Кухните - 37 тема

• 113 989
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Ами Италиански са  ..........  но  това не  означава ,че са много  скъпи .

# 286
Брик, лилавата кухня на "Никора" и на мен ми хареса, защото и аз много обичам лилаво, но ... след като холът ни е в лилаво, мисля, че ще стане малко вповече и кухнята да е лилава  Laughing
Ние решихме пак да заложим на "дървена" кухня, само че този път ще е по-тъмен нюанс от сегашната. Още не съм измислила как точно да са разположени уредите и шкафовете, затова се мотаем с поръчката, но се надявам след отпуските да сме готови  Grinning

# 287
  • sofia
Намерих мини печките на Елдом и Дипломат и не откривам комбиниран плот с1 газов и 1 ел. котлон.Та ако някой ползва такъв моля за препоръки.
Защо ти е плот, като въпросните мини печки имат точно комбинацията 1 газов и един ел.
Ако пък нямаш място, къде ще сложиш бутилката за газта (или имате газификация)?

Елдом имали и такъв, за какъвто питаш

# 288
Момичета намествам кухня в много малко пространство.Ще се ползва само от 1 или 2 човека ,но пак трябва да е....Обмислям доста варианти ,за да открия оптималния и сега издирвам малки уреди за готвене.Намерих мини печките на Елдом и Дипломат и не откривам комбиниран плот с1 газов и 1 ел. котлон.Та ако някой ползва такъв моля за препоръки.

Моята "кухня" също е много малка.Това е  ниша на "холо-трапезарио-кухня".Първо се отказах от газ-по 2 причини:
Първо:Въпреки,че от както се помня  ползвам газ,но в отделна кухня,която се ползва само за кухня,
тук се отказах.Все пак все някога някой ще спи на дивана.Страх ме е.
Второ:Газовата бутилка ще ми отнеме пространство и от без това малкото долни шкафове.

Друго-направих горните шкафове до тавана почти.Почти,защото има една гредичка,та до нея.Вярно е,че горните ще мога да ползвям,стъпила на стол само,но все е нещо.Там могат да се държат неща,които много рядко се ползват.Мислех,че ще е грозно и "запушено",но не е.Добре стана.Избрах и много светла и ненатрапчива като декор кухня,сливаща се със стените -да не тежи.Доволна съм от резултата.
Сложих си двойка керамичен котлон/до сега не съм забелязала някога да ми се е налагало да готвя едновременно на 3-4 котлона./и  вградена фурна-стандартна.Тези мини печки,които споменаваш върху плота ли ще ги сложиш?Печелиш шкафче,но губиш плот.
Явно друга информация търсиш,но споделям опит-все нещо може да ти е от полза.

# 289
Мерси skica , ами идвай  Hug, но без проектанта, нямаше да стане така добре.... абе, който си разбира си разбира.

# 290
  • Варна
Момичета,търся си лакиран мдф в лилав цвят,дайте предложения за гр.Варна.Искам да е нещо качествено,ходих днес на Айсберг,на околовръстното,но там нямат въобще .

# 291
  • В центъра на моретата
http://volwww.snimka.bg/properties/nashata-kuhnyayayaya.600026[img][/img

Ей, качих я най-накрая....... то зор голям, ама да се изфукам и аз. АР ДЕКО ни правиха и 3д обаче не го знам къде е .Ами това е. Нали се виждат?

Честита кухня - много е хубава!

Имам въпрос - виждам на снимките, че тръбата на въздуховода на аспиратора, която минава над шкафовете е доста дълга - струва ми се, че е около 2 м. Въпросът ми е като работи аспиратора - шумен ли е? Някъде четох, че е добре да е възможно най-малка дължината на тръбата от аспиратора до комина, за да бъде по-безшумен. При вас как е?

# 292
Провери в Колос (колос.бг - за адреса) и в ВИВА - намират се на околоврътния път  до подвиз.

# 293
  • Варна
Благодаря,и сега ако ми дадете и координати на добър майстор,пак от Варна,ще съм много задължена!

# 294
Ето и нашата кухна.Правихме я в АР ДЕКО ООД www.ardeco-bg.com
Доволни сме, стана бързо и като цяло екипът им е на ниво.

volwww и ние сме клиенти на АР ДЕКО. Проектанта им Иван е много добър - е поне ние с него работихме. Като имам време и аз ще взема да кача снимки да видим на коя е по-хубава кухнята.  Grinning

# 295
  • Бургас
Да имат сайт www.rilus.bg

# 296
vesi ,още се чудя дали да е заедно печка и котлон или отделно,затова чертая няколко варианта.
W благодаря за споделения опит.

# 297
  • Бургас
Ох момичета вече искам да се гръмна с тази кухня толкова много пари а  трябва да я поръчаме вече.

Cry

# 298
Ох момичета вече искам да се гръмна с тази кухня толкова много пари а  трябва да я поръчаме вече.

Cry

И аз съм на същият хал , днес ходих до Мебелна Къща Венера и тези дни чакам да ми кажат цената  newsm78 До тук избрах http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=989  долни шкафове бял гланц с едни едни матови ефекти по него , горни шкафове черен гланц , подът е черен гранитогрес , а плотът бял наhttp://www.rali-m.com/kaindl.html
Приемам всякакви съвети и идеи Praynig

# 299
Е, аз я разбрах, дори изобщо не ме подразни израза.
Анет, благодаря за предупреждението, ще взема да се откажа от тия идеи и да сложа един стандартен гръб, десен като на плота и готово.

Попаднах на вариант - тапет и отгоре стъкло Simple Smile в показаните снимки на GTC  Design може да видиш.

Относно напукването - знам че ако се сложи закалено, може и да нямаш грижи.
Тук съм виждала направени такива кухни - с цветно стъкло.
Ползва се и лакобел за гръб, 2 - 2,5 по-скъп е от обикновен гръб (като плота материал), но той си клони към обикновено стъкло - до 4 мм...

Общи условия

Активация на акаунт