Кухните - 37 тема

• 113 867
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
  • София-в сърцата на моите деца
И моята кухня половината е с плочки черни(мат) с черни фуги и абсолютно нищо има няма.Като пържа нещо  слагам един вестник, който да обира мазнотията която пръска и след това го махам.
Другата ми половина е черен лакобел,е там е ужас.И най-малката прашинка се вижда ooooh!
А това с вестника не ми беше дошло на акълЯ, и е добра идея, а как го закрепваш? newsm78

# 91
  • Стара Загора
А това с вестника не ми беше дошло на акълЯ, и е добра идея, а как го закрепваш? newsm78
С тиксо  Peace

Аз за гръб взех големи плочки 60х30 см - мат, с цял да избягам от многото фуги, ще видим дали този вариант е удачен.

# 92
  • София-в сърцата на моите деца
Моите са  с такива  размери и са наредени хоризонтално -идеално станаха!! PeaceИ няма много  Mr. Greenфуги

# 93
  • Стара Загора
Добре момичета, не мога да разбера защо не слагате за гръб на кухненското този плот, който се слага върху шкафовете само че е по тънък и е специално за гръб на кухни  newsm78

# 94
  • sofia
Защото е въпрос на вкус  Wink

# 95
  • Стара Загора
То това е ясно, но мисля че по този начин се избягва момента с фугите.

# 96
  • sofia
Ама фугите не са проблем в моите очи. Гърбовете изобщо не ми допадат, плотовете също....последно мислех за естествен камък, при него материала не е толкова скъп, но обработката и рязането - да.

# 97
И аз мисля,че обясних,че фугите не са проблем и при мен.
Гърбовете са ми много ''скучни''.
Предпочитам да се вкара друг материал от основния за да ми хареса.

# 98
Здравейте отново!
Давам отчет за свършеното през последните дни  Grinning
От тази напред http://momomo.snimka.bg/family/nov-dom.583114.23566322.big
На мен също не ми допадат  гърбовете.Предпочитам плочките, но пък ме дразнят многото фуги.Не заради поддръжка или нещо такова, просто с по-големи плочи ми изглежда по-добре.Затова се спряхме на размер 60/60.

# 99
  • Някъде на път....
И моята кухня половината е с плочки черни(мат) с черни фуги и абсолютно нищо има няма.Като пържа нещо  слагам един вестник, който да обира мазнотията която пръска и след това го махам.
Другата ми половина е черен лакобел,е там е ужас.И най-малката прашинка се вижда ooooh!
И аз процедирам така (залепвам го с тиксо  Wink)- малко е грозничко по време на пържене, но пък си спестявам сума ти чистене след това....  Embarassed

# 100
Има специални капаци от много фина тел за тигани, специално направени да не пръска мазнина, а същевременно парата да излиза, не се излагайте с тия вестници  Crazy

# 101
Има специални капаци от много фина тел за тигани, специално направени да не пръска мазнина, а същевременно парата да излиза, не се излагайте с тия вестници  Crazy
хм  и аз  го ползвам този капак  ма като отворя да обърна  нещото дето  го пържа  и вси4ко  става   пак на пръски Simple Smile)))  тъй   ,4е   за весника   ще взема и аз  да  го  пробвам

# 102
  • Стара Загора
Добре момичета, не мога да разбера защо не слагате за гръб на кухненското този плот, който се слага върху шкафовете само че е по тънък и е специално за гръб на кухни  newsm78
При мен проблема е, че отзад на фурната ми има процеп през който излиза пара и тази пара си мисля, че бързо ще види сметката на плоскостта, та затова. Пък плочките, които намерих са същите като плота и ми харесва как седят.

# 103
  • Стара Загора
аз до скоро бях с кхня с плот и гърб плочки,ще отбележа че поддържката беше изключително лесна ,с препарат за стъкла и кърпа,над котлоните с обезнаслител,фугите също се поддържаха сравнително лесно.
в момента сме в ремонт,и мисля новата ми кухня да е нещо поразлично ,с плот и гърб евентуално гърб да е принт стъкло.Мисля че ще се поддържа лесно.
Моля момичета от Стара загора да ми препоръчат фирма или майстор за кухни поръчка,които работят качественно и на поносими цени .Нека ми пишат на лични ,за да неспамим темата.Благодаря ви.  bouquet

# 104
Ние си взехме също плочки за гръб с размери 20/60 и мислим да ги слагаме без фуга , т.е. ще се получи мн финна и тънка фуга , която не мисля че е голям проблем.
А я ме светнете за плотовете , че няма да е технически камък - няма да е , ще е обикновен плот , ама издържат ли наистина ,че аз съм малко "джаста - праста " и слагам топло навсякъде без да се замислям.

Общи условия

Активация на акаунт