Отговори
# 570
  • София
Момичета, по кое време на деня ви се гади? Аз откачам вечерните часове. Ей сега в момента ми иде да се гръмна. А да не говорим, че не ми се беше гадило от 3 дена и бях почнала да си мисля, че са се гътнали децата ми. И световъртежа не ме навестява. Имали ли сте такива дупки в симптоматиката?

# 571
оф не знам и аз какъв е,частен е..само гледа да ти вземе парите! в русе няма много добри лекари,в чудо съм се видяла ,а и не искам да е мъж..нямам голям избор,но според мен не е нищо сериозно,аз леко да ми настинат краката и ми се появява за 2 дни и изчезва,не розовее..ще ходя във вторник при друг,дано ми обърне по-вече внимание...аман вече

пс.на мен ми се гади сутрин,и вечер късно ей по това време...и аз имам дупки ,даже дни,в които съм по-добре....

# 572
Да споделя и аз: имах отвратителен ден на работа, проблеми и пак проблеми. Прибрах се с надежда да излезем да се поразходим малко с половинката, но ..цък...човека изморен бил. Добре! И от яд като ми дойде един прилив на енергия, сготвих, прах, гладих и още куп домакинска работа свърших.
Цял ден обаче все на рев ме избиваше, макар че се сдържах максимално. Точно днес четох, че, когато майката се страхува, детето се свивало на топка в нея, защото усещало пулса й. А когато майката се ядосва и е тъжна, в тялото й се произвеждат хормони, които достигат до детето и по този начин и то се чувствало така.  newsm78
Иначе утре с половинката, която малко ме ядосва понякога, ще ходим на разходка до Балчик, само дано е хубаво времето. Simple Smile

# 573
  • София
Щом няма цвят, недей да се тревожиш, но ако искаш поразпитай и за други лекари, щом така или иначе ще плащаш, ако има и друго, от което си недоволна, по - добре го смени. Peace
На мен вече не ми се гади, преди се случваше сутрин, но като цяло само няколко пъти. Но тая вечер съм като парцал и аз, направо ми се спря тока изведнъж и не мога да стана от дивана...

# 574
  • USA
vagabond В тая Англия обществени перални няма ли?Вземи си прането в един куфар и за 2часа всичко ще мирише на цветя и рози и няма да ти се гади толкова Party
На мен само умората ми е постоянна иначе като избягван миризмите и храните, които ме дразнят изобщо нямам гадене.Много ми се спи, по много спя по принцип и сега пак, и въпреки това към 6-7 вечерта очите ми изглеждат толкова зачервени все едно не съм спала от седмици Blush

# 575
Момичета, който иска да си направи дневник-календар на бременността, може би ще му хареса това
 http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar
или
http://www.pregnancy-calendars.net

Почти ги разгледах напълно и засега ми се струват доста интересни и полезни.

# 576
  • София
За изследванията на крьв и урина.....трябва да занесете пьрвата урина от деня, а за взимането на крьв не трябва нито да се яде нито да се пие.....поне тук е така. Мен като ме видяха с бутилчицата с вода ми се скараха, казаха че резултатите няма да излязат точни и трябва да кажа на гинеколожката, че сам яла или пила.

Аз имах предвид да пие след вземането на кръв. Мислех, че съм го казала ясно, но е напълно възможно и да не съм го направила. Мисълта ми тече на забавени обороти...  Crazy

# 577
щом ще ходите с детето в амстердам, ако имате самар за гьрба ще е най-удобно таткото да го носи, с количка е по-трудно предвиѫването, защото народа наистина е много. аз така от опита който имам за градски туризьм с дете, особено около 2-3 години, смятам 4е това е най-удачния вариант. хайде хубави емоции и да разказваш после Simple Smile

# 578
Добро утро!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Хубави почивни дни и само положителни емоции мами!

# 579
Привет и от мен, набързо да ви пожелая приятни почивни дни Simple Smile аз отивам малко да си почина извън града където няма нет Simple Smile само положителни емоции и добро настроение Simple Smile без  Sick

# 580
Добро утро и от мен Честит празник на всички празнуващи!! Tada
Да си споделя с вас Котката ми ще ражда и постоянно ме търси и иска да съм до нея,за малко я оставих сама в къщи имах работа 1dishes и след 10 мин като излезнах я нямаше и я няма никаде..... Sad Cry
сега много се притеснявам дали ще се справи сам - сама... Praynig Praynig

# 581
добре де какво трябва да направя че да ми се вижда лентичката а не неиния адрес  Embarassed
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 582
опитах се  да ти го покажа, но не излиза...прочети в правилата за профилните настройки  Hug

На мен пак ми се гади  Sick тъпча тука солети..

Блазе на тези, които заминават някъде  Rolling Eyes Хубаво да си изкарате  Hug

# 583
  • София
Да, не става да се покаже. Ама направи си нов и вземи линка. Ти си взела директно страницата.

# 584
Добро утро и от мен! Embarassed
Аз тия дни наистина се чувствам по-добре. Не знам дали е от хомеопатичните свещички, обаче е факт, че не повръщам. И дано така да си остане! Praynig Дори имам желание да готвя, а докато ми беше зле не исках да правя нищо, защото нищо не ми се ядеше. И как да ми се яде, като това, дето го изяждам, го повръщам после... Confused Та сега мисля да забъркам една манджичка, а после ако имам сили, ще хвана да ошетам.  Mr. Green
Добро утро и от мен Честит празник на всички празнуващи!! Tada
Да си споделя с вас Котката ми ще ражда и постоянно ме търси и иска да съм до нея,за малко я оставих сама в къщи имах работа 1dishes и след 10 мин като излезнах я нямаше и я няма никаде..... Sad Cry
сега много се притеснявам дали ще се справи сам - сама... Praynig Praynig
Не се притеснявай, животните имат силен инстинкт - ще се справи и сама. С кучетата съм малко по-запозната и бих дала идеи къде би могла да намериш животното, ама котка не съм гледала и нямам представа какви условия търси, за да роди. По принцип може и само да е отишла да се разходи, знам ли я... При всички положения се успокой. Татко разправяше, че на работата им се навъртала някаква котка, която те хранели. Забременяла и по едно време изчезнала. Те решили, че е умряла дори. Ама след известен период (дни) се появила, при това не сама - започнала да им пренася с уста малки котенца. За няколко дни домъкнала 6-7. Simple Smile
добре де какво трябва да направя че да ми се вижда лентичката а не неиния адрес  Embarassed
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Опитай да си направиш нова лентичка и като стигнеш до последната страница с окончателния й вид, не копирай линка, който седи горе (адреса на страницата). Погледни под лентичката - там има няколко линка, ще прочетеш кой е подходящ за форуми и ще копираш него. Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт