Отговори
# 150
Спира ме това, че като отида ми дават час за след една седмица...примерно..Както и да е..Решила съм вече. Мерси  Hug Обстоятелствата се промениха много след като забременях, поне за мен. Сега ми е най-важно да съм спокойна. Тук не съм.

# 151
Спира ме това, че като отида ми дават час за след една седмица...примерно..Както и да е..Решила съм вече. Мерси  Hug Обстоятелствата се промениха много след като забременях, поне за мен. Сега ми е най-важно да съм спокойна. Тук не съм.
Пожелавам ти успех!  Hug Hug Hug

# 152
vagabond и аз ти пожелавам успех, дано таткото да си изясни приоритетите и да си дойде и той в БГ , стискам палци  newsm10

# 153
цитат от m_hristova:"A някоя от вас да не е повръщала изобщо от самото начало  ,защото аз не сам даже май не ми се е гадило толкова,пък камоли да повръщам"
здравейте момичета,аз също не съм повръщала от самото начало досега,само ми се завива свят от по силните миризми на парфюми,гел за пране ариел и персил и кафе.иначе нямам позиви за повръщане newsm78
но за гърдите си не мога да кажа,че са си същите Confused-уголемиха се и станаха като портокали Joy
за коремчето ми вече ми личи. ooooh!
за съня през ноща мн често,като сомнамбул ходя до тоалетна,се въртя и не мога да заспя.събуждам се към 05.00 и повече не мога да заспя. newsm78 странна работа.
исках да ви питам на вас измерваха ли ви разстоянието между матката и пубиса? newsm78
за фм или бхс при всяка бъдеща мама е различно,при мен още не са ми казали да ходя.моята приятелка ходи когато беше в 18г.с. и тя ходи пожелателно,доктора и каза,че според него нямало нужда.  Thinking

# 154
gala_2002  сьобраѫенията ви какви са да не е амиозинтеза, а хорионбиопсия. заради това че е по-ранно изследване ли или има и нещо друго. аз лично сьщо предпочитам вьзмоѫно по-рано. трябва да проверя касата дали поема и хорионбиопсия. да каѫеш как е минало като го направиш.

# 155

Ако е нещо спешно, ще ти дадат час и по-скоро, бъди сигурна. Вчера секретарката на моя гинеколог три часа търси как да ме вмести в график, звъня ми 10 пъти по телефона и още толкова сигурно и на него и в крайна сметка го измислихме и всички бяхме доволни.

Животът в чужбина определено изисква жертви - има си предимства и недостатъци, както всяко нещо на този свят. Затова само ти можеш да прецениш кое е най-доброто за теб.

Все едно, каквото и решение да вземеш, бъди сигурна, че то е било правилното и никога не го поставяй под въпрос по-нататък!   bouquet

# 156
m_hristova и аз съм от тези който нямат абсолютно никакъв симптом,че са бременни.Чак преди прегледа бях взела да се плаша-добре,че видях бебо и чух  Heart та се успокоих!И наистина сме късметлийки за това,че нямаме симптоми,аз с първата бременност не бях така имах си всички неразположения.Но и това минава и после идват най-хубавите месеци ВЯРВАЙТЕ!

# 157
 сьобраѫенията ви какви са да не е амиозинтеза, а хорионбиопсия. заради това че е по-ранно изследване ли или има и нещо друго. аз лично сьщо предпочитам вьзмоѫно по-рано. трябва да проверя касата дали поема и хорионбиопсия. да каѫеш как е минало като го направиш.
Въобще не са ми предлагали амниоцентеза. Предполагам, че на докторите им е нужно възможно най-ранното изследване, за да може да действаме бързо с аборт, ако се наложи. Най-рано могат да извлекат ДНК с хорионбиопсията. Знам че тези изследвания се покриват изцяло от ЗК към Майчин Дом тук в София. Аз обаче съм предпочела да си платя към една частна лаборатория, защото спазват сроковете с резултатите. А за мен е важно да не ме мотаят.

# 158
Здравейте и аз да се включа. Термина ми е за 18.12  Praynig Лека бременост на всички  bouquet

# 159
Момичетаааааа, уж влизам през два-три дни, а имам усещането, че пишете със светлинна скорост, в общи линии успявам само да се запиша надве-натри Simple Smile. Малко съм назад с инфото за себе си- термин 8 декември, от София, 35 години с претенции да изглеждам с 10 години по-млада Grinning Като изключим неприятното гадене, което вече и спря /между другото без нито веднъж повръщане/ се чувствам супер, вече два пъти гледахме сърчице, крачета, ръчички и т.н. Бебчо расте, а с него и коремчето, но съвсем леко засега. Имах кофти хрема и болки в гърлото, но според доки за стрепсилс и капки за нос като ксилометазолин няма проблем и те ми помогнаха. Като гледам какви оплаквания имат повечето тук, направо кошмар-без да прозвучи арогантно обаче от предната ми бременност се убедих, че когато вниманието ти е ангажирано с работа до последния ден, някак по-малко внимание обръщаш върху собствената си персона и не се вторачваш прекалено в себе си, така че и бременноста минава в пъти по-лесно. Дано и този път ме оставят до последно на работа де, защото още не съм казала и това е засега пък моето притеснение....Прегръдки и усмивки на всички!

# 160
Здравейте и аз да се включа. Термина ми е за 18.12  Praynig Лека бременост на всички  bouquet

welcome welcome welcome

# 161
На мен пък още не ми личи... колкото и да се гледам - никакъв корем нямам, а ми се ще да имам вече поне мъничко.   Дайте да си направим едно албумче в снимка.бг да си качваме снимки там  Flutter

Аз като изключим онзи път миналата седмица, оттогава не съм повръщала, а май спря и да ми се гади сутрин. Миналата седмица като станех изяждах по 1 резан лимон (ама голям киселяк, направо едва успявах), а тази засега минавам и без лимони даже... дано се задържат така нещата!
Аз пък вечер спя като пън, ако мога и 10 и повече часа бих спала, толкова трудно ставам сутрин за работа  Tired    откъм храна сякаш ям доста по-малко. Ядат ми се само леки неща като тараторче, малко сиренце или някоя супичка и ми е добре така засега.

# 162
aз също хапвах много лимончета , но имам чувството , че от тях ми се засили запека. Или поне така си мисля. Вие имате ли такъв проблем.

# 163
gala-2002, за запека знам ,че се яде киви сутрин на гладно . Ако можеш да го понесеш заради гаденето ,де ... Аз нямам такъв проблем за сега ...  Лимоните не ми помагат  -  ям солети , маслини , зелена салата с мноог оцет  Shocked, ментова дъвка  . А ти защо бързаш толкова много с генетичните изследвания . Извинявай ако вече си написала - признавам си ,че не съм изчела всички теми назад  Embarassed

# 164

откъм храна сякаш ям доста по-малко. Ядат ми се само леки неща като тараторче, малко сиренце или някоя супичка и ми е добре така засега.

И аз съм така с апетита - сутринта стартира с фреш от портокал, иначе ми се ядат разни постни нещица, предимно салатки, тараторчета. Пилешко не мога да гледам, а за ядене да не говорим. От другите месища - пържолки или ребърца, но на фурна или скара, иначе готвени - не. Та това е, ще наблягаме на салатките, тараторите и плодовете, щом това ни е сладко.  eat

Общи условия

Активация на акаунт