ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 22 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Гран при на Турция отпада от календара за 2012-та Sad
Сега може да ме вземете за луда Crazy но си мислех да ви предложа да се организираме(който има желание)и да отидем заедно до година Rolling Eyes
Въпреки,че не се познаваме идеята ми се струваше хубава Party
Представях си един луд,луд,луд уикенд Mr. Green
Жалко Sad

# 706
  • КиТ
Честит рожден ден на наборчето  Mr. Green. Много успехи да има, безаварийни състезания, иии айде догодина с наследника на пистата вече, да си правят компания с Фелипе джуниър  Crazy Crazy Crazy 

#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Пепел ти на клавиатурата Shocked,тоя само да има наследник,та да вземе да стане приятел на Дино бейби,лично ша му скърша вратленцето  Mr. Green

Иначе честито застаряване на 2кратния Joy Joy Joy Joy

Ил,това сме го коментирали,за организирането,ма малко е трудно събирането,иначе идеята е суперска,въобще не си луда  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 707
  • Варна
 Joy, какви сте лошави бре... неискате тоз хиспански убавец да си има наследник  Crazy ... представете си след врееееме на пистата сичките Джуниъровци на пистата  Crazy ... ще сооочим ТВто и ще казваме, ахаа тоз същия кат баща си, помняяяя гоо  Mr. Green Mr. Green

Както Рехаб и iulyia споделиха, един Убав тренировъчен петък се получи, НО предстои по-сериозната работа  Mr. Green
Нищо не мога да кажа, освен че отново на по-студени температури, мака изглежда добре. Но днес и се тестваха нови елементи и при маковете, и при фирари ... така, че предпочитам да трая с по-големи изводи  Mr. Green (да не УрУчасам положението  Joy)
Фетелчо така и не разбрах, къде си е наранил десната ръчица, че беше леко облепен  Thinking. Ако се запазят близките времена между макове, фирари, лимонади, ни предстои още едно интересно състезание  Peace

п.п. рожжжденика:

# 708
яяяя Леонсиниоооо бил Лъвче кат мен...айде бееее  Rolling Eyes

# 709
яяяя Леонсиниоооо бил Лъвче кат мен...айде бееее  Rolling Eyes

Joy Joy Joy Изненада...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 710
  • София
Лелеелееееее, той юбиляр даже - имах съмнения вчера, ама си викам "не бе миналата година ги направи", а то...мъка - пак е по-малък от мен  Joy

# 711
яяяя Леонсиниоооо бил Лъвче кат мен...айде бееее  Rolling Eyes

Joy Joy Joy Изненада...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мдааааа  Joy Joy Joy Joy....и аз те обичам!! Heart Eyes

# 712
И какво сега... не успяхме да отмъкнем пола на Ред Бул  Crossing Arms
Явно механиците им доста ползотворна работа са свършили нощес  Close
Нищо поне спестихме един комплект гуми  Wink дано това ни донесе победа утре  Grinning
Бътън този път, плътно до Хам  Peace
Маса е пред Нандо, как се случи това  Thinking???
Наистина не разбрах накрая Алонсо отказа ли се от обиколката и защо, ако е така  newsm78
Гледа ми се двойна победа на МАК  Grinning

# 713
  • София
И на мен ми се гледа двойна победа на МАК-овете,ама де да видим  Whistling
Все пак съм със свито сърце за утре-двете откачалки на първа линия Mr. Green Дано поне карат разумно  Crazy

# 714
  • София
Все пак съм със свито сърце за утре-двете откачалки на първа линия Mr. Green Дано поне карат разумно  Crazy

А не, може ли утре да не карат разумно?!...искам екшън  Crazy

# 715
  • Варна
гледах, гледах .. ей сега изгледах записчето на квалитУ  Mr. Green
(това мойто е е.. късмета, ако и  утре ма викнат да бачкам, ще излезе агресивния близнак на яве  Mr. Green Mr. Green)
малиии, малииии утре купон на старта, а?  Joy
Хубави малки разлики се получават с лимонадите вече, амааа май май късничко идва тва настигане на Ред БУл от останалите  Whistling ... нищо де, тя надеждата остава все пак  Mr. Green
Утре малкия Себастианчо ако е хИтър, ще гледа да се пази, а не да се бута у шамарите на старта ... предлагам му с най-добри намерения.  Mr. Green Crazy Наште нямат какво да губят, фирари също, като торпеда ще бъдат ... така чееее, уф чак ма фашта нервата от сегИ  Joy
Интересно подреждане у фирари  Mr. Green (Еди непропусна да намекне - Фернандо, Фелипе ис фастър тден ю, иес ит ис!  Joy). По принцип Маса има добри стартове, но пък НАндо си подобри старта също последните състезания  Thinking.. не знам, направо не знам какво да предполагам  ...
.... Утре се посочва, че по-трудно ще бъде на малкото Джони и Маса, заради прашната страна на позицииите им ... уффффф .. много "ако" има  Mr. Green
Утре има вероятност за дъжд и малкооо по-ниски температури ... дано имаме късмет ... мойта прогноза е от миналото състезание, да видим дали ще се сбъдне ...  Whistling

ааа, не, може ли ваште тоз път малко шоО да ни напраЯт, стига сме си гризали ний ноктите пред ТВто  Joy

# 716
  • КиТ
Маса е пред Нандо, как се случи това  Thinking???
Наистина не разбрах накрая Алонсо отказа ли се от обиколката и защо, ако е така  newsm78

Ммммммм  newsm47 Щото почна да подобрява Mr. Green и Робчо нещо там му обяснява,кви скици бяха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Интересно подреждане у фирари  Mr. Green (Еди непропусна да намекне - Фернандо, Фелипе ис фастър тден ю, иес ит ис!  Joy). По принцип Маса има добри стартове, но пък НАндо си подобри старта също последните състезания  Thinking.. не знам, направо не знам какво да предполагам  ...
.... Утре се посочва, че по-трудно ще бъде на малкото Джони и Маса, заради прашната страна на позицииите им ... уффффф .. много "ако" има  Mr. Green

Анелка недей дърпа дявола за опашката Rolling Eyes..не ми се гледа от миналата година напасваници  Crossing Arms,че и сега в генералното класиране тоя 2кратен води ooooh!,ох дано да не стане,че не знам кво ги грози тогава ферари след тази постъпка Thinking Аз лично ще ги разстрелям всички до крак #2gunfire #2gunfire #2gunfire,Стефко 3-пати  между очилата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Дано Дино има добър старт Praynig Praynig Praynig и се озове в 3ката,да ги видим тогаз мискинете  Rage Rage Rage Rage

# 717
Може и да го получиш  Twisted Evil като се има предвид , че Нандо е зад Бейбито  Laughing и като знам колко се обичат ...
Стига все нашите гарджета  да са на топа на устата  Stop

# 718
  • Варна
- имаме си екипи на лалета, тра ла ла  Joy

Mr. Green

- големото Джони утре прави 200 състезание Mr. Green
(а малкото Джони как се опитал да гушне Нандо  Joy)

Joy Joy, много са бързи тия от карикатурите  Mr. Green

# 719
  • край голямата локва
А аз съм скромна - стига ми само Басти да е на подиума. Като бонус ще ми дойде победа, но още повече ще ме зарадва един екшън между маковете и кончетата. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт