Кухните - 37 тема

• 113 835
  • 780
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Meggysan,при 180/260 цената е 1280лв .първи жилищен етаж.Това е цената на плота. Цената на плот и гръб е приблизително, още 1280лв. отгоре.

Започват да ми настръхват косите! Моята кухня ще е права - дълга 4350. Отделно с шкаф за хладилник. Но него засега не го мисля, че той ще е с един аквариум до него, пак в шкаф вграден, там е сложно. Но тези цени за плот и гръб ме отчайват.  Tired

И аз така, но кухнята ми е 7м дълга + около 2 м барплот. От тях махам 1 м за хладилника и останалото ще е само плот. Затова и разпитвам, за да знам дали да си губя времето да обикалям за цени. Че 4-5 000 лв не ми се дават само за плот.

# 46
  • На село
новодомец, за щастие при нас е къща и е на един етаж, така че това поне добре. Иначе и аз имам ъглова снадка. Би ли споделил цена и за колко лин. или кв. м е?

Маринова, би ли споделила и ти цена за плота от технически камък?
Много ви благодаря

2250 лв. за 4,80 л.м (всъщност са два плота по 2,40 л.м. всеки). Това е без гръб, само с перваз 5 см. Давам си сметка, че ми излезе много скъп, но не ми се обикаляше, че не съм добре напоследък. Ако се потърси, съм сигурна, че ще се намери на доста по-сносна цена.

Ооо, добре, че и при нас е къща, а кухнята е на първия етаж.

# 47
  • Русе

Много благодаря за ориентира.

# 48

Това 180/260 какво е, двете дължини на Г-образен плот, предполагам на 60 см?
[/quote] Правилно си се ориентирала.Но както сама си отбелязала цената е много относителна.Това е цената на този който съм си избрала .Да цените са високи,но  за себе си съм решила,че е по-доброто решение.Мебелистите ме разубеждаваха,че ни си струва парите.Но всеки сам си преценява.Пожелавам Ви,да се вихрите в кухнята от мечтите си.

# 49
  • Стара Загора
запис

# 50
  • в града на атомното слънце :)
Добро утро, момичета. Записвам се с новината, че скоро и моята кухня ще е готова  Party. Хубав ден на всички  Hug.

# 51
# 52
Кухненски плот - технически камък, дебелина 4 см /подлепка 2+2/      Цена: 3 283 лв

# 53
  • София
Да се включа и аз за техническия камък - 2.60/1.60, 3 см плот плюс водобран 4 см - 2200 лв. Това с монтажа, отворите и т.н.

Само имам въпрос към дамите с плот от камък - каква мивка си взимате? И къде я монтирате? Аз искам да е отдолу, защото на камъка седи много хубаво. Искаше ми се от композитните мивки на Еуролукс, но май се разколебавам... Много тежки ми си виждат за долно вграждане..То иима и само 1 възможен модел, в интерес на истината от техните мивки..
И съм в горяма чуденка - ако може да поммогнете, ще съм много благодарна!  Hug

# 54
  • На село
Само имам въпрос към дамите с плот от камък - каква мивка си взимате? И къде я монтирате? Аз искам да е отдолу, защото на камъка седи много хубаво. Искаше ми се от композитните мивки на Еуролукс, но май се разколебавам... Много тежки ми си виждат за долно вграждане..То иима и само 1 възможен модел, в интерес на истината от техните мивки..
И съм в горяма чуденка - ако може да поммогнете, ще съм много благодарна!  Hug

Аз съм с иноксова (лен) с горно вграждане, защото държа да има отцедник, а за долно вграждане с отцедник не съм виждала. Иначе и аз мисля, че мивка за долно вграждане стои много елегантно с плот от камък.

# 55
  • София
Аз не държа на отцетник, даже напротив - хич и не го искам  Laughing
от друга страна - не искам и да е иноксова (метална) и просто не знам каква "керамична" да си взема...

# 56
Нямам търпение вече, нашата кухня ще пристигне другата седмица. http://egisihora.snimka.bg/architecture/apartament.586181.23098300 И аз много исках технически камък, но след като този в банята http://egisihora.snimka.bg/architecture/apartament.586181.23101426 ми излезе 1000 лв. ,се ограничих само до масивна дървесина в кухнята с термоплот

# 57
# 58
Чак ме доствашава да слушам... за моя гранитен плот дадох само 1700 лв есента на 2010г. (6 метра плот, барплот още 1,5 метра и две дупки, за мивка и за котлони). Цената се сформира чрез много сложна формула, а това на кой етаж живеете, ги вълнува в случай че трябва да се носи по стълбите. На мен ми казаха 15 лв на етаж ако няма асансьор в деня на монтажа, слава богу имаше  Praynig

Всеки път като пускам снимки се чувствам гузна, но пак ще покажа:

Мивка

плота като цяло

барплота + крайния резултат

Значение за цената има и в това какъв цвят/десен ще изберете, например (доколкото знам  Embarassed) черните плотове са по-скъпи, тъй като са по рядко срещани. Ако се сещате за нещо друго - питайте  bowuu

# 59
  • Русе
nenuTo, знаеш, че твоята кухня ми е един от фаворитите . И като метраж, и като разположение е подобна на моята. Остава само да кажеш коя е фирмата за плота и да се надявам, че по някаква голяма случайност има офис в Русе Simple Smile. Аз си харесах един малко тъмночервеникав плот, просто като шарка е много готин, не типичната гранитна шарка.

Общи условия

Активация на акаунт