Кухните - 37 тема

• 113 945
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
На мен много ми харесва тази комбинация и съжалявам,че не я направих в къщи.

# 166
Добро утро момичета Simple Smile
Имам много хубав проект, от кухни Диалог, но трябва да уточня нещата цветово. Проблема е, че трябва да съчетая по някакъв начин бяло и "дърво"  - дограмата и интериорните врати са нещо между венге и махагон. Харесах си бяла боя лак, но не ми седи добре с "дървеното"....
Някакви идеи?

Бяло и дърво се съчетава добре и е много популярно в момента. Дървото - светло, бялото - гланц или мат. Не се шашкай много за "съчетаване" с врати, под, и т.н. Хората се побъркват на тази тема и накрая кухните са им само в кафяво и бежаво, като в черно-бял филм, ама кафяво-бежов. За мен е изключително грозно. По принцип, ако се загледаш в разни списания - винаги има контраст както в цветовете, така и в материалите.  Така че поразгледай  малко списания и действай смело! Peace

# 167
Добро утро момичета Simple Smile
Имам много хубав проект, от кухни Диалог, но трябва да уточня нещата цветово. Проблема е, че трябва да съчетая по някакъв начин бяло и "дърво"  - дограмата и интериорните врати са нещо между венге и махагон. Харесах си бяла боя лак, но не ми седи добре с "дървеното"....
Някакви идеи?
Аз напоследък съм влюбена в комбинация- бяло - дърво и още някой друг цвят- даже преди малко гледах с възторг едни снимки-не се колебай ще се получи- може и  за баланс втори цвят на стена

# 168
даже исках да ги кача за пример- но сайта има някакви защити- дано си го представящ Blush

# 169
След няколко седмици ще ми присигне бялото диванче. Иначе имам вече секция бяло и орех но не съм я показвала още. Цветовете вече ги  имам и в кухнята, а всичко е едно помещение, така че очаквам много добър резултат, стискайте палци. RS  с две ръце съм за комбинацията

# 170
  • Cофия
даже исках да ги кача за пример- но сайта има някакви защити- дано си го представящ Blush

дай поне сайта да ги разгледам, моля те Praynig

# 171
  • Cофия
След няколко седмици ще ми присигне бялото диванче. Иначе имам вече секция бяло и орех но не съм я показвала още. Цветовете вече ги  имам и в кухнята, а всичко е едно помещение, така че очаквам много добър резултат, стискайте палци. RS  с две ръце съм за комбинацията

а дали може да изнахалствам да видя и секцията?

# 172
  • Варна
Здравейте,искам да попитам дали някой от вас си е правил мебели за малък бокс,с дължина около 2-2,20м.Бих искала някаква идея,понеже е много малко помещението,предварително ви благодаря за отговорите!

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 16:17 от aalko

# 173
Здравейте,
Другата седмица ще ми монтират кухнята. /корпус ПДЧ, вратички Масив, термоплот Два месеца я чаках. Сега въпросът ми е:

За какво да гледам при монтажа?

След като така "качествено"  Embarassed  приех новата дограма на целия апартамент/някои прозорци не се затваряха добре, противокомарниците хлопат, на щорите са им объркали  местат на табакерите/, та сега ми се иска да съм по-подготвена.

# 174
  • I want it all and I want it now.
Здравейте,
Другата седмица ще ми монтират кухнята. /корпус ПДЧ, вратички Масив, термоплот Два месеца я чаках. Сега въпросът ми е:

За какво да гледам при монтажа?

След като така "качествено"  Embarassed  приех новата дограма на целия апартамент/някои прозорци не се затваряха добре, противокомарниците хлопат, на щорите са им объркали  местат на табакерите/, та сега ми се иска да съм по-подготвена.

За дограмата съм ги викала повторно. Накрая му пожелах на майстора да не го викам повече. Вратичките на кухнята трябва да не са увиснали. Ще гледаш да ги регулират правилно. Да няма луфтове при двойните вратички. Същото е за чекмеджетата . Плота да ти е монтиран с нивелир. Ако имаш възможност извикай някои, които разбира да ти помогне. Недей да се притесняваш да си изказваш претенциите.

# 175
Здравейте,искам да попитам дали някой от вас си е правил мебели за малък бокс,с дължина около 2-2,20м.Бих искала някаква идея,понеже е много малко помещението,предварително ви благодаря за отговорите!

Въпросът е какво трябва да се събере в помещението. Идеите са от там нататъка  Wink

# 176

дай поне сайта да ги разгледам, моля те Praynig

Ето- гледай моделите кухни- Найк и Найк Куадро- има още примери - за такива съчетания- но пак ще си преставиш- абе въобще сега това е хитово- така че.. баш ще си по тренда book
http://www.leadercucine.it/en/linea.php?IDC=1&ID=27

# 177
  • Варна
Проблема е, че трябва да съчетая по някакъв начин бяло и "дърво"  - дограмата и интериорните врати са нещо между венге и махагон. Харесах си бяла боя лак, но не ми седи добре с "дървеното"
RS, това наистина е страшно актуална комбинация. Може да направиш корпуса и плота с "дървена шарка" и то близка до паркета, а всички вратички с бял лак или мат. Ще стане невероятно. Гърбът може да ти е като плота или с бели плочки 10х10 или пък някакъв друг цвят плочки, който да присъства като цвят в килимите например или някоя стена или пък дамаската на столове, диван. Мисля, че ще е страхотно.

Успех!  Peace

# 178
  • Варна
Ами искам да има мивка,фурна за вграждане,отгоре 2 керамични котлона и работен плот.

# 179
Здравейте!
Следя темата с интерес и черпя много идеи от вас.  bouquet
Ще помоля  за съвет и мнение относно разположението на кухнята ни. Това са цветовете, на които се спряхме: http://bibsy.snimka.bg/architecture/apartament.594131.23759978,а  това е разположението на стаята:
http://bibsy.snimka.bg/architecture/apartament.594131.23760061.
Ще се радвам да споделите идеи и критика относно разположението на кухнята. Подът е много светло бежево. Долните шкафове мисля да са в тъмния цвят както и високата част където ще е фурната и мирковълновата, а горните да са светли. Не сме се спряли и на цвят на стените. Плотът ще е светъл също. За гръбчето се колебаем дали да не е от плочки като смесим двата цвята, така че да се откроява плота и горния ред шкафчета.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт