Отговори
# 600
Дъжд ли бе да го опишеш.... направо ни удави!  Confused Добре,че не тръгнахме на разходка!  Grinning

# 601
здравеите мами аз съм нова тук чакам бебче през декември

# 602
Здравейте, момичета! За последно се отбивам тук, за да кажа, че днес прокървих и вече няма пулс ембриончето. Чакаме сега да го изхвърля, ако не - кюртаж. Случва ми се за втори път и вече много ме е страх.

Пожелавам на всички успех и ви прегръщам! Дано аз да съм последна в гадния списък на спонтанните аборти в тази темичка. Sad

# 603
zuzi_79  съжалявам мила,  Hug Hug Hug
Догодина отново тук и здраво бебче на финала.
Няма невъзможни неща.

# 604
 ваня добре дошла при нас Hug
зузи не се притеснявай мила знам че е тежко,знам какво е!пожелавам ти в най-скоро време пак да се похвалиш с бебче,случва се много често,но емоционално е сриващо,успокой се и гледай напред  Hug Hug Hug от мен
аз прокървих във 6г.с. и влезнах в болница,много не исках но док ми каза категорично да не се глезя,много да се пазя и така,сега съм в 10 седмица и онзи ден ходих на ехограф и ми казаха че беб е 71 грама,а трябва да бъде 7,какво става незнам,много се притеснявам,какво ли не си мисля и пулс ни откриха късно,към 10 седм,кажете който е компетентен че до сряда ще се пръсна Sad

# 605
оф 12та г.с съм вече се побърках  Shocked Shocked

# 606
Не знам защо се притесняваш от грамажа, в моята книжка пише срещу 12 г. с. средно 56 грама и 7 см. Имай в предвид, че всеки ехограф е различен и всеки специалист също.

Според мен desislavavenelinova въобще да не ги мислиш тези грамове. Всичко ще е наред. Simple Smile

# 607
Извинявам се ако не е станало ясно 7 см е дължината на плода, 56 грама е теглото.

Сигурно е станало ясно, но човек когато се притеснява си важно точно да се напише.

# 608
ми незнам,в моята книжка пише че чак в 16та г.с е 70 грама... Shocked Shocked

# 609
Интересно, аз чета в момента "Магическо начало, вълшебен живот" на Дийпак Чопра. Книжката ми харесва и си я бях купила отдавна, бях зарекла да я чета като забременея с второто.

За 16 седмица там има само описание, но няма грамажи.

Мисля, че ако отидеш на друг ехограф ще ти кажат различни грамажи.

# 610
Благодаря на всички за милите думи! Всичко ще е наред, разбира се и скоро ще се срещаме в другите теми за бъдещи мами. А вие декемврийките, които ще сте вече доста понапреднали от мен, ще давате съвети на "по-младо" бременните Wink

Пазете се, момичета!  Hug Hug Hug

# 611
Ще ви споделя една мисъл за бременността, която прочетох и много ми хареса:

"Тялото на жената, която ще зачене е избрано да превърне Божественото в земното.

Макар овулацията да е природен закон, зачеването е Божи"
  Едгар Кейси

# 612
 Hug zuzi_79 и  mik123 Заредете се с положително настроение и търпение и скоро ще се похвалите отново. Господ е решил, че така е по-добре за момента.  Hug

Явно всички се радват на топлото време и са навън, голям застой е днес в темичката. Аз съм затворник вкъщи. Опитвам се да уча, не ми се получава особено. Хем знам, че това е последен напън, хем толкова ми е писнало, че нямам сили.
 Когато трябваше да си дам зор, аз играех компютърни игри (WoW)....  Crazy

Между другото както нямах никакви симптоми, напоследък доста ми пада кръвното - много е неприятно, вие ми се свят, главоболие и т.н. 90 на 60 е. Прочетох, че е нормално и няма нищо страшно, но е доста досадно.
 Няма да се оплаквам повече  Embarassed Хубава вечер на всички!   bouquet

# 613
zuzi_79 и  mik123  Hug Hug Hug смело напред скоро вашето чудо ще се случи и ви чакаме тук да се похвалите.

VANQ87  welcome welcome welcome
Днес затишие голямо тук,нека нека радвайте се на хубавото време и почивните дни.Лека вечер на всички.

# 614
  • София
Zuzi, Mik, реве ми се като ви чета. Много ми е болно за вас, момичета. Но вярвам, че всичко ще се подреди за по - добро.

Иначе незнам какво е "да прокървиш", аз имах някакво бледо кафяво зацапване тази сутрин, премесено с изхвърлен утрогестан. Абе да става каквото ще! Писна ми да ги мисля гътнаха ли се или още не са!

Общи условия

Активация на акаунт