Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 226
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе, у дома
Момичета, не започвам нова тема, но ако сметнете за нужно да пуснем тема за новия Терасен сезон - 2014 - няма да е лошо...
В очакване съм на нови вдъхновения и пролетните вечери на терасата. Нека пролетта да започне сега... Hug  bouquet Hug  bouquet
П.С. Излезе ми едно съобщение преди да постна тук, че тема, която не e "пипана" 120 дни е морално остаряла и е добре да се пусне нова, с линк към старата...

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 21:26 от barfly

# 436
  • Балчик
Тази не е стигнала 50 страници още, защо нова?

# 437
Момичета, не започвам нова тема, но ако сметнете за нужно да пуснем тема за новия Терасен сезон - 2014 - няма да е лошо...
В очакване съм на нови вдъхновения и пролетните вечери на терасата. Нека пролетта да започне сега... Hug  bouquet Hug  bouquet
П.С. Излезе ми едно съобщение преди да постна тук, че тема, която не "пипана" 120 дни е морално остаряла и е добре да се пусне нова, с линк към старата...
Пусни новата сезон 2014

# 438
  • Русе, у дома
Нова тема или не - 1:1 е за сега.
Слагам два линка за вдъхновение - стари са, но все от някъде трябва да започнем...
http://interior.--//--/garden/idei-za-decoracija-na-balkon/
http://www.--//--/Garden_35.php

# 439
Според мен е по-добре да се пусне нова тема за новия сезон. Както например Коледната тема всяка година се пуска нова, независимо, че последната от предходната година не е изписана.  Peace

# 440
Според мен е по-добре да се пусне нова тема за новия сезон. Както например Коледната тема всяка година се пуска нова, независимо, че последната от предходната година не е изписана.  Peace

Абсолютно , дори няма нужда от подобна анкета .
Нормално е такава тема да е сезонна , а не периодична.Така , че направо пускай тема Първа на сезон 2014 год.Дай боже да изпишем и втора , трета и т.н. но едва ли предвид , че е само за летния сезон.

# 441
  • Русе, у дома
Ами тази е от 2011, едва ли ще изпишем една нова тема за 2014. А пък и тук всичко е събрано на едно място. Аз съм ЗА, да си продължим тук, тъкмо и другите, които са писали ще се включат, а новата може и да не я видят...

# 442
Ами тази е от 2011, едва ли ще изпишем една нова тема за 2014. А пък и тук всичко е събрано на едно място. Аз съм ЗА, да си продължим тук, тъкмо и другите, които са писали ще се включат, а новата може и да не я видят...
Е ще дадеш линк към новата .

# 443
Здравейте
Междувременно докато се реши за новата тема, аз да си пусна моето питане. Имаме голяма, към 45кв. открита тераса. Нанесохме се преди година и все още нищо не сме я правили. Проблемът е , че е на първи етаж /над гаражи/ и е открита. Също така минава силен вятър от там и е малко трудно да се сложат каквито и да е мебели.
Ето и малко снимки /каквито имам налични-не са специално на терасата, но и тя се вижда/
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/101753 … 4_582952973_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/100477 … 4_856518190_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1/100113 … 64_43957831_n.jpg
Някой да има идеи какво може да се направи с такава тераса? Или пък някой да има такава и какво я прави.
Благодаря предварително
Хубав ден

# 444
  • Русе, у дома
bizzardy, чудесна е, просторна и дава много възможности. На първо време се сещам за туи, около парапета, за да пазят от вятър и да дават едно уединение. Иначе като мебели, представям си нещо ниско, удобно за сядане, дори полу-лягане с ниска масичка. Може и някоя люлка в някои ъгъл. Много свещнищници и възглавници...
Назад в темата съм срещала големи, открити тераси, дори имаше и снимки, потърси...  Peace

# 445
  • София
 Може и нещо такова:

# 446
Може и нещо такова:

Много е красиво, но проблемът е, че терасата е открита и на първи етаж, т.е. много се цапа и се вижда всичко от горните етажи....

# 447
# 448
Съществуват разни съвсем леки като конструкция беседки, които служат и за подпора на увивни растения - има готови, а може да си проектирате и сами.

Така хем ще ви е сянка, хем ще се скриете малко от чужди погледи.
Ние имаме подобно нещо на терасата с две пълзящи растения в големи саксии.

Само с резрешителните трябва да проверите как седят нещата.

П.П. Писала съм почти едновременно със Zllate. Simple Smile

# 449
Благодаря за идеите. И ние само за шатра сме се сещали, но се притеснявам, че няма да издържи на силния варненски вятър. А и прибирането зимата и в бури също май е сложна работа.
Аз се чудех по-скоро за някакво покриване и/или заграждане на част от терасата. Няма как цялата първо, защото е голяма и второ, защото ще скрием изгледа на доста други хора така.
Като цяло май това лято ще започна само с повечко Туи....дано оцелят, че доколкото знам са капризни. Също така и може би някаква козирка.... имаме още малко време да го помислим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт