Кухните - 37 тема

• 113 859
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
http://bulstone.com/ - малка но съществена е разликата, тези са Варненците Wink

bouquet

# 76
Meggysan,при 180/260 цената е 1280лв .първи жилищен етаж.Това е цената на плота. Цената на плот и гръб е приблизително, още 1280лв. отгоре.

Започват да ми настръхват косите! Моята кухня ще е права - дълга 4350. Отделно с шкаф за хладилник. Но него засега не го мисля, че той ще е с един аквариум до него, пак в шкаф вграден, там е сложно. Но тези цени за плот и гръб ме отчайват.  Tired

И аз така, но кухнята ми е 7м дълга + около 2 м барплот. От тях махам 1 м за хладилника и останалото ще е само плот. Затова и разпитвам, за да знам дали да си губя времето да обикалям за цени. Че 4-5 000 лв не ми се дават само за плот.

Само да кажа, че и аз бях тръгнала с "голяма" кухня.  Местим се в къща, има място и т.н. Бях си харесала една намалена мостра на VITRA, 10 м кухня с всички чудеса, дето се сетиш. Но реших, че е напълно излишно. Огледах къщите на мои познати, затрупали са се с мебели, големи  кухни, бар плотове, островчета и т.н. Осъзнах, че в момента, кухнята ми е 2.5 м и ми е напълно достатъчна. И се отказах от "голямта кухня", за която цял живот съм мечтала.  Но с тези цени за плотове и гърбове, ми се струва, че ще се откажа и от още доста неща... освен това, на една съседка, така и е надран вече супер плота на нейната турбо гъзарска кухня, че смятам да се придържам към по-практични неща   Peace

# 77
Здравейте момичета, предстои ми направата на кухня и вече съм изумен от цените които ми дадоха 3100 - 4500 за П-образна кухня е обща дължина около 5 метра, като една от дългите чертички ми се иска да е бар с ширина около 45 см. Никъде в тия оферти не съм искала механизми - само ПДЧ и обков....абсолютно нищо друго... и направо ме застрелеха с тия цени.

Може ли да ми кажете наистина ли е това цената на подобна кухня или да търся други фирми или частни майстори???

# 78
Здравейте, записвам се и аз във вашата тема. Нашата кухня е правена преди 2 год., но сме много доволни - и като качество, и като цена. Можете да я видите на http://kuhniprego.com/kuhni-konkurs/uchastnici/ - участник 22 - Иво Гечев. Кухнята е от ламинирано ПДЧ, с алуминиев профил. Ако ви е харесала можете да дадете един глас за нас Simple Smile

# 79
  • във вкъщи
Здравейте,понеже скоро,скоро и аз май,ще съм в тази група.Предстой ми закупуване на наше апартаментче и за това с много голям интерес ще следя , а иначе и по късно ще пусна няколко снимки и за нашата мини,и много уютна кухничка,която много си харесвам и е сравнително новичка на около 1.5 год.  Mr. Green

# 80
  • Русе

Аз сега имам кухня около 4,50 с уредите. Ами не ми стига отникъде, нито като шкафове, нито пък като място за готвене. Имам свободбни 2 плотчета по 60 см отмежду мивката и печката и от другата страна на мивката. Така се надявам тези около 8-9 м да са ми добре, при положенение, че все пак е П-образна и с 2 ъгъла мястото намалява, а и ще оставяме 1 м за хладилник. Освен това има и прозорец, който отнема от горните шкафове. Надявам се да ми стигнат и да има място да се вихря повече.

# 81
  • София
искам да попитам, някой използвал ли е такъв тип плочки за гръбче на кухня, гледах тези дни едно предаване, в което използваха такива за гръбче и кухнята просто придоби различен вид, много ми харесват и се чудя дали са удачен избор  newsm78  Hug

# 82
  • sofia
Плочки, като плочки....в смисъл моята сега е с обикновени фаянсови плочки. Проблем никакъв.
Около печката по-често с меглиото чистя - това е.
Това лято няма да успеем, но планираме местене на кухнята в друго помщение и го мисля дали да е талашитен гръб или фаянс (най-вече, защото мъжа ми мрази да лепи плочки). Но засега надделяват плочките - просто избора е много по-голям.

# 83
........ и се чудя дали са удачен избор  newsm78  Hug
За красота - красиви са...А като се набият фугите с мазнина около котлоните? Много по-лесно се почиства един обикновен гръб. Въпрос на приоритет - аз предпочитам по-лесна поддръжка, например, пред по-оригиналния изглед. Peace

# 84
  • София-в сърцата на моите деца
А как допускате да ви се набият фугите с мазнина? Аз имам плочки около котлона и след всяко пържене, което е с капак, примерно си забърсвам PeaceПлочките са ми на 15г. и фугите на толкова и не забелязвам с нещо  да са ми се набили Peace

# 85
  • sofia
С фугите нямам никакъв проблем, и хич не ги бърша след всяко готвене. Всякакви мазнотии 5 мин. след като са напръскани с меглио (или друг обезмаслител) се разтварят перфектно и само забърсваш.
На една позната така бяха монтирали газовия котлон, гърба отзад стана на мехури....споменавам го, защото ползвам газ.

# 86
Здравейте, записвам се и аз във вашата тема. Нашата кухня е правена преди 2 год., но сме много доволни - и като качество, и като цена. Можете да я видите на http://kuhniprego.com/kuhni-konkurs/uchastnici/ - участник 22 - Иво Гечев. Кухнята е от ламинирано ПДЧ, с алуминиев профил. Ако ви е харесала можете да дадете един глас за нас Simple Smile
Много ми хареса вашата кухня Simple Smile Имате един глас от мен.
Може ли да споделите колко парички дадохте за нея ?  newsm78

# 87
  • София
искам да попитам, някой използвал ли е такъв тип плочки за гръбче на кухня, гледах тези дни едно предаване, в което използваха такива за гръбче и кухнята просто придоби различен вид, много ми харесват и се чудя дали са удачен избор  newsm78  Hug
Първо - много фуги - много чистене.
Второ - гланцирани - всяко петънце или замазване личи.
Иначе за красиви - красиви са, ако можеш да им слугуваш.

# 88
  • София
Благодаря Ви  Hug   bouquet
ако само чистенето им е кусура, не ме притесняват, мисля да сложа комбиниран плот керамичен на ток (два котлона) и два на газ  Peace

# 89
И моята кухня половината е с плочки черни(мат) с черни фуги и абсолютно нищо има няма.Като пържа нещо  слагам един вестник, който да обира мазнотията която пръска и след това го махам.
Другата ми половина е черен лакобел,е там е ужас.И най-малката прашинка се вижда ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт