Кухните - 37 тема

• 113 913
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
аз   успях да по4истя със  вълшебната гъба  Peace

# 136
Каква е тая вълшибна гъба и чисти ли дамаски?

# 137
  • София
Момичета, помооощ с идейки!
Искам да запазя плочките, вместо да слагам гръб на новата кухня.
Но на мястото на старата стенна батерия сега имам две кръгчета, замазани, но грозно стоят.
Не ми се иска само заради тях да слагам навсякъде гръб.

Какво бих могла да сложа, за да ги закрия, а и да е функционално - примерно поставка за гъбата или нещо друго  newsm78

# 138
...
На две от вратичките, от фирмата която ги е изработила са писали с маркер.Моля за съвет, с какво да го почистя?
Коресилин. Но не чисти кантовете с него!

# 139
Момичета, помооощ с идейки!
Може ли момчета?  Laughing
Какво бих могла да сложа, за да ги закрия, а и да е функционално - примерно поставка за гъбата или нещо друго  newsm78
По-скоро "диспенсър" за течен сапун и/или препарат за миене на съдове. Също така поставка за кухненска хартия, кухненско фолио или кърпа.

# 140
  • София
Благодаря ти, МОМЧЕ за идейката, но пак бие на очи зад верото. 
Не мога да преглътна, че заради тези две кръгчета ще трябва цял гръб. А плочките ми са читави  Sad

# 141
Маркерът може да се почисти и със спирт (поне при мен се получи)

# 142
Благодаря за съветите   bouquet

# 143
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря ти, МОМЧЕ за идейката, но пак бие на очи зад верото. 
Не мога да преглътна, че заради тези две кръгчета ще трябва цял гръб. А плочките ми са читави  Sad
Не може ли да апликираш някое цвете от лепящо фолио за гладки повърхности? Peace

# 144
  • София
Почти сме готови вече.Остана да сложим хладилника и микровълновата на местата им http://momomo.snimka.bg/family/nov-dom.583114.23691506
На две от вратичките, от фирмата която ги е изработила са писали с маркер.Моля за съвет, с какво да го почистя?

Честито, Браво!
Много голяма кухня.
Само вратите не ми се вписват, като стил с кухнята. Ще ги сменявате ли или ще останат? Ако ще останат помисли ка да смесиш дшата стила  Thinking
Успех!

# 145
# 146
  • Стара Загора
Почти сме готови вече.Остана да сложим хладилника и микровълновата на местата им http://momomo.snimka.bg/family/nov-dom.583114.23691506
Честита кухня! Със здраве да я използвате. Много добре се е получила  Hug
Моите вратички изчистих с лакочистител.

# 147
  • София-в сърцата на моите деца
А моите  с Меглио Peace

# 148
Здравейте.Следя темата с интерес.Имам колебания за кухнята.Дали да е готова кухня от явор или по поръчка.Двама майстори ми дадоха оферти за два модела кухни-единият само от пдч,а другият-пдч с мдф профили.Цените са съответно 1600 и 2300.А кухнята ми е с размери-едната страна е 280см,после следва една чупка нестандартна,където минават ръби и трябва да се скрият-120 см и след чупката още един шкаф трябва за миялната.Това е долният ред,Горният е по-малък.Аз на практика имам само два вариянта.Или да е по поръчка,или за да е по евтино да взема една стандартна кухня 2 и 60 и да добавя още 2 модула.И да си преправяме ние шкафовете.Два ще трябва да се режат за да се напаснат пред тази чупка и да станат като продължение на дългата стена(трябва да останат 23см шкафове) и ми се струва голяма разправия,но разликата в цената е голяма-600 лева.Дайте ми съвет какво да направя и моля ви,тези от вас които са със стандартни кухни,а не по поръчка,да пуснат някоя снимчица да видя как изглеждат в стаята.Каква визия имат.

# 149
Момичета, виждам доста от вас са с вградени фурни и ми хрумна да питам - като готвите във фурната, къде отиват изпаренията?
При позиционираните на пода - ясно, но виждам, че обикновено над вградените има по някой шкаф.
П.С. Още не съм стигнала до тази фаза и да се разходя до магазин, затова тук първо питам.

Общи условия

Активация на акаунт