Кухните - 37 тема

• 113 854
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
Само имам въпрос към дамите с плот от камък - каква мивка си взимате? И къде я монтирате? Аз искам да е отдолу, защото на камъка седи много хубаво. Искаше ми се от композитните мивки на Еуролукс, но май се разколебавам... Много тежки ми си виждат за долно вграждане..То иима и само 1 възможен модел, в интерес на истината от техните мивки..
И съм в горяма чуденка - ако може да поммогнете, ще съм много благодарна!  Hug
Аз съм почитател на тази комбинация  при плот от камък

# 61
  • Варна
Запис и от мен, че и ние ще подхващаме кухнята.
Преди 3-4 години съм поръчвала към 20тина кухни за клиенти, но сега като си е моята май ще е доста трудничко.  newsm78

Поне имам проект- още преди ремонта наехме дизайнерка, която само ни насочи към цветови гами, разпредление и ни направи проект за кухнята. Не ни е голямо помещението - в панелка сме и "вкарахме" терасата, така че нямам голям избор, но и си ми допада проекта.

Сега остава да натъкмим цената  Rolling Eyes. Имате ли идея как вървят цените на линеен метър ПДЧ? Размера ни е 255/230 .

# 62
nenuTo, знаеш, че твоята кухня ми е един от фаворитите . И като метраж, и като разположение е подобна на моята. Остава само да кажеш коя е фирмата за плота и да се надявам, че по някаква голяма случайност има офис в Русе Simple Smile. Аз си харесах един малко тъмночервеникав плот, просто като шарка е много готин, не типичната гранитна шарка.

Вие сами ли ще си правите кухнята или фирма?
И ако е фирма защо вие трябва да търсите офиса на фирмата с плотовете.Всяка по-голяма мебелна фирма има каталози и мостри на всякакви видове плотове.Просто само трябва да им кажете какво искате.
Понякога фирмите ползват и отстъпки.

# 63
Здравейте!
Дойде ред и ние да започваме с кухнята. Бихте ли ми препоръчали фирми във Варна или околността за изработката? Какви впечатления имате? Нека да е на лични, за да не прозвучи като реклама.
Благодаря ви предварително!
  bouquet

# 64
  • Cофия
Записвам се и аз да събирам идеи.
Чакам новия проект от кухни Директ, мацката в офиса им е страхотна - толкова мила и си разбира от работата.... направи ми един страхотен проект, но решихме, че искаме друго и сега прави корекции.
Направиха ми и проект в Платан, но съм леко разочарована -  според вас 0.75 см разстояние между шкафовете не е ли малко - т.е. това е пространството в което аз трябва да се завъртам, защото пространството е П- образно?

# 65
Моето разстояние е толкова и не ми е малко. Въпрос на лична нагласа.

# 66
tasi в моя случай, момчетата, които правиха кухнята нямаха партниьорска фирма, която да ни направи оферта за плота, съответно ние ги уговаряхме. По същия начин сами си уговорихме и електроуредите, тъй като дърводелците имаха партнцорски отношения с магазини, в които не се продаваха електроуреди на марката която искахме. Та така
Големите фирми имат повече партньори, но понякога и това си има своята цена.  Peace

ПС: Meggysan фирмата се казва Булстон, имат магазин в едно село до Варна (Тополи) само, ако имаш път от Русе освен Simple Smile Simple Smile

# 67
  • Русе
nenuTo, знаеш, че твоята кухня ми е един от фаворитите . И като метраж, и като разположение е подобна на моята. Остава само да кажеш коя е фирмата за плота и да се надявам, че по някаква голяма случайност има офис в Русе Simple Smile. Аз си харесах един малко тъмночервеникав плот, просто като шарка е много готин, не типичната гранитна шарка.

Вие сами ли ще си правите кухнята или фирма?
И ако е фирма защо вие трябва да търсите офиса на фирмата с плотовете.Всяка по-голяма мебелна фирма има каталози и мостри на всякакви видове плотове.Просто само трябва да им кажете какво искате.
Понякога фирмите ползват и отстъпки.

Естествено, че няма да правим сами кухнята.
Не винаги работят с фирми точно за гранит, иначе с обикновените плотове няма проблем. А и понякога тяхната цена не е по-добра, от такава, която ти си намериш. А има и друго специално за гранитите, ти можеш да си харесаш цвят, който да го няма във фирмата партньор.

nenuTo, не са толкова далеч, може да прескочим до тях   bouquet.

П.П. То на сайта не пише да има нещо до Варна. За тази става въпрос нали http://www.bulston.com/bg ?

# 68
Не съм искала да те обидя с това дали сами ще си я правите.
Има хора който сами си я сглобяват и им накрояват плоскостите в някоя фирма,а и да не забравяме гаражните майстори.

# 69
  • Русе
Ооо, не, не, не съм се обидила, наистина има доста хора, които сами си сглобяват. За кухня обаче не бихме се хванали, за по-дребни неща да.

# 70
Здрявейте!
Ние сме от тези които сами си правят кухнята. Проект, изчисление на размери, сглобяване-всичко е наше дело.Не е кой знае какво, но аз си я харесвам  Simple Smile
Ето до къде сме стигнали http://momomo.snimka.bg/family/nov-dom.583114.23552080
Има още доста работа, но се надявам до края на другата седмица вече да я покажа напълно завършена и с монтирани уреди.

# 71
sapfir заплювам си модела!
Нещо такова ще бъде и нашата, но не се наемам да я правя сама! Sad
Ще ви следя изкъсо  Mr. Green и много се радвам че си направила "сериал" преди и сега!   bouquet
Ако може на ЛС да ми разкажеш за ламината- цвят, модел и др.
А след това ще задавам въпроси и за кунята  thumbsup
Просто от там ще се започне...

# 72
http://bulstone.com/ - малка но съществена е разликата, тези са Варненците Wink

sapfir браво! успех с довършването и чакаме да видим снимки

# 73
Здрявейте!
Ние сме от тези които сами си правят кухнята. Проект, изчисление на размери, сглобяване-всичко е наше дело.Не е кой знае какво, но аз си я харесвам  Simple Smile
Ето до къде сме стигнали http://momomo.snimka.bg/family/nov-dom.583114.23552080
Има още доста работа, но се надявам до края на другата седмица вече да я покажа напълно завършена и с монтирани уреди.
Ехаа, ставва страхотна наистина. Peace

# 74
здравейте,трябва ми кухненски долен шкаф с вградена мивка шир.170 ,вис.90см.,втора употреба,ако някой от вас има ще съм ви безкрайно благодарна

Общи условия

Активация на акаунт