Отговори
# 615
zuzi_79, миличка и аз да кажа, че ми се плаче като чета такива новини. Бързо възстановяване и много скоро да се похвалиш пак и да не ни забравите.  Hug Hug Hug
ми незнам,в моята книжка пише че чак в 16та г.с е 70 грама... Shocked Shocked
Деси, виж аз какво намерих в нета: 12г.с. Бебето: Твоето бебе тежи 14г и е 9 см по цялата си дължина. Започва образуването на ставите и дооформянето на зъбните зародиши. Появяват се клепачи. Започва функционирането на черния дроб. Движенията на бебето стават по-интензивни. Ръчичките и крачетата са вече оформени. Но и аз ще ти кажа не се притеснявай, че всичко се отразява на бебо и мисли само положително, може и лекаря да се объркал нещо.
Ето и още един калкулатор за пола на бебето, на мен за дъщеря ми позна, но за мен не Simple Smile http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 20:12 от Juli_Ivka

# 616
Калкулатора ми позна за първия калпазанин. Сега за второто излиза момиче. Как ще се радваааам ако е така,че само аз жена в тая къща лошо ми става! Laughing Laughing Laughing Дори котката ми е мъжка.

# 617
Калкулатора ми позна за първия калпазанин. Сега за второто излиза момиче. Как ще се радваааам ако е така,че само аз жена в тая къща лошо ми става! Laughing Laughing Laughing Дори котката ми е мъжка.
Ние пък сме само жени и мъжо е сам в борбата с нас /даже и кучето ни е женско/, а сега на калкулатора ми излиза момче. Laughing
Ето ви и един клип, който мисля ще ви развесели и надявам се да няма обидени шофьорки: http://driver.bg/2009/02/women-drivers/

# 618
  • USA
Ние пък сме само жени и мъжо е сам в борбата с нас /даже и кучето ни е женско/, а сега на калкулатора ми излиза момче. Laughing
Ето ви и един клип, който мисля ще ви развесели и надявам се да няма обидени шофьорки: http://driver.bg/2009/02/women-drivers/
Тези мацки са тежки случаи,само да кажа ,че съм виждала такива мъже също Laughing

# 619
Ооооо гледала съм ги и съм си умирала от смях. Laughing  Laughing  Laughing Е,няма как да се обидя!  Grinning

# 620
Има жени, които ще се подразнят от това клипче. Аз познавам няколко, за това помолих да не се обижда никой. А аз се смях сама като идиотка тук като ги гледах.

# 621
Супер е клипчето, да си призная и аз влизам в тази категория Wink, ама пак се смях с глас. Лека вечер, момичета, и дано вече всички да сме здравички!

# 622
Аз определено изпитвам голяма трудност да се откъсна от вас, явно доста съм се привързала. Ако нямате нищо против ще поглеждам с едното око в темичката (а скоро и в новата), нищо. че няма да съм декемврийска мама.     Hug

# 623
# 624
zuzi_79 , Hug Hug Hug Hugсъжелявям скъпа!!!

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 08:46 от Пижо_

# 625
zuzi_79, много съжалявам  Hug, късмет ти пожелавам и дано скоро пак да се запишеш в някоя темичка за бъдещи майки.

# 626
Благодаря на всички за прегръдките и милите думи! Няма да спра да ви чета, а дори и мога да се включвам от време на време, ако нямате нищо против  Grinning

# 627
Клипчето е страхотно. Сълзите ми още са на очите от смях.

# 628
на мен всичките ми дрехи ми станаха тесни направо се побърквам като трябва да излизам.Някоя от вас ако с ползвала автобронзант от които е доволна да каже каква марка.

# 629
zuzi_79 как даже е задължително да минаваш да ни виждаш и то честичко,а и да информираш вие как сте.

Общи условия

Активация на акаунт