Отговори
# 120
Леле, момичета, аз се сбърках да повръщам. Cry Няма никакво значение какво ям или пия и в какво количество е. Направо акъла ми се взе... Онзи ден отидох да ми влеят система, на другата вечер още една и резултата беше без повръщане до следващата вечер, т.е. снощи. И днес повърнах един път следобяда, притичах пак до спешния център да кажат какво да правим (бях с настройка, че ще ми вливат пак системи или че ще ме дупчат с Деган), а д-ра вика "недей се тормози толкова, нормално е един път да повърнеш, не бързай пак да пиеш лекарства". Ми то хубаво, ама одеве повърнах пак, изпратих милото за свещички от тия Вомитусхил и той докато се върне повърнах още веднъж. И айде пак на спешния. Там вече ми хакнаха един Деган мускулно, ама докато ме хване имах пак едно връщане. В чудо се виждам вече. Confused Дано поне при вас нещата са по-спокойни.
Лека нощ!

# 121
Горката *Teddy*   Confused
Толкова ли няма някакъв вариант да мине това повръщане.....какви ли не лекове за какви ли не болести измислиха, а с едно повръщане немогат да се справят тези фармацефти  #2gunfire
Дано да мине по-бързо!!!! Praynig
Аз се надявам да си остана само с гаденето....от 10 дена съм на солети...  Sick
 Hug
ОТ УТРЕ ГАДЕНЕТО И ПОВРЪЩАНЕТО ЗАБРАНЕНО!!!   love001

# 122
*Teddy* на ,,ДАР" ли ходиш? Моето гадене понамаля, но много ме мъчи чувството на постоянна умора и отпадналост. Вечер нямам сили за елементарни неща. Cry

# 123
*Teddy* устискай още седмица-две и ще забравиш що е то повръщане.  Hug
vagabond и ти се заричаш,че няма никъде да отиваш,ама малко като ти светне пред очичките и ще пишеш някой ден пак от дъждовна Англия!Пожелавам и на двете ви само положителни емоции от тук нататък.
pollly  Hug смело напред с  високо вдигната глава
Днес пак се очертава един хубав и слънчев ден-така че ви желая и слънчево настроение.И ще помоля тези дни за по едни  fingerscrossed че ще ме назначават уж на едно място на работа  hahaha за майчинство се стягам!

# 124
Хич не искам да ме взема, ако иска ще се върне и толкова. Аз никъде няма да мръдна от дома си Naughty

Добро утро, на всички! Simple Smile
Вагабонд, хич не искам да те плаша, но аз лично виждам потенциална опасност да се разделите с милото си. Даже имам пример такъв сред роднини. Много обичащи се и отговорни хора бяха, вече на по 30 г. Може да се каже улегнали и знаещи какво искат един от друг. Той работеше в Канада, има доста платена професия /и той българин/, тя тука. Забременя, дори не случайно. И двамата искаха дете. След това.. сватба. Всичко уж изглеждаше съвсем в реда на нещата. Роди се детето. Дойде време да ги вземе в Канада. Първия път тя отиде и почти веднага се върна с детето, под предлог, че още било малко и й било трудно. Втория път след няколко месеца пак отиде и се върна след 2 месеца като тотално отрече, че тази страна не е за нея, изобщо не желае да живее в чужбина където и да е. Той пък си беше свикнал там и също и дума не можеше да става за връщане назад. Ами ей така се разделиха в крайна сметка. А отначало уж разстоянието им не беше проблем... Вече всеки от тях си има личен живот.

Иначе.. за гаденето и повръщането. Аз също ги правя тия номера от 10-ина дни. Без определено време през деня, понякога ми се случва и посред нощ.. както спя, събуждам се и се започва. Лошото е, че после не заспивам, а на другия ден съм на работа - като работното ми време е 10 часа плътно всеки ден. Дори преди малко станах и.. отново. Също нямам майка, свекърва наблизо, които да ми готвят и глезят. Не съм готвила вкъщи от както съм така. Засега се оправям благодарение на готвената храна на Пикадили и някои други заведения от сорта. Въпреки че и от там трудно си харесвам. Обикновено си вземам по няколко лозови сърми, постни пълнени пиперки и т.н. Да има избор.. че ако едното не ми хареса, минавам на другото. Иначе рискувам да остана гладна. Но... нямам идея какво има и продават в Англия, никога не съм ходила Simple Smile
Желая ти да вземеш най-доброто решение за теб и за детето си. Кураж!  Hug

Теddy, правилно са ти казали от спешния.. успокой се малко. Повръщането е нормално при бременни. Аз имам много добър и усмихнат док., и понякога въпреки че настоявам за това и онова да ми се направи и изпише, той с усмивка ми казва - до 5 пъти на ден е нормално. И му вярвам Grinning. Имах ден, в който повръщането ми мина 10 пъти, спрях да ги броя даже, защото тъкмо си полегна и пак.. и пак..  На мен не ми е изписал нищо, дори и Деган. Сега гледам да не е повече от 5 пъти на ден, но дори и ако е около 5-6 пъти, в зависимост от количеството, гледам да не си го слагам и шашкам. Разбрах за едно хомеопатично средство Sepia 30CH за повръщане при бременни, не вреди. Ако искате пробвайте.. първия ден, дори като го вземех след това следваше пак повръщане, обаче продължих, като че ли.. има някакъв ефект и малко застой.. но не мога да преценя. Аз не съм се лекувала с хомеопатия до сега, и съм малко скептична, а и както казват май имат плацебо ефект, не мога да си обясня как точно повлиява едно мини драженце под езика, но не ми пречеше да пробвам де.
Това е от мен, дълго стана..

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 08:49 от Mimci

# 125
Аз си мислех , че съм зле тоя път с гаденето , но като ви чета  ooooh! - горкички Sad .
И аз знам ,че до 5 пъти на ден е нормално. Страшно е ако са повече или пък като започнеш и не можеш да спреш и това продължи дълго време . Тогава може да се образува ацетон в стомаха , който е вреден .
С първата бременост ми се гадеше до края на 4-ти месец - така че и това ,че спира съвсем след първия триместър не е съвсем вярно . Гаденето може да продължи и до 4 и до 5 ти месец . Индивидуално е за всеки .
Надявам се искрено обаче за всички да спре гаденето час по-скоро и да започне по-приятната част от бремеността , когато неразполженията са минали , тонуса се е върнал , а коремчето още не е прекалено натежало  Hug Hug Hug

Аз от днес намалям утрогестана . Ще го слагам само вечер , а не сутрин и вечер като до сега . Това по препоръка на доки , но ми е свито сърчицето .  Confused

# 126
Теddy,това твойто е направо #Cussing outАз като повърна 1-2 пъти на ден и съм като парцал,а при теб направо не ми се мисли.Дано мине скоро PraynigАз не съм връщала 2-3 дни ве4е ,но ми се гади по цял ден,всичко ми мирише и ми пада кръвното .Нямам сили за нищо и много ми се лежи,но съм се стегнала,че детето нещо не е добре и май ще вадим сливици.Стискайте палци да с рзмине Praynig Praynig Praynig

# 127
Това гадене и повръщане сякаш нямат край. Като се сетя предния път, че ми беше зле за седмица и то доста по-леко без повръщане. Sad Сякаш не виждам никаква светлина в тунела, не се надявам дори скоро да се почувствам по-добре. Толкова съм изтощена и отчаяна, че сама не се понасям. А след малко по-вече от 2 седмици сме на сватба. Моля се до тогава да съм по-добре  Peace

# 128
Супер нова тема  Hug
Здравейте , аз спрях да повръщам , моля се да е завинаги. При мен спря изведнъж на моменти ми се гади и ми некво убито , но не връщам нищо. Мимци и аз бях така, след 5тия път и аз спрях да ги броя, доки ми каза , че ако се почувствам много , ама много зле ще ми сложат система , но и той не ми е предписвал нищо, защото и той така с усмивка твърдеше , че е нормално  Crazy Аз си приложих мн странна процедура хапвах много малко на всеки 30 мин и в един момент спрях да повръщам  , ментови дъвки също много помагат . Hug
Добре дошлииии на новите мами   bouquet
А аз се връщам да ви дочета  smile3529

# 129
  • Варна
За повръщане и гадене мога да ви препоръчам и едни италиански таблетки за смучене, казват се ЕМИЛ. Водят се хранителна добавка за бременни и съдържат витамин Б и някакви захари - нищо вредно. На мен ми ги изписа доки. Малко са скъпи - около 20 лв са 20 хапа мисля. Смуче се само по 1 на ден. Ужасно сладки са. На мен ми помагат в случаите, когато усетя че гаденето не минава с другите средства и наближава среща с тоалетната чиния.
Охх, още малко мами, съвсем малко и всичко ще забравим  Hug Една мама ми разказва как от 4-я месец е получила такъв прилив на  енергия и се чувствала толкова добре, че нямала спиране за 5 мин.  Grinning

# 130
Добро слънчево утро и от мен!
И аз да споделя: при мен нямаше повръщане, нито веднъж, но пък умората и чувството за сънливост ме смазваше. От 2 дни обаче съм малко по-свежа. В неделя вечерта готвих до 10 вечерта  Shocked Възползвах се от прилива на енергия. Снощи пак така, прибрах се пеш от работа (около 30 мин), после отидох на нова разходка, правих пилатес за бременни у дома, после разни домакински работи и до 12 бях будна.  newsm44, нещо, което рядко вече ми се случва. Дано вече се чувстваме по-нормално, а на всички мами, които повръщат пожелавам КРАЙ НА ТАЗИ ГАДОСТ!!! smile3513

# 131
Ужас!Като ви слушам как повръщате направо ми иде и на мен пак  Sick
При мен това отмина миналата седмица и искрено ви съчуствтвам. И аз бях на Деган,глюкози ... абе изобщо неприятна работа. Но просто съм по голяма седмица затова при мен отмина. Гарантирам ви че всичко скоро ще свърши и ще остане умората и мързела само  Mr. Green И може би като при мен като огладнея много да ви се догажда.
Лек ден момичета,аз да бягам на работа докато още мога  Grinning

# 132
A някоя от вас да не е повръщала изобщо от самото начало Thinking Thinking,защото аз не сам даже май не ми се е гадило толкова,пък камоли да повръщам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 133
Аз поне до момента не съм повръщала, но пък доста често ми се гади и то не само сутрин а през целия ден. Все пак се надявам това скоро да свърши, че за умората не ми се говори, като парцал съм Simple Smile
Дори от днес излязох в отпуск, че напоследък немога да издържа по цял ден на работа, въпреки че работата не ми е тежка - по цял ден си седя пред компютъра ама ... пак ми е доста уморително.

# 134
  • Beyond the Frontiers
A някоя от вас да не е повръщала изобщо от самото начало Thinking Thinking,защото аз не сам даже май не ми се е гадило толкова,пък камоли да повръщам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Спокойно, значи сте от малкия процент щастливки, които нямат такъв проблем. Може само да се радвате  Grinning

Аз пък директно пуснах болнични. Въобще не мога да стоя в офиса, сгъната на стол ми става по-зле. Да не говорим, че също толкова успешно си работя от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт