Отговори
# 450
  • USA
Искам да кажа на мамите които ще раждат в БГ и там има качествени клиники и човешко отношение.Аз забременях във Щерев и съм много доволна от клиниката и отношението на персонала.Ако нямах застраховка тук бих си отишла да раждам там не виждам никаква разлика с тукашните,а повярвайте ми ходила съм в едни от най-добрите Flutterклиники по стерилитет и сегашната е страхотна.В БГ не ми се ходи само защото неискам да сме разделени с мъжът ми за толкова дълго.Четох ,че за бебо не е хубаво да лети ако е по-малко от 3 месеца,а авиокомпаниите няма да ме качат( поне от тук) в последния триместър и май са си прави.
За завиването на свят и причерняването ми препоръчаха по-назад айран със сол и работи Simple Smile
За коло-маската и мен ме боля ужасно и аз мисля да я откажа  Rolling Eyesпък да видим на какво ще заприличам.

# 451
И аз съм много слаба и според повечето календари трябва бая килограми да кача, за да компенсирам разликата, но не мисля да се напъвам излишно - колкото ми се яде толкова. За протокола (174см/55кг)  вече съм 56 де  Blush

И аз искам да имам вече коремчеее, аз само като се наям ми се надува малко, ама иначе си е както си беше преди.

Ще взема да направя довечера или утре едно албумче на групичката ни, за да си качваме снимки там и да си гледаме коремчетата  Mr. Green

А момичета, които си мислят, че усещат бебета си - това е невъзможно на този етап. Може би наистина са газове или нещо бълбукане на червата. Прекалено рано е още дори за ранно усещане на бебето. Поне още 7-8-9 седмици трябва да минат докато стане възможно да ги усещаме  Peace

# 452
Моята малка бандитка постоянно гали или плаши бебето в корема. Понякога дори ми бърка в пазвата и казва, че иска да преместя бебето е нейния корем  Laughing

# 453
Моята малка бандитка постоянно гали или плаши бебето в корема. Понякога дори ми бърка в пазвата и казва, че иска да преместя бебето е нейния корем  Laughing
Леле направо ме уби. Моята пък днес ми навря една ягода в устата и вика " Айде мамо на бебето, че да порасне колкото мен." Толкова е миличка.
Но те май всички дечица, които ще стават каки и батковци са така, поне от това което чета от вас.
Идеята за албумчето е страхотна.

# 454
Ех, мацки! Всички тук ли сте с идеални мерки?

# 455
оххх аз не съм....1 .65 и съм 60 и няколко кила... срам ме е да кажа колко... и кача ли към 15 ще чукна 80-те и не ми се мисли има си се търкалям.......

# 456
170 - 67кг
и маи започвам да качвам:(

# 457
и аз далеч не съм от идеалните мерки  Embarassed Embarassed Embarassed ама се надявам ,че като се роди бебо ще ги сваля с търченето покрай него Simple Smile

мисля да си взема някоя книга да чета,преди време майка ми каза,че ме е отгледала по кингата на 
д-р спок,явно е била доста популярна онова време.че и сега.Чудя се,коя да си взема,гледам има цяла тема по този въпрос,понеже на работа ми се налага да седя 12 часа пред компютъра,а почивните дни ми се ще да почета нещо Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 17:45 от aivito

# 458
Идеални, те моите са далеч от идеалните, имам си по малко паласки, едно трътлесто дупе, ръце като на културистка, ама...... ген! и да се оплаквам нищо няма да променя, затова свикнах да се харесвам такава, сега вече съм 4 кг отгоре, а до колко ще се стигне.....плаша се!

# 459
Момичета и аз сега не съм с идеални мерки. Когато забременях с Ива започнах от 60кг./170см. и стигнах до 77кг.  Embarassed. Сега бях 56кг. когато заминах при мъжо март месец и там качих 4-5кг. и сега от седмица насам съм се кротнала на 64кг., но не знам докъде ще стигна, че много почнах да качвам.  Embarassed

# 460
gala - 2002 да пишеш как е минало всичко и много ще стискам палци.
по вьпроса за раѫданията в германия мога да каѫа че има три ваѫни ехографа, тези в 12 седмица, 20 и последния забравих в коя точно. по преценка на генеколога се правят още колкото прецени. не мен като рискува група ве4е са ми 3, след 2 седмици пак. всичко се поема от касите, раѫдане, изследвания, амиоцинтезата сьщо. аз лично трябва6е предишното си раѫдане сьс секцио да го наравя и с пьлна анестезия. вси4ко е поето от касата, всклю4ително и като роди6 имаш право да идва аку6ерка в кь6ти и да ти помага, дава сьвети , най-ве4е за кьрмене. всъщност моѫе би отношението е най-различно. след предишното ми раѫдане, в стаята ни сервираха по една малка бутилка шампанско с поздравления. да уточня че сьм с нормална здравна застраховка, не с частна. мьѫьт ми има6е право когато иска да идва при мен, като всяка сутрин закусвахме заедно, има такьв сервиз в болниците.
а за раѫданията в кьщи ако има някоя мама в холандия да разкайе. там доколкото знам е наи-разпространено.

# 461
  • Beyond the Frontiers
Ами като сте почнали да се оплаквате - нормалните ми килограми са 53 кг за 1,73 м, обаче познайте как се забременява на толкова. И двата пъти качих 2-3 кила и тогава се получи. Та с първата стартирах на 55 килограма в 8-ми месец бях 75 кг и спрях да се меря. Сега в 6-тата седмица бях 57 кг, миналата седмица на прегледа 60 кг  Embarassed

# 462
  • София
Момичета тези БХС изследвания минават ли през каса или не? Тъй като се чудя къде да ги направя,дали в Плевен при гинеколожката,която,ще ми води консултациите или в МД Согфия при Д-р Дяволов?Какво е вашето мнение? И колко ли парички ще ми излезе,ако мина на частно?

Най- добре в Генетика, на последния ет. на МД. Дяволов какво общо има?

# 463
  • София
Момичета тези БХС изследвания минават ли през каса или не? Тъй като се чудя къде да ги направя,дали в Плевен при гинеколожката,която,ще ми води консултациите или в МД Согфия при Д-р Дяволов?Какво е вашето мнение? И колко ли парички ще ми излезе,ако мина на частно?

не извън касата са , БХС-то е около 70-80 лв.

а момичета някой има ли идея дали е полезно да се ядат морски истории-миди, калмари и разни такива ? че сега ми предстои ходене до гърция и възнамерявам здраво да хапна морски дарове  Mr. Green Mr. Green , ако някой е чувал нещо против тия храни моля да ми каже , че да не взема па да прекаля  Laughing

Изобщо не ги яж!
Мидите по начало се смятат за... как да кажа - чистачите на морето. Обират всички възможни гадости. Съдържат повече вредни вещества от която и боклучава храна да се сетиш. А разните други в много случаи се ловят в океана, не са местни... нали се сещате за разлива на радиоактивно- заразена вода? Изобщо не са добра идея морските и океански неща сега.

# 464

Най- добре в Генетика, на последния ет. на МД. Дяволов какво общо има?
Да да,където се прави,споменах д-р Дяволов тъй,като съм избрала него за раждане и поддържам връзка с него, та той ми беше казал в коя точно сед. да отида за БХС,но просто пропуснах да попитам върви ли през каса или не?

Общи условия

Активация на акаунт