезания,като днешното newsm10

Общи условия

Активация на акаунт