Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 357
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Да се отчета  Hug След дълго търсене намерих много добра оферта в Продавалник. Вчера си взехме масичка с 2 столчета. Всичко е от Икея, така че може да ида да купя още 2 столчета след време. Доволна съм много, вчера в студа и дъжда излизах да видя как ще стоят

Heart Eyes Иначе си взехме от Баумакс рози, които посадих, чемширено храстче и разни други зелении, сега търся лавандула в саксия, ще съм много благодарна ако някой ме посъветва от къде да купя. Бях изкарала някои цветя на терасата и ми замръзнаха. Сега ще чакам да се постопли. Понеже никога не съм се занимавала с цветя, а наистина ми се иска да имам хубаво озеленена тераса, моля за съвет кое най-лесно ще мога да отгледам? Имам мушкато, засега е добре, но беше цъфнало, а сега цветчетата изсъхнаха. Иначе цветето расте. Туичката ми изсъхна и тя...Терасата е със западно изложение. Иска ми се да имам и отдел с билки и подправки.

# 631
И аз искам лавандула ? /Варна/  Naughty  Thinking

Аз съм се спряла на мушката тази година, защото са ми изключително красиви като цветове...Миналата година бяхме на петунии-бяха много красиви, но стеблата им пожълтяха, а отгоре продължиха да си раждат и беше грозна работа.... та се чудя какво да бъде в крайна сметка, ако не мушкато? newsm78

# 632
Ааа, супер е комплектчето. Колко платихте за него?
Иначе лавандула някъде видях, все си мисля, че в Баумакс, но ти там си била...
хм..ще се огледам и аз:)
Нали отблъсква комари и други насекоми, подходящо е за балкон:)

# 633
и ухае страхооотно...а накрая можеш да си изсушиш клонки и в гардероба-отблъсква и молци  Wink

# 634
Захир, чудно е Party
Вече и аз искам лавандула Wink
Ето тук намерих: http://zelena-prolet.com/Lavandula_angustifolia  Peace

И моите пейки дойдоха, искаше ми се да ги боядисам в бяло, но са лакирани и май няма да стане.. Под тях съм намислила да взема някакви кошове или това , или това , в които да прибирам възглавниците.
Искам още 1-2 фенера и 2-3 възглавници, отказах се от килимче

# 635
barbaletka  Heart Eyes Страхотна тераска! От къде са пейките, искам и аз!!!!!

# 636
  • Варна
Имам мушкато, засега е добре, но беше цъфнало, а сега цветчетата изсъхнаха. Иначе цветето расте.
Захир, нормално е да изсъхнат, то е така при мушките, едно изсъхва, друго никне.

За лавандулата зная, че трудно се захваща, ние с майка ми се опитвахме няколко години да сеем в градината, но те изсъхваха. Иначе зет ми гледа лавандула в едно село, та ми носи вече цъфнала  Crazy

# 637
Ааа, супер е комплектчето. Колко платихте за него?
Иначе лавандула някъде видях, все си мисля, че в Баумакс, но ти там си била...
хм..ще се огледам и аз:)
Нали отблъсква комари и други насекоми, подходящо е за балкон:)

Взехме всичко за 50лв. В Икея излиза 100, но това е ползвано. Запазени са всички неща, така че го считам за много изгодна сделка. Иначе...над 200лв. са мебелите са тераса. Доста търсих.

# 638
barbaletka  Heart Eyes Страхотна тераска! От къде са пейките, искам и аз!!!!!
Благодаря Hug  За 3кв.м. балконче - толкова Wink
Пейките поръчах от продавалник: http://prodavalnik.com/drveni-peyki-i31858231

http://gardenparadise.eu/ - от тук току що си поръчах лавандула- 2бр, да видим дали няма да ги уморя newsm78

# 639
  • Пловдив
Лавандула ахххххххх моята страст. Бях се побъркала по нея преди 3.4 години. На вилата засадих пред оградата в редичка ммм като цъфне е цяло чудо. Но не се спрях исках и всекидневно да си я гледам и засадих в една голяма делва широка и на балкона. Сега е полудяла и си растеееееееее. Ако сте от Пловдив, лавандула има на четвъртък пазара отстрани до една агроаптека в един магазин. Засадени но мънички по 2.5 лв но спокойно мойта за 1 година се утрои. Взимала съм си и по голяма от Баумакс около 10 лв. Мисля че видях и в Мистър Бриколаж. Аз сега се чудя за розмарин да си засада пак в делвичка

# 640
  • София
Аз гледам лавандула от 2 г. - засадена в керамични сандъчета на балкона, който има подвижно остъкляване. Издържа на студ, не е капризна - изобщо не се притеснявайте!
Ето тук има:

http://prodavalnik.com/lavandula-v-konteyner-i45483585

# 641
Лавандулата е изключително непретенциозно растение и се захваща много лесно. Само трябва да се съобрази почвата да не е тази торфената, направо както е от пликчето, понеже попива много вода, а е нужно да се олекоти, смесвайки с пясък. После иска много слънце и да не се прекалява с поливането.

# 642
Да се отчета  Hug След дълго търсене намерих много добра оферта в Продавалник. Вчера си взехме масичка с 2 столчета. Всичко е от Икея, така че може да ида да купя още 2 столчета след време. Доволна съм много, вчера в студа и дъжда излизах да видя как ще стоят

Малко по-нагоре споменах, че тези мебели ако не са лакирани или омаслени ще издържат малко, особено на открита тераса Naughty

# 643
  • В полите на Пирин планина
barbaleka,захир  newsm10 страхотни придобивки!

# 644
Мисля утре да си потърся из големите магазини или разсадници лавандулка, че не ми се поръчва май от сайтове  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт