Отговори
# 585
  • София
Докато седна да ви напиша добро утро, то стана добър ден! Много да се забавлявате днес и да се радвате на хубавото време, ние отиваме на разходка!  Grinning

# 586
охоооо,здравейте много сте изписали браво браво,и аз да се впиша в темичката термина ми е на 8ми декември,ходих на ехограв видях бебо,много е порасъл за месеците ми,сега съм 12та седмица и е 5см и тежи 71 грама,док много се очуди защото нормално трябва да е 7 грама,представете си,незнам какво да си мисля,малко се притеснявам ,док само се позасмя,сигурно може да са две но нищо не ми каза,пуснах си и изследвания за срининг...пожелавам приятен ден на всички мамита Grinning Grinning Grinning

# 587
И аз смятам в неделя да се поразходя, но до магазините да си купя нови дрехи защото вече нищо не ми става. Ще си купя и възглавница за бременни, защото ми е малко неудобно да спя само на лявата страна (това препоръчват специалистите). Казват, че е хубаво да свикваме отсега, а и аз нали съм послушна.... newsm03

# 588
Бързо включване, за да не се изгубя в темата! Изписали сте много, което е добре. Има и нови бъдещи мами, което е още по-добре!
Аз съм все така - гади ми се, вие ми се свят, но поне държа печено и не подвръщам често.
Смуча таблетки ЕМИЛ, и съм доволна от тях.

Аз дневник на бременността си правя като си принтирам ето това  

http://www.momentofpeace.net/2008/pregnancy_calendar

http://www.eurofootball.bg/downloads/Dnevnik_kalendar.pdf

и си го подвръзвам, дори съм подарявала на приятелки, очакващи бебета. Прекрасни и незабравими спомени остават. Писахми си с таткото, лепях си снимките от видеозоните, отбелазвах си с колко см растат корема, гърдите и т.н. 100 страници са - препоръчвам. През 2008 се е разпространявал безплатно, но сега го няма никъде.
Чао и доскоро! Peace

# 589
зДРАВЕЙТЕ МОМИчЕТА!Да споделя свас моите премеждия.Бях ви писала,че от два дни имам пробойдащи болки в единия яйчникДнес вече не издържах,много се бях притеснила и звъннах на доктора,при когота ходя на часни прегледи от самото начало.Той е едно от имената в нашия град.Споделих му за болките,а той почти с крещящ тон ми каза,че по телефона нищо не можел да направи и ми отказа преглад понеже били почивни дни да отида в сряда.Може да си представите разочарованието ми,разплаках се.Качихме се с мъжи в колата и в частната клиника в града ни.Там имаха дежурна докторка,която веднага ме прие.Преглежда ме повече от 30 минути на много модерен апарат.Измери,глава,крака,ръчички.Гледа ми пъпната връв,шийката на матаката и гънката на вратлето за синдрома на Даун.Каза ми,че всичко е наред,даже бебчо върви големичко.Исписами нош па,бусколизин и магнезий.Мъжо много се вълнуваше,понеже му е първи преглед.Сега съм спокойна,но ще сменям доктора !Лекден на всички и целувки от мен!

# 590
Бързо включване, за да не се изгубя в темата! Изписали сте много, което е добре. Има и нови бъдещи мами, което е още по-добре!
Аз съм все така - гади ми се, вие ми се свят, но поне държа печено и не подвръщам често.

и си го подвръзвам, дори съм подарявала на приятелки, очакващи бебета. Прекрасни и незабравими спомени остават. Писахми си с таткото, лепях си снимките от видеозоните, отбелазвах си с колко см растат корема, гърдите и т.н. 100 страници са - препоръчвам. През 2008 се е разпространявал безплатно, но сега го няма никъде.
Чао и доскоро! Peace

оф,не мога да го изтегля,би ли дала някакъв линк за изтегляне , благодаря ти

# 591
В това хубаво време сигурно всички сте навън, а на мен снес пак ми дойде силата и пак чистя, че малката е с баба си навън, а утре пък с другата баба ще ходят на село за 2-3 дни и ще почивам активно /сигурно ще полудея от скука сама/.

Чао и доскоро! Peace

Миличка, като ти се отвори новия прозорец с дневника, отдолу в ляво под лентата с адреса би трябвало да има бутонче/дискетка, так като кликнеш ще те попита къде искаш да го запишеш. Дано съм го обяснила, както трябва.

# 592
Здравейте.
Е.. ние пък тъкмо се наканихме да излизаме на разходка след обедния ми сън, и то взе че загърмя.. ще се лее дъжд със сигурност.

chip4e, мерси за календара много Simple Smile
Тъкмо се чудех с какво да се занимавам тия почивни дни.
Аз пък мисля да не го разпечатвам сега.. тъй като има място за лепене на снимки и това е постоянно принтиране и лепене, вместо това си го изтеглих от първия линк и си го инсталирах, така мога да си попълвам директно на компютъра и да си слагам снимчици директно като файлове. Около Коледа когато го попълня цялото, тогава ще го разпечатам и подвържа за спомен на малкия мъник  Heart Eyes

# 593
В това хубаво време сигурно всички сте навън, а на мен снес пак ми дойде силата и пак чистя, че малката е с баба си навън, а утре пък с другата баба ще ходят на село за 2-3 дни и ще почивам активно /сигурно ще полудея от скука сама/.

Чао и доскоро! Peace

Миличка, като ти се отвори новия прозорец с дневника, отдолу в ляво под лентата с адреса би трябвало да има бутонче/дискетка, так като кликнеш ще те попита къде искаш да го запишеш. Дано съм го обяснила, както трябва.

благодаря ти,мила пак ще пробвам,хубав ден Grinning

# 594
Да се разпиша и аз днес! Прекарахме един чудесен ден с моята мила половинка. Ходихме до ботаническата градина и двореца в Балчик, голяма разходка му дръпнахме и за капак ни валя доста силен дъжд. Като се прибрахме бях скапана, но готвих, оправях у дома и т.н. Сега едва гледам и за капак една глава ме е заболяла, едва търпя, но няма как.
Утре ще се ходи на пикник и се моля да ми мине главата, че като си ме хване така по принцип си ме боли по няколко дни  Rolling Eyes

Пижо, много се радвам, че при теб всичко е наред след цялото ти притеснение! Казваш, че са ти гледали и шийката на матката - как точно стана това? Имам предвид с вътрешен преглед или ехограф?  newsm78 Извинявай за въпроса, но и на мен ми предстои това и исках да знам.

Пожелавам лека и спокойна нощ  на всички!

# 595
Момичета, по кое време на деня ви се гади? Аз откачам вечерните часове. Ей сега в момента ми иде да се гръмна. А да не говорим, че не ми се беше гадило от 3 дена и бях почнала да си мисля, че са се гътнали децата ми. И световъртежа не ме навестява. Имали ли сте такива дупки в симптоматиката?

И на мен ми се гади вечерно време, ям насила. Дано да поотмине по-скоро. Sad

# 596
  • Бургас

Пижо, много се радвам, че при теб всичко е наред след цялото ти притеснение! Казваш, че са ти гледали и шийката на матката - как точно стана това? Имам предвид с вътрешен преглед или ехограф?  newsm78 Извинявай за въпроса, но и на мен ми предстои това и исках да знам.

Пожелавам лека и спокойна нощ  на всички!

Аз доколкото знам, шийката на матката се гледа с вагинален ехограф, но моята информация е за доста по-късна седмица - към 20-та. Може да са различни прегледи  Peace

# 597
zuzi_79 ,с коремен ехограф ме глада.Позна ,че съм раждала нормално,явно има последици .Накара ме да се напъна няколко пъти по времена прегледа,и каза,че шийката е добре и няма опасност.Не разбрах какво точно гледаше Embarassed,просто бях много афектирана още и само слушах,ни питах нищо.

# 598
  • Белгия
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала, а повече няма и да го правя. На преглед преди два дни се установи, че бебето ми е спряло развититето си, малко преди края на фаталните 10 седмици. Другата седмица ще правя кюртаж и след няколко месеца пак съм на линия.
Пожелавам ви да няма повече такива новини в темата и да се родят много и прекрасни декемврийски бебчета! Simple Smile

# 599
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала, а повече няма и да го правя. На преглед преди два дни се установи, че бебето ми е спряло развититето си, малко преди края на фаталните 10 седмици. Другата седмица ще правя кюртаж и след няколко месеца пак съм на линия.
Пожелавам ви да няма повече такива новини в темата и да се родят много и прекрасни декемврийски бебчета! Simple Smile
Миличка, искрено съжалявам. Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро пак да се похвалиш с добри новини.  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт